Ja iman osjecaj da sam svugdi dobila osim u sise. Nosim grudnjak sa pocetka trudnoce 😢 u prva 3 miseca su mi narasle i od tad ni makac. Bome niti su mi potamnile niti imam lineu negru,ma niti u naznakama. A nije da sam tamnoputa pa da mi je inace to tamnije, neznam bas cudno...
url=https://daisypath.com]
Mamuka bas ti je super bušica,i meni je tak lijepo za vidjet kad trudnici ode vise manje sve u trbuh 😍
Moj trbuh je ogroman 🙈 kad ću ic gore budem se uslikala neda mi se sad penjat po stepenicama a samo gore imam veliko ogledalo!
I također trbuh mi se nije nis spustio,jedino moja sveki kaže da joj se čini da je mrvicu niže al to samo ona kaže i nitko drugi tak da mislim da mi je trbuh Di je i bio 😂
Yel kad imaš kontrolu slj tjedan?
Hedgehog hahah nasmijala si me kad si rekla da ti je ipak tvoj gin objasnio da to znaci da si zatvorena 😂
Mc Mouse znaci nisam jedina u 39 tjednu zatvorena Uff 😅
E dal su kojoj od vas bradavice onak suhe?meni su suhe i hrapave,dal to mogu mazat sa onom kremom za bradavice kaj savjetuju za vrijeme dojenja da se maze?tipa nešto purelan il nekaj tak 🤓
Meni su hope isto 😂😂 mažem purelanom 😂😂 ajme sve sto pitaš ja se samo javljam 😂😂😂😂
Pomogne. Čak ga par dana onda ne moram stavljati ako mažem npr dva dana za redom prije spavanja. I stvarno jako malo treba jer je masna krema.
Mc_mouse bas ti je dosta narasta stomak. U početku ti je bio bas skroz maleni. Al sad je pravi. Super izgleda 😊
Maca Možda ti jako buknu kad dodje mliko pa pripazi da imas dobar grudnjak jer kad naglo narastu malo se teze na to naviknit a i triba pazit da ih grudnjak lipo drži da zbog težine ne bi dobila strije. Ali ne moran znacit da će ti i jako narast. Ali to ti nema veze s tim oces imat dovoljno mlika. Veličina nema veze s količinom mlika. Da te to slučajno ne brine.
Ja sam dobila savjet u 1T da spavam u grudnjaku kad su mi počele malo vise bujat i naravno dok budem dojila da izbjegnem strije. Kad san rodila bez grudnjaka nisam mogla zamislit spavanje jer su bile ogromne i smetale su mi, moralo ih je nešto držat na okupu. A uz to i mliko bi curilo ako bi skinula grudnjak pa sam svakako morala spavat u njemu. Zato tribaju bit neki super udobni grudnjaci.
Cure ako primjetite da se bradavice ljušte ili nešto mazite ih već. To se one pripremaju i nije to ništa neobično al bolje da ih mažete purelanom ili melemom malo. Ili kombinirajte pa da dobijete sastojke od oboje da ih dobro obnove.
Da. Mamuka. Pogotovo zadnji mjesec. Rascvjetao se.
I kao da mi se neka mini strija pojavila ispod pupka. Pa necu valjda sada na kraju popucati 😰
E toliku žgaravicu imam to nisam nikad doživjela. Znaci i da vodu popijem ili pojedem koricu kruha imam takvu žgaravicu da gorim cijela. 😰😰😰😰😰 natakam se mineralnom. Stomak mi ko balun hoće eksplodirat koliko pijem te mineralne 😭
Ajme super su vam bušeee! *. * meni nisu bradavice suhe, ali je pupak unutra, kak se jadan rastegao, a očito ga do sad nisam dobro mazala. Sad sam ga baš onim hippovim uljem namazala. E, pitanje, jel nekog zna nešto pecati u trbuhu. Mene sad pecka lijevo od pupka, ne bih rekla da ima veze s bebom, više kao da me koža pecka? :O Inače, do sad nisam dobila strije, samo lineu negru. :O :O
Yel čokoladu? Ajmeeee, jako mi se jede. Ali ako to napravim to je kiselina samo takva 😰 I jos mi se sve da prostite kiselina vraća u usta. Grlo gori 😭
Sortiraj odgovore
Najstariji