Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    02. Studeni 2017. 15:31

Mamukaaaaaa, ajd ne ser*  Kad sam vidjela tvoje slikice u trudnoći, GDJE JE VIŠAAAK??? 

Giovi
    02. Studeni 2017. 15:49

Nama dolazi Evelin... pa mozete dopisati kada netko opet bude radio listu. 
    I kada sam bila u ljekarni trazila sam da mi da sve sto ce mi trebati za mene i bebu jer sam popis sa tecaja izgubila,pa bi teta dala i ibuprofen i da ga je ona pila...
    Ja se danas sjetila da meni patronazna uopce nije bila doma,upoznala sam ju na tecaju i to je to. Sta bi ju trebala nazvato ili? Kako to ide uopce?

Barkleys
    02. Studeni 2017. 16:03

Mamuka

Ima par kratkih gaca koje je dobila još za 1. rodjendan i još uvik su joj dobre. Moć će ih sigurno i sljedeće lito. A prošlo lito je nosila tako kratke gaće br 68. Ovo lito su ipak bile malo previše kratke al nisu bile uske. 😂

Ček koliko godina ima micica? I da, slažem se s Barbs, ženo božja izgledaš mrak na fotkama i to u 39.tjednu trudnoće...tako da stvarno ne znam "na koga je micica"    

barbs
    02. Studeni 2017. 16:06

Giovi, mi smo slučajno našu patronažnu na tečaju upoznali...jer smo išli u DZ na tečaj... da smo išli u bolnicu ju ne bi upoznali... ona je nama došla dan nakon što smo izašli iz bolnice... ona nas je zvala. EVELIN  Predivno imeeee 

Barkleys
    02. Studeni 2017. 16:07

Giovi

Nama dolazi Evelin…pa mozete dopisati kada netko opet bude radio listu.
    I kada sam bila u ljekarni trazila sam da mi da sve sto ce mi trebati za mene i bebu jer sam popis sa tecaja izgubila,pa bi teta dala i ibuprofen i da ga je ona pila…
    Ja se danas sjetila da meni patronazna uopce nije bila doma,upoznala sam ju na tecaju i to je to. Sta bi ju trebala nazvato ili? Kako to ide uopce?

Dodam Evelin kad netko opet rodi pa kad budem ponovno radila listu... Lijepo ime! 
    Meni na tečaju nije bila baš moja moja patronažna, ali mi je ta druga rekla da nazovem baš moju, predstavim se, kažem termin i sve...Nemam ni broj od nje, morat ću zvati dom zdravlja. U Zagrebu nije običaj da ti patronažna dolazi prije doma, nego ju nazoveš kad izađeš iz bolnice ili kako se već s njom dogovoriš prilikom upoznavanja. Dobro da si me podsjetila! Moram joj se i ja javiti! 

Giovi
    02. Studeni 2017. 16:13

Hvala za ime...
    Kod nas u Ri koliko sam shvatila bi trebala doci i prije,bar su tako nesto spominjale  na tecaju. Usput nam kao pregleda torbu za rodiliste i sl. A bo... ja broj imam pa cu je sutra bas nazvati...

mc_mouse
    02. Studeni 2017. 16:25

Giovi, divno ime 😍😍😍😍😍

Giovi
    02. Studeni 2017. 16:42

Yel,meni svaki put kada bi mi netko poceo sa imenima i prijedlozima odnosno tim komentarima trebala bi ovako ili onako onda sam ja izbacivala namjerno neka imena tipa Nediljka,Maruska,asfaltina i sl. Kako bi se sjetila u tom momentu i to bi full ozbiljno odgovorila kao da to stvarno mislim i na tome sam pustila.
    Svakome po zasluzi... svekar  ju je u pocetku zvao Keti pa sam ga ja uvijek ispravljala da nije Keti nego Durdja...mislim nije on nista lose mislio i tada nismo ni znali kako ce se zvati ali svejedno,nedam ti da ju zoves kako ti zelis...

• Mamuka
    02. Studeni 2017. 16:43

Barbs koliko god na slikama to ne izgleda tako ja san ti žena s oblinama. Na mistima i popriličnim 😂
    Samo one slike su s boka pa se ne vidi sva raskoš 😜
    Hedgehog micica ima 2 god i 7 miseci. Odavno po starosti nije za broj 68 i 80 al eto.
    Yel ako ćeš ti biti mirnija izvadi potvrdu jer sad ti triba mir. A ma nije ni carski najgora stvar na svitu. Pa ima tu cura koje su se dobro oporavile od carskog u kratko vrime. Ti napravi onako kako ti misliš da će ti bit bolje. Drži se! 🤗

kleaiva
    02. Studeni 2017. 16:45

Yel …sigurno Leder😂😂😂 inace on je grublji ali je jako brizan prema trudnicama na poridu i uvijek obilazi i trazi one koje su isle kod njega u trudnicku. 
    S prvim djetetom mi je on probusio videnjak i poslao me na indukciju u trudnickoj, bila sam ljuta ko pas, al me obisao i kasnije i drugi dan, moja frendica je isla od pocetka obje trudnocd u trudnicku kod njega i isto je rekla da je grublji na pregledu ali da je na porodu odlican😂
    Ja ti imam losa iskustva s Zanom Zegarac...kad te zena raskasapi i ostavi ti posteljicu i jos te zasije ko zivotinju dolje da sam poslije inala problema ona tek znas da si nabasaka na mesariju.😂😂😂
    Ja cu u pon u trudnicku i to rano jako. U miru cu popit kavu s muzem i pojesti.😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.