Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    29. Listopad 2017. 23:00

Cure ja rodila u 17:40. Otvorila se ekspresno 10cm al njje se htio spustit u zdjelicu pa zavrsila na carskom. Luka ima 3300g, dug 50cm. Javim se kad dodjem k sebi sutra. 🎉

[OBRISANO] 29. Listopad 2017. 23:02
    [OBRISANO] 29. Listopad 2017. 23:04
    29. Listopad 2017. 23:10

Belle , cestitam ti od srca. Bitno da je on izasao ziv i zdrav djecacic! I da si ti dobro! Ljubi ga, voli, mazi i pazi! Ja sam cijeli dan oko svoga, nemrem oka sklopit od adrenalina i srece! 

Hope
    29. Listopad 2017. 23:19

Belle upravo sam pomislila ma tebe i došla vidjet kakva je situacija jer si spomenula da ćeš danas rodit,od srca ti čestitam i zelim ti brz oporavak i da sad uzivate i mazite se i pazite ❤️❤️

• Barbi13
    29. Listopad 2017. 23:22

Belle cestitam draga uzivaj sa svojom bebicom i brz oporavak😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Belle84
    29. Listopad 2017. 23:50

Evo ovako malo detaljnije. Zaprimljena ujutro i doktor mi predlozio inducirani. Dobila malo dripa i epiduralnu. Nis me njje boljelo. Otvorila se brzo svih 10 prstiju. Onda se on nije htio spustiti dolje (uska zdjelica).... i doktor me nije htio muciti i odlucio napraviti carski. Rekao je da bi jos cijelu noc se mucila da se spusti, a mozda ne bi ni tad uspio, nije me htio toliko muciti. Bio mi je na prsima vec a sutra ce bit cijelo vrjjeme samnom. Sad su ga odnjjeli da se ja odmorim. U cetv idem doma ak sve bude ok.

mc_mouse
    30. Listopad 2017. 00:20

A Belle super je prošlo ❤️❤️ Drago mi je da vas doktor nije htjeo mučiti. Malo je takvih. Odmori se ❤️ Čestitam od srca 😘😘😘😘

luce <3
    30. Listopad 2017. 03:42

Belle cestitam ti i zelim vam puno zdravlja i srece i brz oporavak! Zvuci mi ko da se nisi puno napatila i bas mi je drago da je sve proslo uredu!!! 

barbs
    30. Listopad 2017. 04:03

CESTITKE, BELLE!!  Brz oporavak zelim!  i brAaaaaavooo za doktora sto je procijenio CR kao bolju opcijj jer frendicu su mucili da bi na kraju zavrsila na CR... isto uska zdjelica...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI