Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    04. Studeni 2017. 18:57

Yel pa nikako mi ne ide da bebi može nešto biti ako je mali stomak. Moja mama kad je išla mene roditi. Stomak joj se nije vidio. Samnom je povraćala do zadnjeg dana, od stomaka ništa, samo je gubila na kilaži, a jos sam joj druga beba bila. Imala sam 2800g. Nema smisla da maleni nema mjesta kod tebe. Čudno. 

• Mamuka
    04. Studeni 2017. 19:34

Cure za kiselinu probajte grickat bademe, obične bez ikakvih dodataka. Inače ljudi koji imaju problema sa želudcima i čirevima to prakticiraju pa i ja sam isto to radila i meni je pomagalo. OK su i lješnjaci ali najbolje bademi. Orasi bas i ne zbog velike masnoće koje sadrže.
    Mc_mouse mene bi znao stomak peckat/svrbit kad bi mi se stomak širio pa bi samo tada intenzivnije mazala. Mislin da ne bi tribala sada popucati kad nisi do sada jer najveći rast je prosa pa valjda sad neće vise tako puno rasti.
    Yel mislim da se bzvz brineš zbog toga jel bebi može nešto biti sa tako malim stomakom. Beba sebi učini prostor i kod tebe je sigurno tako jer imas problema sa želudcem a očito je da ti ga je beba stisnula. Da je slučajno nešto problematično mislim da bi doktori na uzv vidili. 
    Ti jednostavno tako nosiš trudnoću i to je to. Beba će bit dobro i ona je sebi uzela ono sto joj triba, a ti se mama snalazi kako znaš 😉😉😉

mc_mouse
    04. Studeni 2017. 20:01

Danas sam prvi put pomislila bez ikakvog straha da jedva cekam da izađe van iz mene 😰 Osjećam se devastirano danas. 🙁

barbs
    04. Studeni 2017. 20:08

Hej curkeee 
    Ima novostiiii???????

Hope
    04. Studeni 2017. 20:52

Hedgehog mene je neki dan peckalo sa desne strane od pupka isto tak kao da me koza pecka ne znam, al nije dugo trajalo pa se nisam zabrinula 🤗
    Barbs nema novosti,al nadamo se da bi uskoro moglo bit ☺️
    Da,Sanjchi ni Ana nam se nis ne javljaju tu,sigurno se maze sa ljepoticama 😍😍
    Yel moja kolegica je imala ful malu busu i sve je bilo okej!!
    Mene plaše sa velikim trbuhom 😅 
    Il smo mi trudnice toliko osjetljive ili drugi ljudi imaju bas bezveze komentare,nikad im nis nije dobro ili je prevelik trbuh ili je premali,ili smo predebele ili premršave,ili su bebe premale ili prevelike Ajde nek svi otkantaju vise i puste nas da uživamo,i ovak imamo briga a kamoli sa još njihovim komentarima!! Pff 😩

• Mamuka
    04. Studeni 2017. 21:00

Ma cure pustite te okolo šta brljaju. Nešto bi tili rec i komentirat pa najčešće kažu nešto bzvz. Nekad je čisto OK rec trudnici nešto a da nema veze sa trudnoćom. Čini se ko da ljudi misle da vise o ničem ne mozes/ne znaš pričati nego samo o tome. No dobro... 
    Da, Sanjchi je nestala sa foruma. Očito im je veselo kod kuće pa ne stigne. Nadam se da su se dobro snašle curke.😊
    Ana piše na forumu mama. Nekad bacim pogled i tamo pa sam vidila da se javila. 
    Yel ne čitaj previše. Nekad to nacitavanje donese vise štete nego koristi. Doktori su rekli da je sve OK i tako će i biti. Samo polako i smireno. Još je malo ostalo 😉

Hope
    04. Studeni 2017. 23:47

Sanjchi Luca nam je bas mali medenjak sa punoooo kosice 😍 drago nam je da ste stigle doma i da je sve Okej,sad uživajte 😘

mc_mouse
    05. Studeni 2017. 00:17

Sanjchi koji broj robice je na njoj i s kojom težinom / cm je rođena 😃 Kalkuliram za robicu pa zato pitam 😂

Barkleys
    05. Studeni 2017. 07:49

Sanjchi- ajme to je onaj prekjučer kompletić. Sjećam se da si stavljala slike. Lucija je medena.
    Nego, sjećate se mog peckanja? Sinoć me baš peklo, ono kao da gori dio kože i danas kad sam se probudila imala sam što vidjeti! 3 crvene crte na tom mjestu. Oke još su blijede, ali mamicu im njihovu. Pa dobro, tko dobije strije tjedan i pol prije termina?!?!? Inače mazala sam se svaki dan, prvo sam koristila onu gratis biobazu iz dm, pa sam ju kupila od 500ml i potrošila, kao i Babylove ulje, to sam isto potrošila, sad koristim palmers tummy butter i hippovo ulje. Ja se uljima mažem poslije tuširanja i prije spavanja, a kremom ili maslacem kad negdje idem jer onda mi ne izbije na odjeću. Moja mama je imala jako puno strija i stalno mi je govorila da pazim jer genetika tu igra ulogu. Očito igra. Znači 3 crte preko noći! :( :( :( :(

Barkleys
    05. Studeni 2017. 07:50

*prekul kompletić (mobitel mi stalno sam odlučuje promijeniti riječi) :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.