Hedge,meni kazu da se spustio,ali valjda njena glavica nije…ili nije dovoljno…ja primjetim da se spustio trbuh samo po tome jer mi cice vise nemaju naslon…
A miom me ne brine previse,porod takodjer jer sam psihicki spremna na oba scenarija,mene samo strah da se ne odugovlaci previse ali bebu osjecam cesto tako da se s tim smirujem… jedino mi iskreno malo dosta okretanja kao kit u krevetu,zgaravice kad uhvati,strepnje da ce me uhvatiti negdje vani i sl. Onih slatkih muka sto vjerujem da nam je svima sad pri kraju vec dosta…
Totalno te kužim, nije me strah niti poroda niti boli niti ništa, samo nemoguviše. NEMOGUVIŠEČEKATI. Hahahaha., ajme jesam grozna znam...ali stvarno nemogu više -.-
I još stan do mene renoviraju, pa štemaju i nabijaju od 8 ujutro do 5-6 popodne. Glava će mi se raspuknut.
yel…živjeli smo u zajednici muž i ja, svekići i šogor i šogica s djetetom....pa je u te dvije i pol godine došla naša curka u kuću pa od šogija malac tak da nas je bilo cijelo čudo...nije uvijek bilo ružno, al nije ni bilo bajno :) mi smo odselili i plaćamo ogroman kredit za kuću...al mir nema cijenu. Mi nismo imali te pse u kući...da je to bilo ne bih ni pristala na suživot. :)
Ništa se ne obaziri...većinom oni tako pričaju a kad se dijete rodi na prvi kme svi bježe :)
Mrvicaaaaaaa…..sretno!
Kod mene ovih dana generalka- gniježđenje je počelo :) Sve redom perem brišem....zavjese, posteljine, navlake s madraca, još mi je ostalo peglanje i mogu ići rodit :) Iako se ne nadam prije vremena jer su moji ciklusi bili duži pa kod mene uvijek kasnija trudnoća....tako da umjesto mog termina 26.11. mogla bih na svoj rockas 02.12. :) rekla sam vam da ću ja zadnja tu tipkat sama sa sobom :)
Luce…meni nisu rekli da je čep prepreka za keks....još su me poticali doktor i sestra u prošloj trudnoći da čim više :)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Curke..mene nakon pregleda ostavili u radjaoni. Sve ok. Otv 5cm i to je jedini razlog. Jucer me cijeli dan boljelo ali ja mislim da to nisu bili trudovi. Sad me pripremaju za radjaonu. Ceka me drip vjerovatno. Hodam po hodniku ne bi li krenulo.. 😊
Maco.. ajmoooo 😉
Pozz svima
Mrvicaaaaaaaa.... Ajmeee! Sretno!
Yel - mislim da je njoj termin 22.11.
Kleiva, ja koliko sam citala sluzni cep sluzi da bi plod i plodnu vodu stitio od bakterija i infekcija... Pa kad ispadne onda se ne preporuca seks bez zastite... Radje cu cekat jos malo nego da riskiram kakvu bakteriju ili infekciju
Hedge, nemas danas pregled?
Krivo skuzila valjda…
Ma i mene zovu ‘jel je??’
Ne javljam se nikom osim sestri.
Sveki zove dragog s pauze ‘jesam postala baka?’ Svaki jbni dan, a ode radit na 5 sati…
Jooooj…vec vidim rat, al nema druge, morat cu se postavit, najbolje sto svekici imaju argument za svaki k…. i toliko su posesivni da je meni vec sad bed kad cu ici s malim do svojih…’bumo te mi odvezli, kad cemo doci po vas, prehladno je, sklisko, odmarajte kam cete’
(Kad nismo zivjeli skupa ‘doma popijte kavu, kam idete?’)
Oooopako sam nabrijana.
Sad kuzim da je porod 0 sta me ceka.
A to svojatanje djeteta (Aurora), strah me da cu pokupit kofere prije vremena , evo iskreno!
I mene su njegovi zivcirali recenicom kako smo ljepo dijete rodili e a dodju na sat vremena nervozu mi unesu i odu👹👺👺👹👺👹
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Cure,
Porodiljni je sjeo.
Jel znate kad komplikacije idu?
Meni treba razlika sjest..
Komplikacije idu poslje 20
Leptirica.com
Mrvice,sretno.. 😉 jos malo i tvoj bebac ce biti pored tebe.. koliko god da bude bolilo,imaj na umu da ce sve to proci😉😉
Curke..mene nakon pregleda ostavili u radjaoni. Sve ok. Otv 5cm i to je jedini razlog. Jucer me cijeli dan boljelo ali ja mislim da to nisu bili trudovi. Sad me pripremaju za radjaonu. Ceka me drip vjerovatno. Hodam po hodniku ne bi li krenulo.. 😊
Maco.. ajmoooo 😉
Pozz svima
Mrvica drz se😘😘😘
Leptirica.com
Mrvica sriitnooo!!!
Nesto slicno kod mene je bilo. Otvorena 2 prsta i u radjaonu. Mislim da te ceka sad drip, ali nije nista prestrasno, pogotovo epi ako ces uzet.... Bit ces brzo gotova. Prije vecere si sa svojom bebicom 🤗🤗
Maca se ne javlja.... mozda je i ona vec odradila porod 😉
Yel mislim da smo sve prosle te price sa svekijima. Samo oladi i svoj posa radi. Ne pricaj im nista. Kad dodje do tih stvari vidit ces kako ces i sta ces. Ne opterecuj se sad s tim kako ce biti. 😉
Luce malo proguglaj to za cep i akciju jer ja sam cula da moze. Izgleda da je to najucinkovitiji nacin tiranja beba van 😂😂
Sritno!
Sortiraj odgovore
Najstariji