Mc_mouse - kad bolje razmislim, nije to tako loše… Dvije muhe jednim udarcem :)
Pa kažem ti ja 😂😂😂

Mc_mouse ja imam mladje sestre i one su blizanke. Razlika je između nas 13 miseci. Mater kaže da ne zna kako je to prizivila, bila je ko kostur.
Doduše bilo je to prije 30 god bez pampersica i ostalih čudesa, živili smo tada na selu i imali smo i kokoši i krave i svinje. A tata je ima svoju auto mehaničarsku radnju pa je još kuhala posebno rucak i za tatu i za radnike jer tada naravno nije bilo ovih restorana za gablec. A njegovu prljavu robu i pelene si prvo mora na ruke oprat jer tada ni mašine za robu nisu bile ko danas a ni prasak za pranje. Uglavnom bilo joj je jaaaako “veselo”.
Poznam par ljudi sa blizancima i ne bi to bas požalila, pogotovo kad su ti prve bebe ili imas već jedno malo dite. A kako ja imam genetske predispozicije za blizance muza sam sad znala zezat kao šta ako budu blizanci i on na sam spomen cili problidi.
Bebushka sorry. 😉 Bebu imat je zahtjevno al 2 bebe su stvarno težak “posao” i zato svakom kapu skidam ko to prizivi.

Sanjchi pripremaj se sto se mene tice! Mjeri im razmak!! I hodaj po sobi po hodniku, di god mozes da se otvoris brze

Tak je meni bilo, kad sam trebala ustat s ctg-a nisam mogla samo me bol presjekla 😂😂 ali sam trpila jer nisam htjela da sestra vidi

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji