Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    11. Studeni 2017. 17:09

Evo mene spojene opet na ctg. Ali sad ne vidim onaj papir. Okuražila sam se i ovaj put prošvercala mobitel. 

Hope
    11. Studeni 2017. 17:41

Cure moje evo da vam javim,sinoc kad su mi trudovi došli na 6 min sam krenula u petrovu,CTG očito jake trudove,ja otvorena za prst,trudici se pojačavaju ja otvorena dva prsta,probuše mi vodenjak i blago zelenkasta plodna voda,i odmah na carski ali i zbog veličine bebe,otpeljali me dole i 15 min iza toga čujem najljepši plac i vidim najljepše biće i počnem plakat!! Matej se rodio u 23:00h težak 4500,dug 53 cm sa apgarom 10/10 sa nama je sve Okej i javljat ću vam se j dalje!samo kad uhvatim vremena malo vise!!
    Hedgehog u Petrovoj je odlično i svi su stvarno odlicni i trude se oko tebe!!
    Pusaaaa svima

Barkleys
    11. Studeni 2017. 17:56

Hopeeee ajmeee čestitam mm mm! 

maca1510
    11. Studeni 2017. 17:59

Hope cestitam!! 😍😍😍
    Hedgehog - jel ti gotov ctg??

url=https://daisypath.com]

Barkleys
    11. Studeni 2017. 18:27

Evo idem doma. Dobar ctg. E majko mila ispalit ću više na živce. 1 loš pa 1 dobar, pa loš pa dobar. Doslovno sam pitala doktora jel mogu ići rodit, a on meni pa rano vam je još. Kud vam se žuri? O. O 

luce <3
    11. Studeni 2017. 18:28

Hope ajme super da je sve uredu bas mi je drago!!!! Crstitam vam!!!! Matej dobro nam dosao!!! 😍

luce <3
    11. Studeni 2017. 18:30

Hedgehog ajme stvarno ti nije lako, bas se igraju sa zivcima!!! Rano, pa 39 tjedana ko da si pitala u 24tt pa je rano.... O gospe draga! Drzi se!!! 

barbs
    11. Studeni 2017. 18:49

Hope, cestiiitkeeeeeeeee 😘😌😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

maca1510
    11. Studeni 2017. 18:51

Ajde super za ctg , a bas sta kaze Luce nebi da je 24 tt. Bitno da je bebac dobro! A to da je igra zivaca bome je!

url=https://daisypath.com]

• Mrvica
    11. Studeni 2017. 18:57

McMouse , Hope…. cestitam!! Sve naibolje vama i bebicama, i brz oporavak! 
    Sad cekamo jos jednu hahah ako idu 3 bebe u komadu. Maca,  ti nemoj.. a ne bi ni ja jos koji dan bar..
    Inace, ja u petak imala redovnu kontrolu u TA. Spomenula da sam dan ranije manje nego imace osjetila bebu . Sve na pregledu bilo ok. Otv 3cm, ali zbog one recenice gore, dr me zadrzala u bolnici 24 sata. Obavili 2 ctg, 2 uzv, provjerili prokrvljenost kod bebe. Ustanovilo sve ok i pustili me danas.
    Malo sam se upoznala s bolnicom.
    Sad opet u petak kontrola ako mali ne odluci prije. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.