Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maca1510
    04. Studeni 2017. 16:27

Ja iman osjecaj da sam svugdi dobila osim u sise. Nosim grudnjak sa pocetka trudnoce 😢 u prva 3 miseca su mi narasle i od tad ni makac. Bome niti su mi potamnile niti imam lineu negru,ma niti u naznakama. A nije da sam tamnoputa pa da mi je inace to tamnije, neznam bas cudno... 

url=https://daisypath.com]

Hope
    04. Studeni 2017. 16:58

Mamuka bas ti je super bušica,i meni je tak lijepo za vidjet kad trudnici ode vise manje sve u trbuh 😍
    Moj trbuh je ogroman 🙈 kad ću ic gore budem se uslikala neda mi se sad penjat po stepenicama a samo gore imam veliko ogledalo!
    I također trbuh mi se nije nis spustio,jedino moja sveki kaže da joj se čini da je mrvicu niže al to samo ona kaže i nitko drugi tak da mislim da mi je trbuh Di je i bio 😂 
    Yel kad imaš kontrolu slj tjedan?
    Hedgehog hahah nasmijala si me kad si rekla da ti je ipak tvoj gin objasnio da to znaci da si zatvorena 😂
    Mc Mouse znaci nisam jedina u 39 tjednu zatvorena Uff 😅
    E dal su kojoj od vas bradavice onak suhe?meni su suhe i hrapave,dal to mogu mazat sa onom kremom za bradavice kaj savjetuju za vrijeme dojenja da se maze?tipa nešto purelan il nekaj tak 🤓

mc_mouse
    04. Studeni 2017. 17:19

Meni su hope isto 😂😂 mažem purelanom 😂😂 ajme sve sto pitaš ja se samo javljam 😂😂😂😂

mc_mouse
    04. Studeni 2017. 17:23

Evo moga buškana od danas 

Hope
    04. Studeni 2017. 17:32

Mc Mouse lijepa bušica 😍🤰
     E a dal ti pomogne purelan?

mc_mouse
    04. Studeni 2017. 18:13

Pomogne. Čak ga par dana onda ne moram stavljati ako mažem npr dva dana za redom prije spavanja. I stvarno jako malo treba jer je masna krema. 

• Mamuka
    04. Studeni 2017. 18:13

Mc_mouse bas ti je dosta narasta stomak. U početku ti je bio bas skroz maleni. Al sad je pravi. Super izgleda 😊
    Maca Možda ti jako buknu kad dodje mliko pa pripazi da imas dobar grudnjak jer kad naglo narastu malo se teze na to naviknit a i triba pazit da ih grudnjak lipo drži da zbog težine ne bi dobila strije. Ali ne moran znacit da će ti i jako narast. Ali to ti nema veze s tim oces imat dovoljno mlika. Veličina nema veze s količinom mlika. Da te to slučajno ne brine.
    Ja sam dobila savjet u 1T da spavam u grudnjaku kad su mi počele malo vise bujat i naravno dok budem dojila da izbjegnem strije. Kad san rodila bez grudnjaka nisam mogla zamislit spavanje jer su bile ogromne i smetale su mi, moralo ih je nešto držat na okupu. A uz to i mliko bi curilo ako bi skinula grudnjak pa sam svakako morala spavat u njemu. Zato tribaju bit neki super udobni grudnjaci.
    Cure ako primjetite da se bradavice ljušte ili nešto mazite ih već. To se one pripremaju i nije to ništa neobično al bolje da ih mažete purelanom ili melemom malo. Ili kombinirajte pa da dobijete sastojke od oboje da ih dobro obnove.

mc_mouse
    04. Studeni 2017. 18:16

Da. Mamuka. Pogotovo zadnji mjesec. Rascvjetao se. 
    I kao da mi se neka mini strija pojavila ispod pupka. Pa necu valjda sada na kraju popucati 😰
    E toliku žgaravicu imam to nisam nikad doživjela. Znaci i da vodu popijem ili pojedem koricu kruha imam takvu žgaravicu da gorim cijela. 😰😰😰😰😰 natakam se mineralnom. Stomak mi ko balun hoće eksplodirat koliko pijem te mineralne 😭

Barkleys
    04. Studeni 2017. 18:46

Ajme super su vam bušeee! *. * meni nisu bradavice suhe, ali je pupak unutra, kak se jadan rastegao, a očito ga do sad nisam dobro mazala. Sad sam ga baš onim hippovim uljem namazala. E, pitanje, jel nekog zna nešto pecati u trbuhu. Mene sad pecka lijevo od pupka, ne bih rekla da ima veze s bebom, više kao da me koža pecka? :O Inače, do sad nisam dobila strije, samo lineu negru. :O :O

mc_mouse
    04. Studeni 2017. 18:54

Yel čokoladu? Ajmeeee, jako mi se jede. Ali ako to napravim to je kiselina samo takva 😰 I jos mi se sve da prostite kiselina vraća u usta. Grlo gori 😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.