Ana - joj, proći će bol. Drago mi je da vam ide, i super za pomoć.
Aurora - ajme tebe je baš pogodilo. :( :(
Dobar dan cure,ima li sta novog?Ana super da ste kuci i da imas pomoc,cuvajte se.Aurora samo nastavi mazat busu i povuci ce se uzmi si bio oil u dm 80kn dodje i dugo traje.......ma bitno je da su bebe dobro lako za strije😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Strije ajme meni cure moje koliko ih ja imam na trbuhu 😱 i na nogama kod zadnje lože,prestrašno!!! Znaci al ja sam podložna strijama,od uvijek sa njima problema!! Celulita nikad al zato strija na razvoz,mene sve strah kak će mi trbuh nakon poroda izgledat!!
Aurora vidim da su i tebe napale,i iskreno se nadam da ćeš ih se uspijem riješit!
Ana vjerujem da je teško,al probaj razmisljat da će svakim danom bit sve lakše (bar ja tak gledam) drži se 🤗
Nije mazala nicim posebnim, nekom bezveznom kremom, al je rekla da joj je nakon poroda izgledalo jos gore, da je mislila da joj se nikad nece oporavit koza, nakon misec dva joj se skroz povuklo....
Heeeeej curkeeee...
Nadam se da ćete nam se uskoro pridružitiiii
Kako ste miiii???
Sretno sutra na pregledu tko god ga ima.
Ja sam strije oduvijek imala i nisam primjetila da sam ih dobila u trudnoći, ali jesam nakon hahahahaha na sisama (ondje ih ionako imam, ali sam dobila one ljubičaste-roze) kad su mi cice nabujale
Bebushka da katastrofa, najgore je sto su duboke i zbilja ih imam svugdje, jucer sam primjetila ispod obje ruke da ih imam, i mislim si pa otkud tu 😞
Bbrletic- ja ti nisam neka od navika xD kupila sam bio oil ali se rijetko sjetim namazati! Trebalo bi me svaki dan lupit malo u glavu i opomenuti 😇
Sanjchi Lucija je kao bombon 👼🏻👼🏻
Ja pečem pogačice sa sirom i svakome kome sam slala sliku je očekivao sliku mene i Tonija 😂😂😂 svi napisali: ja mislila ti rodila 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji