Mrvica,
😂😂😂 legendarno za depilaciju lol
Mamuka, zeno svaka ti cast na skuliranosti, 😛👊🏻👊🏻, filas nas svojom hrabroscu ❤️❤️
Zelim ti sretan porod 😘😘
Hope,
Ma odlicno za pregled! Sad se mozes scilat!! 😇
Evo mene od psihicke, ne zna zena sta da napise veli da joj super djelujem. Ipak sam je namolila da upise strah od poroda sto i je, pa prilazem nalaz iducu srijedu (stavila je panican strah)
Nek imam ja to.
Aurora,
Razg sam s dr u vezi terapije; uglavnom ona nista ne daje kad se doji, eventualno normabel.
Ako ce mi bili lose, uvodi staru terapiju, ukidamo dojenje…
Jos smi pricale o zivotu sa svekicima, veli da da ih iskoristim da mi pomognu oko kuhanja i ciscenja?
Gledam je i kazem da sve sama hendlam i kad sam ‘mirovala’ isto, veli :’oporavi se i odvojite se od njih’
Kakva pomoc od njih jbt…vec sam im rekla da se pobrinu za pse da ne skacem oko njih jos…
Ne znaju si krevet slozit i proluftat sobu…kako cu pop jedan dan! 💣
Yel ja bi vec odavno pop....nemam ja zivaca vise pa brzo puknem zato su mi se i desile neke stvari zbo sutnje.......
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mrvica Hahahaha dobro pa si i pola izdržala 😂😂
Ja sam otvorena za prst. Beba dolje jako nisko glavicom i to kad me drugom rukom pipao preko trbuha da vidi gdje je glavica bas me nelagodno bolilo. I sad me
Boli jos uvijek od pregleda. U ponedjeljak je rekao da dođem na ultrazvuk zadnji. Nadam se da cu biti u komadu do tada 😂
Jel normalno da ja jos uvijek ne mogu vjerovati da beba treba izaći iz mene i da ce biti vani 😂😂 meni je to totalno apstraktno. Svjesna sam da je tu, ali nisam svjesna.
Ajme. Sigurno mislite da sam luđakinja 🙈
Hope - ajme, divno! Bit će sve u reduuu! Meni oni u predrađaoni djeluju svi tako drago, smireno i mirno. Od sestra do babica preko doktora...Ono u utorak kad sam ležala na ctgeu gore baš su svi bili dobre volje i simaptični. Sviša mi se klima koja vlada gore.
Mcdonalds - nama je to kao "nagrada" kada imam pregled, ili kada sam išla na hitnu pa se nagradimo, ili nakon trudničke ambulante jer je uvijek gužva uvijek neko preko reda...ono sad kak su češći pregledi su i češće nagrade...
Privatni CTG - ja sam baš gledala to jučer ono za svaki slučaj, i cijene se kreću od 50 do 100 kn, što mi se onako, za mirnu dušu i san čini prejeftino. Tako da ako mi se ovo ponovi idem odmah. Inače danas mi je na ctg bilo sve u redu. Imam male "trudiće" koji se penju i do 100, ali nisu brežuljkasti nego špičasti. Rekli su mi dns da je to sve "lagano" krenulo.
Mrvica - joj, baš mi je žao, sad je dole sve nadraženo i bez depilacije...ja sam par puta išla na tu neku depilaciju sa šećernom pastom/kuglicom - jel to egipatska? i znam da sam jedva izdržala do kraja a nisam bila trudna, sad sam si isto razmišljala bi li ili ne bi...ali sad kad ovo pročitam...rađe ne bi
Hope - ajme, divno! Bit će sve u reduuu! Meni oni u predrađaoni djeluju svi tako drago, smireno i mirno. Od sestra do babica preko doktora...Ono u utorak kad sam ležala na ctgeu gore baš su svi bili dobre volje i simaptični. Sviša mi se klima koja vlada gore.
Mcdonalds - nama je to kao "nagrada" kada imam pregled, ili kada sam išla na hitnu pa se nagradimo, ili nakon trudničke ambulante jer je uvijek gužva uvijek neko preko reda...ono sad kak su češći pregledi su i češće nagrade...
Privatni CTG - ja sam baš gledala to jučer ono za svaki slučaj, i cijene se kreću od 50 do 100 kn, što mi se onako, za mirnu dušu i san čini prejeftino. Tako da ako mi se ovo ponovi idem odmah. Inače danas mi je na ctg bilo sve u redu. Imam male "trudiće" koji se penju i do 100, ali nisu brežuljkasti nego špičasti. Rekli su mi dns da je to sve "lagano" krenulo.
Mrvica - joj, baš mi je žao, sad je dole sve nadraženo i bez depilacije...ja sam par puta išla na tu neku depilaciju sa šećernom pastom/kuglicom - jel to egipatska? i znam da sam jedva izdržala do kraja a nisam bila trudna, sad sam si isto razmišljala bi li ili ne bi...ali sad kad ovo pročitam...rađe ne bi
Jel normalno da ja jos uvijek ne mogu vjerovati da beba treba izaći iz mene i da ce biti vani 😂😂 meni je to totalno apstraktno. Svjesna sam da je tu, ali nisam svjesna.
Ajme. Sigurno mislite da sam luđakinja 🙈
Cekaj dok krene😜
Necu znati gdje mi guzica, a gdje glava 😂😂😂
Brazilka.. da, secerna pasta je isto sto i egipatska.
bas me bolilo a mogu podnijet inace. Sad je sve preosjetljivo + sto sam razmisljala ako se ja tako patim jel se pati i dijete . Trudila sam se ne stiskat trbuh kad zaboli to cupanje. Ali opet nisam mogla ne mislit na bebu ..
Al dobro,onima nije su navikle inace sve cupat mozda nije tako strasno..
Hope bas mi je drago da su imali takav pristup ❤️
Hedgehog jel osjetiš ti te trudove šta? Mene danas frkalo samo jednom. Onako kao da cu procuriti tupa bol. A Ctg 50. Isuse to je nist. Sta me tek čeka. A i ovo me bolilo 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji