Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    09. Studeni 2017. 11:54

U happy mealu su trenutno Super Mario igračke, ja imam onog bijelog koji je u biti lampica. Sad ne znam koju igračku da uzmem nakon poroda :/

mc_mouse
    09. Studeni 2017. 11:59

Hedgehog Hahahaha koje brige, uzmi sve igračke koje ti fale 😂😂😂😂

maca1510
    09. Studeni 2017. 12:11

Mamuka koja si ti kraljica,live prijenos iz boxa 😂😂😂
    Mozda je hope na carskom, samo da sve bude ok. Luce hvala na informacijama, zaj bi mi bilo da sam nesto prebitno propustila. 

url=https://daisypath.com]

luce <3
    09. Studeni 2017. 12:12

Hedgehog hahahaha a legendo!!! Sad nam i Mamuka hoce igracke iz happy meala 😂😂

luce <3
    09. Studeni 2017. 12:14

Maca nema na cemu... Ne boj se nista prebitno nije bilo... Pogotovo zato sto si vise manje mogla sve to procitat vamo na grupi... Ono predavanje je dobro recimo za pratnje i one koji nisu imali ovako dobru grupu ko i mi di si moga procitat razna iskustva i savjete

Hope
    09. Studeni 2017. 12:32

Klokanice moje,evo samo da vam javim da su pregledali i mene i bebu uzduž i popreko,i sve je u redu!! Dok mi se totalno posvetio na pregledu i ultrazvuku i mjerio je bebu dugo i par puta da budemo sigurni,Ugl beba je veća al nema 4600 kak je rekao onaj dok!! Promjer glavice je idealan za prirodan porod,i mjerio je moju zdjelicu i rekao je da je zdjelica savršena za prirodan porod!! Ugl rekao je da bi probali prirodno i da misli da neće nit problema,ali ako će ic teze da neće odgađat carski!!al da dosta toga ovisi o mojim trudovima,kakvi će bit!! Za sad sam otvorena 1 prst i na to mi je iskomentirao da je zadovoljan za te tjedne!! Rađen mi je i CTG koji je odličan,sve je super!! Rekao je da imam puno plodne vode i da kad ki pukne vodenjak da će bas PUKNUT hahaha i da će minimalno dve litre vode iscurit,da se nemoram brinut da nebu kapali nis po malo neg će puknut 😂😂
    U nedjelju je dežuran oa me naručio kod sebe ujutro na pregled,pa da ćemo onda isto vidjet pa možda da onda ostanem da sad nema potrebe da me maltretiraju!! Uglavnom najvažnije je da je sve Okej!! 
    -E sad idem popapat ručak pa u miru pročitat vase postove prije kaj ste pisale 
    Puse svima i SRETNO SVIMA DANAS NA PREGLEDIMA ❤️

• Mrvica
    09. Studeni 2017. 12:46

Mamuka legendo, sretno.. ti si mi uzor sa svojom pozitivom 😀 i opustenoscu.. 
    Maca ja sam ok. Sutra pregled pa cemo vidjet . Prije tjedan dana otvorena za prst . Povremene kontrakcije , a na ctg-u beba mirna.. kaze sestra spava zimski san.. nadam se da ce sutra biti aktivniji
    Sad sam zaboravila tko je isao privat na ctg.. mc mouse? U svakom sl, super da jesi i drago mi je da je sve ok. I ja cu ako budem u slicnoj situaciji jer u moj bebac je jako miran..

luce <3
    09. Studeni 2017. 12:51

Hope bas mi je drago da je sve uredu i da si sad mirnija!!!! Sad se mozes malo opustit i pridruzit mi se u cekanju 😂😂😂

maca1510
    09. Studeni 2017. 12:57

Mrvica

Mamukalegendo, sretno.. ti si mi uzor sa svojom pozitivom 😀 i opustenoscu..
    Maca ja sam ok. Sutra pregled pa cemo vidjet . Prije tjedan dana otvorena za prst . Povremene kontrakcije , a na ctg-u beba mirna.. kaze sestra spava zimski san.. nadam se da ce sutra biti aktivniji
    Sad sam zaboravila tko je isao privat na ctg.. mc mouse? U svakom sl, super da jesi i drago mi je da je sve ok. I ja cu ako budem u slicnoj situaciji jer u moj bebac je jako miran..

Ja sam bila privatno na ctg, vidim da su nam isti bebaci onda. Sestra mi je cilo vrime micala trbuh da se mali malo razbudi onda se on malo pomakne i nazad u snove😂 ali kaze doktor da je super ctg pa san mirna.

url=https://daisypath.com]

• Mrvica
    09. Studeni 2017. 13:05

Inace, danas sam nadobudno isla na egipatsku dep dolje da mi sve skine da ne moram sama ili da me ne briju u bolnici.. (inace nikad ne skidam sve jer mislim da je ipak bolje imat malo zastite dolje)  
    E.... vratila se kuci - jedna strana pipice obrijana a druga na pola, kaos hahahah .. nisam mogla izdrzat do kraja.
    Oprostite na opisu ali sve smo u tome pa jbg 😅 citajte hahahah
    Frizura totalna avangarda..kad me vide sutra na pregledu 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.