Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maca1510
    05. Studeni 2017. 08:38

Meni su strije izbile u zadnjih 4/5 dana i to bas puno,a do tad nijedna😰 isto mazala svaki dan, sa uljima i kremom iz dm onom bio i cijela bila ponosna kako nema strija i doslovno preko noci popucalo. Al meni su se svugdi javile,po 3 na svaki bok, povise pupka,ispod pupka i na bedre😱😱 nisu velike,bas su sve male ali su se zacrvenile i vidim da nema spasa 😱 

url=https://daisypath.com]

Barkleys
    05. Studeni 2017. 08:53

maca1510

Meni su strije izbile u zadnjih 4/5 dana i to bas puno,a do tad nijedna😰 isto mazala svaki dan, sa uljima i kremom iz dm onom bio i cijela bila ponosna kako nema strija i doslovno preko noci popucalo. Al meni su se svugdi javile,po 3 na svaki bok, povise pupka,ispod pupka i na bedre😱😱 nisu velike,bas su sve male ali su se zacrvenile i vidim da nema spasa 😱

Da, ma ja sam možda kriva jer sam se hvalila da ih nemam XD jel tebe bolilo kad su nastale? Mene baš peklo :( :( A pročitala sam na temi strije tu na klokanici da strije mogu nastati i tijekom/nakon poroda.... 

Barkleys
    05. Studeni 2017. 08:54

Sanjchi - nema veze što je veliko, moći će duže nositi :D

maca1510
    05. Studeni 2017. 09:14

Hedgehog- ova povise pupka me bas pekla i odma sam znala da ce to izbit strija a ove druge nisu nego me uzasno svrbilo,i nisam se nijedanput posvrbila nego odmah krema/ulje ali nije bilo pomoci. Da i ja sam se hvalila kako nemam nijednu i eto mi sad 😣
    Sanjchi- premedena je!! Bas mi je drago da napokon uzivate kod kuce a ne u bolnici!

url=https://daisypath.com]

mc_mouse
    05. Studeni 2017. 11:10

Sanjchi premedena mi je ❤️😍 I naravno da ima ulogu i zato sto je tvoja. Svakoj mami je njena beba najljepša ❤️ I to tako i treba biti ❤️  Hedgehog i ja ne mogu vjerovati. Bas to sto ti kažeš. Par dana prije termina, pa zašto 🙁🙁 i mene tako svrbi i zapece i pojavilo se 🙁

luce <3
    05. Studeni 2017. 11:50

Uh strije, meni je donji dio stomaka pun strija, al nijedna nije udubljena sve su onako povrsinske i ona mi je moja sestra rekla da je i njoj tako bilo i da su joj se sve strije s trbuha povukle, a ove s bokova nisu.... I stvarno nakon tri trudnoce nema niti jedne na stomaku.... 

mc_mouse
    05. Studeni 2017. 12:17

Luce a jel mazala necim pa se povuklo?

Aurora1611
    05. Studeni 2017. 12:57
    Evo cure strija! Imam ih jos po bedrima, bokovima, i cak ispod ruku! To nisam nigdje vidjela, ovo je slika 3 tjedna poslije poroda
    Evo cure strija! Imam ih jos po bedrima, bokovima, i cak ispod ruku! To nisam nigdje vidjela, ovo je slika 3 tjedna poslije poroda

• Bebushka
    05. Studeni 2017. 12:59

Ajme aurora tako nekako izgleda i moj trbuh i jos mi se pojavila linea negra i to valjda tek nakon poroda ili bas tijekom jer je prije nije bilo, nisam mogla virovat...

Nina2512
    05. Studeni 2017. 13:39

Curke evo me..doma smo stigle u petak,sve je super samo sto mene uzasno boli rana od reza,ne mogu se pomaknuti u krevetu😢MM i svekrva su mi pomazu,ja se samo dizem na wc a curicu svoju hranim i presvlacim u krevetu..ona je super,samo papa i spava i puno kaka😃..budi se svaka tri sata tak da imam i ja se vremena naspavati..🙂🙂❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.