Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    02. Studeni 2017. 16:48

U Merkuru dijele Ibuprofen i to onaj 600 sto se otapa u vodi. Preporuka je kad nude da si uzmete jer nikad ne znate kad ce vas sfrkati. Inace nakon prvog poroda manje boli stezanje maternice nego nakon drugog i iduceg😂 ja nisam znaka pa nakon drugog nisam uzela...poslije sam zicala jer mi se u noci javila bol ravna trudovima na 100😂 tek tad mi je sestra objasnila da ne boli nakon prvog kao nakon iducih😂😂😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Giovi
    02. Studeni 2017. 16:49

Ja zbog mioma na lijevom vanjskom dijelu cerviksa imam predispozicije za carski ali se uopce ne zamaram time. Prva 3-4mj su mi samo carski spominjali i tu sam se psihicki pripremila na to,a kasnije su poceli spominjati i prirodan porod pa sam se u glavi pripremala i za to jer sam se vec bila pomirila sa carskim tako da sad sta god i kako god da bude,biti ce...izaci ce nekako i proci ce...

kleaiva
    02. Studeni 2017. 16:50

Yel...drzi se! Bit ce to sve dobro!

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Mamuka
    02. Studeni 2017. 16:59

Giovi super ime! Bas lipo i posebno. 😊
    Al evo meni se svidja i Maruška, Maruša. I Marela isto. 😂
    Inače moja micica se zove Maris. Ako budemo imali još jednu curu zvat će se Nera. Ja volim te šta me podsjećaju na more i primorje. 😊

Barkleys
    02. Studeni 2017. 17:18

Giovi- zapravo baš fora da vam dođe ranije...

Tuširanje u bolnici - e imam malo blesavo pitanje, sad sam se sjetila da mi je frendica pričala kad sam parkirala torbu za rodilište da od stvari za osobnu higijenu mi je dovoljno četkica i pasta, jer kao tuširaš se samo vodom, a na pranje kose zaboravi. E SAD, ne mislim ja stavljat regenerator, raditi maske i 5x dnevno čistiti lice (to mi se neda ni inače XD) ali malo me zbunila. Kužim ja da ranu dolje ispireš samo vodom, ali kaj ti ne treba gel za tuširanje samo malo za ispod pazuha i slično. Nekako mi nije baš najhigijenično samo vodom. :D

• Barbi13
    02. Studeni 2017. 18:37

Giovi

Hvala za ime…
    Kod nas u Ri koliko sam shvatila bi trebala doci i prije,bar su tako nesto spominjale na tecaju. Usput nam kao pregleda torbu za rodiliste i sl. A bo… ja broj imam pa cu je sutra bas nazvati…

Giovi ti si iz Ri...a super i ja sam,svidja mi se ime😍

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    02. Studeni 2017. 18:42

Yel

Cure koje idete u merkur, copy paste od druge trudnice:
    1. kontrola dr. Leder - hladan, pomalo bezobrazan i uzasno grub pri pregledu
    2. i 3. kontrola dr. Skalak - pristojan, uljudan, njezan pri pregledu, mozes ga sve pitati
    4. kontrola dr. Stasenko - divna doktorica, kod nje sam najduze bila na pregledu, temeljita, njezna, ali mene je i malko uplasila jer puse i na hladno

(Meni je danas bio ovaj prvi j…strinu)

Uh Yel zao mi je da te boljelo i mene je doktor sirio rukom na zadnjem pregledu i drugi dan sam rodila i bilo mi je neugodno i dosta bolno😢

Leptirica.com

Aurora1611
    02. Studeni 2017. 19:06

Hedgehog ja sam nosila i sampon i gel, sestra koja je isla samnom na prvo tusiranje (odmah poslije poroda) je rekla da se normalno otusiram s gelom za tusiranje! Samo dolje sto hladnijom vodom da prije prestane krvarenje! 
    Sto se tice kose iskreno nisam imala ju vremena prati jer je beba bila stalno samnom ali sam si sampon ponesla u slucaju! Cimi kojoj je beba bila na suncanju je i kosu prala! 
    Sanjchi kakve su ti sestre u rodilistu? I cimerice 😂

Barkleys
    02. Studeni 2017. 19:14

Ana - tnx, ma da, ako stignem kosu bar prije izlaska za fotkanje, ako ne možda uspijem suhi šampon, ako ni to ježi ga XD
    Samo me malo ovo "samo vodom" zbunilo... 
    Ma frendica je rađali u vinogradskoj. Svaka bolnica ima svoju politiku... 

• Barbi13
    02. Studeni 2017. 19:19

Yel

Bbrletic! Kako si osjecala to sirenje?
    Jel ti isla sluz nakon tog pregleda?

Cure, suhi sampon u spreju! Super stvar!
    Ja sam si pripremila gel za tusiranje, cisto malo da zapjenim, nebi bilo lose koristit neki za bebe, mozda?

Osjecam se ko da me netko prebio, kao kad imas temp.
    Mozda od klavocina..

Kad me gledao sirio je ruku znala sam sta radi poslje toga mi je pocelo lagano krvarenje sa sluzi....jako neugodno

Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.