Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    17. Studeni 2017. 03:36

Yel draga moja ja kao sa citam sta sam ja napisala, nezz di smo se nasle ali smo u istoj situaciji! Mislila sam da mene hormoni peru ali me isto to zivcira, nece mi dijete ovo, nece mi dijete ono, dijete mi spava, dijete mi ide na pregled! Imam osjecaj da ih ponekad treba sasjeci i objasniti da je to moje dijete i da ja odlucujem 😡😡

dzenny
    17. Studeni 2017. 03:51

Ejj stvarno vas ne stignem redovno citati.. bebici uvijek nesto fali.. 😁 vidim nije vas jos puno ostalo na forumu trudnica,aa i vi koje ste ostale brojite sitno da nam se pridruzite na forumu mama..
    Evo da vam ja opisem svoj dan prije poroda..
    Nedjelja je bila,ja i dragi ustali oko 11h,popili kafu i jeli.. ii dogovorimo se da idemo u jednu malo duzu setnju (htjela sam da sto prije sve to pokrene,jer dosadilo mi svako malo na preglede) .. setali smo mozda oko 2h,tu u blizini imamo jedne veeeliki stepenice,3x sam uzisla uz njih i vratila se nazad.. dosla kuci,ja i dragi se bacili u akciju 😂😂 poslije odem operem kosu,osusim i ispeglam i zezam se dragim "ehh sad mogu u rodiliste".. on je napravio veceru,jeli smo i poslije vecere idemo sb traziti film da gledamo.. ja sam bila toliko umorna da nisam film niti do pola pogledala,zaapala sam.. iii jednom budi mee neka bol.. probudim se,vidim 23:30,dragi na telefonu.. ja onak ma sigurno nije  to to,ali opet neda mi se spavati,cekam opet da me zaboli.. jos par puta me zabolilo i oko 1h sam zaspala.. budim se tacno u 2h,nista ne boli.. mislim si nista ni veceras,kad evo ga podje opet boliti.. i do 3hblage kontrakcije na 5 min.. budim dragog da se polako spremamo, ja na wc vidim sluzni cep ispao.. pa lijepo put bolnice.. 
    Pitanje ostaje da li bi stvarno se sve pokrenulo da nisam bila toliko aktivna ili sam ja to ipak sve malo ubrzala??
    Ii da,porod boli ali stvarnoo za mn to nije toliko strasno iskustvo.. 😍😍

• Mrvica
    17. Studeni 2017. 07:50

Dzenny.. super san prije poroda i porod..za pozeljeti. U kojem tjednu/danu trudnoce je to bilo? 
    Svaka cast na aktivnosti, ja sam malo prelijena za to sve sto si ti opisala u jednom danu..ali ako zagusti... 😁😁😁

• Mrvica
    17. Studeni 2017. 07:52

*san = dan 😉

Barkleys
    17. Studeni 2017. 09:05

Dzenny - možda sam nešto pomiješali ti si u Hrv? Kako je Alara? Super zvuči dan što je je...
    Yel - joj točno znam o će mu pričaš, em mi svi šalju poruke em bi dolazili na kavu, a ja samo hoću malo mira pred porod... Toliko sam ljudi stavila na mobitelu na mute...
    Naknada - kao danas bi trebali dobiti prvu porodiljni naknaduuuu.
    Termin - ja se dns bacam na šetnje i stepenice xD

Barkleys
    17. Studeni 2017. 09:09

Giovi, Lady - kako ste cure? Ima li pomaka? Ja imam pregled u pon i već vidim scenarij i dalje za vršak prsta... :( :( :(

luce <3
    17. Studeni 2017. 09:22

Jucer kad smo dosli s pregleda, nisan visecznala sta cu pa sam navalila na usisivac, sve zivo usisala, oprala pod, poslje peglala.... Kako smo u dvoetaznom stanu imam nekih 15stepenica do sobe onda sam jos prije spavanja isla 4-5puta gore dole al evo nas jos u komadu 😂

Barkleys
    17. Studeni 2017. 09:31

luce <3

Jucer kad smo dosli s pregleda, nisan visecznala sta cu pa sam navalila na usisivac, sve zivo usisala, oprala pod, poslje peglala…. Kako smo u dvoetaznom stanu imam nekih 15stepenica do sobe onda sam jos prije spavanja isla 4-5puta gore dole al evo nas jos u komadu 😂

Ja se planiram baš aktivirati sad za vikend sim tam sve... Sex se mom dragom baš ne sviđa kao opcija... Ali ću makar probati sve ostalo XD. Pilates lopta, čučnjevi, šetnje, stepenice... Da se bar mali pomak vidi u pon. nemoguvišeoćuroditi :) :) :) 

kleaiva
    17. Studeni 2017. 09:35

Yel…to je sindrom prvog unučeta. :) ta luda posesivnost...a i mi mame smo posesivne oko prve bebe pa nekad treba i sebe preispitati jer znamo i mi mame otići u krajnosti s bebama, pa tako znam hrpu žena koje nisu dale svekrvi na čuvanje ili su izbjegavale kontakte sa svekicima npr. dok bi svojoj mami dozvolile...a mi se moramo pomiriti s tim da je to unuče obje bake i oba djeda i da bi za zdravlje djeteta stvarno svi trebali biti uključeni u živote djece jer je to njima neopisivo iskustvo koliko god bili različiti od nas samih. Naravno kada su ljudi koliko toliko normalni i razumni. Srećom mi smo to izbjegli...sveki je nešto bila pokušavala al sam je ja odmah smjestila pristojno na mjesto...sad mi nakon 7 godina zna reći da sam bila u potpunosti u pravu...jer ona sad ima svoj mir, kad je trebamo tu je ali nema iznenadnih upada i ostavljanja djeteta bez prethodnog dogovora osim naravno ako baš nešto iskrsne. I žena ima svoj mir, otkako smo se odselili manje se vidimo ali se onda i zazelimo al zivimo kilometar i pol udaljeni :)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Barbi13
    17. Studeni 2017. 09:50

Hedgehog

luce &lt;3

Jucer kad smo dosli s pregleda, nisan visecznala sta cu pa sam navalila na usisivac, sve zivo usisala, oprala pod, poslje peglala…. Kako smo u dvoetaznom stanu imam nekih 15stepenica do sobe onda sam jos prije spavanja isla 4-5puta gore dole al evo nas jos u komadu 😂

Ja se planiram baš aktivirati sad za vikend sim tam sve… Sex se mom dragom baš ne sviđa kao opcija… Ali ću makar probati sve ostalo XD. Pilates lopta, čučnjevi, šetnje, stepenice… Da se bar mali pomak vidi u pon. nemoguvišeoćuroditi :) :) :)

Jutro,a jesi me nasmijala i ja sam tako za vikend prije poroda sex, cucnjevi pranje prozora i setnje i jedan prst sam se jos otvorila samo naprijed bit ce pomaka😆😆😆😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.