Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    17. Studeni 2017. 10:05

Navalila bi ja i na sex bez da ga puno pitam, nego mi je ispa sluzni cep pa ne mogu...  😂😂

Giovi
    17. Studeni 2017. 10:16

Hedge,kod mene nista novo...sve me nesto boli,steze,rasteze ali to bi ja rekla da je samo priprema...recenicu:otvoreni ste toliko i toliko ja mislim da necu ni cuti...jucer je bilo da je beba jos visoko i da se nije spustila u zdjelicu tako da do nedjelje kad mi je pregled ne ocekujem nista drugacije. Jedino dobro je u svemu sto sam opet sigurnija da nece jos pa danas vozim auto na zamjenu guma,pa idem malo djir i tako...
    Meni je ovo iscekivanje lose samo zato jer bi prije nego odem u bolnicu voljela izribati kucu i vec sam rekla dragom da sutra navecer radim opet generalku...

dzenny
    17. Studeni 2017. 10:33

Mrvice,tada sam bila 39+1tt,al mi je dosadilo jer svaki pregled nesto ne valja.. ili beba ne dobija na tezini ili visok pritisak (umalo me prije zbog pritiska ne ostavise u bolnici).. u pon trebala na kontrolu,a ja pon rodila 😉😉  ja sam do zadnjeg dana bila bas aktivna,mislim nisam bila toliko 'teska'..
    Yel,super smo.. i da napomenem,na porodu nisam trebala nikakvih lijekova,bez deipa i bilo cega drugog sam rodila,samo par savova zaradila i to je to.. tako da vam zelim porode kao sto sam ja imala..
    Hendgehog, nisam u Hrv,u Slo sam.. Alara je super,dobra mamina curica..😍😍

dzenny
    17. Studeni 2017. 10:37

😍😍

Barkleys
    17. Studeni 2017. 10:52

Alara 
    Ma sjećam se da si nam unaprijed javljala ponudu iz Lidla :D
    Yel - nemam pregled, tek u pon. Ja sam valjda jedina koju nisu naručili na dan termina. :(
    Giovi - joj i miom još, joooj, mogu misliti kako ti je. Da pa baš bi mogli svi, Zadnja generalka danas i sutra. Tako da smo do ned svi u bolnicama!   Dobro, meni se trbuh baš spustio, uvijek mi je bio nisko, ali sad se baš kuži još više... 

Giovi
    17. Studeni 2017. 11:00

Dzenny,Alara je preslatka...
    Yel,ne trosi svoju energiju na njihove price! Svekici mastaju jer su zaboravili kako je to imati malu bebu u kuci... na kraju ce jos i bjezati od vas...
    Samo im kazi da da na njihove price i idi si stavi neku seriju,film,uzmi knjigu,proseci,bilo sta...
    Ljudi opcenito svasta pricaju i zamisljaju i planiraju ali uglavnom kada dodje vrijeme nista od toga ne bude tako jer beba nije lutka da ce je moci staviti tu,raditi to itd. Beba ce htjeti svoju mamu i plakati ce,i traziti ce paznju od roditelja,i trebati ce je presvuci,i htjeti ce spavati itd itd. Nece biti mjesta za svekice i njihove velike planove...zato ne uzimaj toliko ozbiljno njihove price nego UZIVAJ u zadnjim danima i posveti se sebiii...😉

Giovi
    17. Studeni 2017. 11:10

Hedge,meni  kazu da se spustio,ali valjda njena glavica nije...ili nije dovoljno...ja primjetim da se spustio trbuh samo po tome jer mi cice vise nemaju naslon...
    A miom me ne brine previse,porod takodjer jer sam psihicki spremna na oba scenarija,mene samo strah da se ne odugovlaci previse ali bebu osjecam cesto tako da se s tim smirujem... jedino mi iskreno malo dosta okretanja kao kit u krevetu,zgaravice kad uhvati,strepnje da ce me uhvatiti negdje vani i sl. Onih slatkih muka sto vjerujem da nam je svima sad pri kraju vec dosta...

Barkleys
    17. Studeni 2017. 11:16

Hedgehog

Alara
    Ma sjećam se da si nam unaprijed javljala ponudu iz Lidla :D
    Yel - nemam pregled, tek u pon. Ja sam valjda jedina koju nisu naručili na dan termina. :(
    Giovi - joj i miom još, joooj, mogu misliti kako ti je. Da pa baš bi mogli svi, Zadnja generalka danas i sutra. Tako da smo do ned svi u bolnicama! Dobro, meni se trbuh baš spustio, uvijek mi je bio nisko, ali sad se baš kuži još više…

Trebalo je pisati Alara sa srčekima i pusama... ali mi smajlići štekaju na forumu :(

• Mrvica
    17. Studeni 2017. 11:23

Curke..mene nakon pregleda ostavili u radjaoni. Sve ok. Otv 5cm i to je jedini razlog. Jucer me cijeli dan boljelo ali ja mislim da to nisu bili trudovi. Sad me pripremaju za radjaonu. Ceka me drip vjerovatno. Hodam po hodniku ne bi li krenulo.. 😊
    Maco.. ajmoooo 😉
    Pozz svima

Giovi
    17. Studeni 2017. 11:24

Ajmo mrvicaaaaaaa...sretnoooooooo 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.