Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    25. Listopad 2017. 16:26

Yel

Bbrletic, al i visoka sam 178 cm, igra i to ulogu.
    Ma htjela bi izdrzat jos iduci tjedan.
    (Da garazu sredim! Sad cu mirovat do nedjelje, pa hop na posao)
    Sta znaci ‘plodovi ovoji’?

Pazi da u garazi ne rodis😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

[OBRISANO] 25. Listopad 2017. 16:26

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Barkleys
    25. Listopad 2017. 16:39

Yel

Hedgehog, u 33.+3 je imao skoro 2,500 kg.
    Danas mi je rukom pipala trbuh i rekla da je velika beba a da nema mjesta i da se rasporedio od cica do dolje.

Dobila sam malo kila jer sam sa viskom od par kg zatrudnila, a i pojeli su me zivci (sudar, selidba, radovi, financije, prilagodba) i onda ne mogu jest. Od zadnjeg pregleda sam pala kilu.
    Pita me i dr kak sam tak malo dobila, a ona i med ses su pricale nesto da se nebi vise udavale, velim joj da zivim sa svekicima haha

Meni je u 30. tjednu bila beba 2kg, a sada u 36. 2,9 kg. Znači da su nam bebe tu negdje, ja mislim da si beba napravi sama dovoljno mjesta xD

25. Listopad 2017. 16:59

Ja umirem od smijeha, odem prosetat i svako 2 m me zaustavljaju susjedi:"Pa susjeda, vi jos niste rodili! Pa kad cete! ?"

• Barbi13
    25. Listopad 2017. 17:07

mamisita27

Ja umirem od smijeha, odem prosetat i svako 2 m me zaustavljaju susjedi:"Pa susjeda, vi jos niste rodili! Pa kad cete! ?"

Jos malo mamisita😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

25. Listopad 2017. 17:19

Bbrletic, meni se ne zuri, kad se sjet pelena i flasica, dobro je dok je unutra, nosim ga di god idem hahahaha

Aurora1611
    25. Listopad 2017. 17:34

Cure imam knjigu sretna beba i prodala bih ju za 40 kn+pt pa ako kojoj treba da vas prvo pitam

Aurora1611
    25. Listopad 2017. 17:36

Sanjchi tko ti je danas od doktora bio?

IvanaIvica
    25. Listopad 2017. 17:45

Cure ja vas tu i tamo pratim i stvarno mi glupo da se onda nakon tolko vremena nadovežem.. Čestitam curama koje su dobile predivne anđele..i vama majkama i vašim bebicama želim sve najbolje u životu..meni je danas termin al eto ništa..bila sam na pregledu u bolnici i usput upoznala Sanjchi uzivo😊 
    A cure koje moraju roditi..njima zelim da budu hrabre i ponosne majke..pusa svima 😘😘

[OBRISANO] 25. Listopad 2017. 18:08

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI