Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    11. Studeni 2017. 13:54

Sanjchi - jeeej. Bravo za izlazak i nadam se da ti je bolje! Drži se! :) :) 

• Mamuka
    11. Studeni 2017. 14:15

Mc_mouse čestitke! Sve najbolje mami i bebici! ❤️
    Ti si kulerica žešća. Svaka čast na smirenosti.👌🏻
    Nadam se da nije bilo tako strašno i da će oporavak biti brz😉
    Hope i Hedge kakvo je stanje??
    Hedgehog nadam se da ćete ostaviti čisto zbog tvog mira. Ovako pred kraj bzvz je da te tako muče. Drži se 🤗
    Aurora i Yel poznajete već te situacije koje prolazite i znate da od slusanja okolo baba ništa dobro. Mislite na sebe i bebe i na vaše dobro a ostali su manje bitni.
    Cure vi živite svoj život i napravite ga onakvim kakvim vi mislite da triba bit. Ono sto je dobro za druge ne mira bit dobro i za vas.
    Samo hrabro, vi ste snažne žene i možete vi to sve proći. Zbog vaših bebica a prvenstveno zbog vas samih.😘
    Nedavno sam negdi čula izreku sretna mama znaci sretnu obitelj i ja mislim da tu ima puuuuno istine. Zato cure učinite sebe sretnima❤️
    Maca tata će se morat deeebelo iskupit za ovaj put. Stresova na izvoz. Smisli dobru “kaznu”😂😂😂
    Kako si ti danas?

• Mamuka
    11. Studeni 2017. 14:19

Sanjchi bas ste lipe! Prave cure 😊

• Mamuka
    11. Studeni 2017. 14:26

Ajme nama je jučer vecer i noć bile vesele. Taj malac samo bi na sisi visio. Sinoć nakon Bog zna koliko sati dojenja i natezanja sam rekla da mu daju dohranu jer vise nisam mogla držat oci otvorene i bilo me stra da ga ne poklopim ili da ne padne s kreveta. Popio je tu mjericu za minut i nakon uru vrimena opet se probudio za dojit.
     Di mu staje ne znam. Al je ko protočni bojler, čim podoji napuni pelenu😂
    Sutra ćemo kući ako ne dobije žuticu. Danas je sunčano pa sam ga stavila da se sunca. Bolje spriječiti nego liječiti 😜

Barkleys
    11. Studeni 2017. 14:44

Mamuka - Protočni bojler XD još uvijek mi je to smiješno. Kako si ti? Jel te boli? Zvučiš veselo. :D
    Dobro di je ta Hope  danas sam nosila čokoladu na ctg sam zbog nje! Ali ove u predrađaoni su mi se činile dosta rane trudnoće pa nisam nudila nikome. Baš me počinje brinuti jel sve u redu s njom. 

• Barbi13
    11. Studeni 2017. 14:52

Sanjchi za neprepoznat si....al ste mi slatke oba dvije😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    11. Studeni 2017. 14:55

Yel

Imam prijevoz…
    Taman sam danas malu generalku napravila, jos svoj ormar malo slozim…
    Ne mora znacit da ce krenut danas?

Yel zakon si ti jos i generalku....i da nisi jaka ma ti si zena zmaj a ljepotice😘😘😘😘😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Mamuka
    11. Studeni 2017. 14:57

Da i ja se pitan di je Hope zapela... Nadamo se da je već s bebicom 😊
    Hedge šta su ti rekli sad????
    Ja sam super. Stvarno nikakve posebne bolove neman. Maternica se steže al mogu podnit bez tableta.
    Jutros su nas sestre pregledavale tj šavove su gledale pa su obe morale vidit moje hemice. Kažu da još nikad nisu vidile takvo nešto (obe iskusnije i starije sestre). Reko hvala, osjećam se bas posebno 😂😂😂😂
    Sise su mi ko u Nives Celzijus a još nije došlo pravo mliko. Bit ću ko one srpske starlete za koji dan 😂😂😂
    Cure pripremite majice s dekolteom i navalite na selfije 😂😂😂🙈🙈🙈

luce <3
    11. Studeni 2017. 15:05

Mamuka a jesi legenda 😂😂😂😂
    Sanjchi cure su dobro komentirale, neprepoznatljiva si 👍👍👍drago mi je da ti je bolje 

maca1510
    11. Studeni 2017. 15:17

Mamuka -ahahahahahahhahah selfiji, nek se ovjekovjeci😂😂😂😂😂 
    A bome neznan koja bi kazana bila dostojna svih ovih uragana, aviona i ostalih stresova 😂😂 rekla sam mu nemoj mi vec ni javljat samo dodi na vrata jer ja nemogu vise pratit na kojem si dilu svita 😂
    Znaci Ivan pravi izjelica, svidile se i njemu sise Nives Celzijus😂
    Sanjchi- stvarno ekstra izgledas! A Luce je pre medena 😍😍

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.