Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    09. Studeni 2017. 11:04

Evo rodila ona šta je vikala. 😂
    Zasad je poprilično mirno. Ja kad sam 1 put bila jedna je došla malo iza mene al je cilo vrime vikala. Stvarno nije stajala. Mene su odvezli u sobu sa bebom a ona je i dalje vikala 😂😂
    Neću pobic. Malo me prošla trta. Sad mi je faza da mi je sve smisno. Nisan ja bas sva svoja 😅
    U smjeni su mi babica i doktor koji me siva kad sam micicu rodila. Repriza 🤣🤣 A i moj kod kojeg sam sad.
    A moji svi ko puške napeti pa oce zvat glavnu sestru tj babicu, još jednu babicu, još jednog doktora.... Djizs
     ko da sam baksuz žešći. 
    Maca super za pregled. Nek si ti otišla pa si mirna.
    Svim curama hvala na lipin željama! 🤗❤️

luce <3
    09. Studeni 2017. 11:06

Mamuka bolje da ti je smisno nego da te panika vata... Super sto ti je i tvoj dr tu... Ma odradit ces ti to bez problema, imas vec iskustva 😉

• Mamuka
    09. Studeni 2017. 11:06

Luce u pripremi je jedna visoka cura. Glavu nisan još vidila. Vidim samo noge i stomak 😂😂
    Jučer je s menom na ctg-u bila neka, tamo iz Ma il tako nešto, visoka, crne duge kose. Ovo joj druga beba. Sad će rodit curu a ima dečka. 
    Jel to ta?

mc_mouse
    09. Studeni 2017. 11:14

Hahaha Mamuka tako i meni nakon panike neki smijeh me uhvati 😂😂

mc_mouse
    09. Studeni 2017. 11:15

Ja na ctgu. Beba luduje. Od trudova nista. Bitno da me Frkaju kad sam doma 😂

• Barbi13
    09. Studeni 2017. 11:24

Mamuka

Evo rodila ona šta je vikala. 😂
    Zasad je poprilično mirno. Ja kad sam 1 put bila jedna je došla malo iza mene al je cilo vrime vikala. Stvarno nije stajala. Mene su odvezli u sobu sa bebom a ona je i dalje vikala 😂😂
    Neću pobic. Malo me prošla trta. Sad mi je faza da mi je sve smisno. Nisan ja bas sva svoja 😅
    U smjeni su mi babica i doktor koji me siva kad sam micicu rodila. Repriza 🤣🤣 A i moj kod kojeg sam sad.
    A moji svi ko puške napeti pa oce zvat glavnu sestru tj babicu, još jednu babicu, još jednog doktora…. Djizs
    ko da sam baksuz žešći.
    Maca super za pregled. Nek si ti otišla pa si mirna.
    Svim curama hvala na lipin željama! 🤗❤️

Mamuka danas ces se mazit  sa svojom bebicom joj ja bi sve ponovila😘😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Aurora1611
    09. Studeni 2017. 11:27

Mamuka sreeeetnooo ❤️💋

luce <3
    09. Studeni 2017. 11:31

Mamuka nije, ova ti ima oko 40god i ovo joj je trece, zaboravila sam sta sad nosi...
    Al ima dosta cura iz Ma i okolice koje sada tribaju rodit pa moguce da znam i tu... 

• Mamuka
    09. Studeni 2017. 11:49

Već 2. rodila od kad sam tu. Ovo je ko masovna proizvodnja 😂
    Probušili su mi vodenjak, još me širili i dali drip na 8 prije 5-10 min i iman već trudove.
    Do večere sam u sobi. A već sam gladna. Nadam se da će bit nešto OK za večeru il će muž isto u McDonadls 😂😂

Barkleys
    09. Studeni 2017. 11:49

Mamukaaa - hahaha. Adidasice. Hahahhaha. Sretno. Možeš ti to oooo!
    Još samo da se Hope javiiii. Pa bi mi duša bila na mjestu. Joj kad dođem doma moram naći na kojoj strani je popis :) :) :) :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.