Curke dali vi šetate? Ako da koliko dnevno traju te vase šetnje? Ja vise Ne mogu zamislit da moram hodat toliko jer jednostavno nemrem,po kući sam aktivna stalno nekaj čistim i spremam al Nemrem ic u šetnje koje traju duže od 15 min 😅😅
Ja sam pred kraj T klatila uokolo... išla u špeže... tražiti plotiče... išla na rođendan od mame, ali ne pitaj me kako sam uspjela... Ako sam morala raditi stepenice, mužu bih govorila da ga ja čekam dolje... ili: idi ti ispred mene... brži si... ja ću doći kad skupim snage... I ono od jednog pregleda do poroda je prošlo 5D, s time da su 4D bila TUUURBOOO AKTIVNA i samo jedan prst se otvorila... Aaaaaaaaajmeee... ugl... poanta ove priče je da je MOJ MUŽ mojima rekao kako vidi po meni da ne mogu više ništa i mi je extra teško...
KAKO STE MI?
Je neka u bolnici?
SE neka porađa?
(ne stignem čitati!)
Ajme "samo" je 5 cura ispred mene. Od ovih aktivnih barem.
LadyN i Giovi još nemaju ime, slobodno ako želite javite pa dopišem!
Mc_mouse - ajme super za info s tabletama...jedva čekam da ne moram ako me nešto boli piti lupocet, njeega sam sad u trudnoći pila zbog zuba. Apsolutno ništa ne pomaže. Bombonček! :D
U rodilištu daju samo lupocet ili lekadol sto je maltene isto. Ibuprofen prvi put čujem. Mislim ne uzimam često tablete tj vrlo ritko pa nisam se raspitivala vise od onog šta su u rodilištu rekli. A evo tada mi ni pedijatar nije reka za ibuprofen.
Ajd dobro da znam. Jer zlu ne tribalo dobro je svašta znat. Hvala cure! 😉
Yel bas mi je za zbog tog pregleda. Ne mogu ni zamislit kako je to. Evo stvarno ne mogu rec da sam ikad imala neki pregled koji mi je bio bolan. Bude nešto malo neugodno al bolno nikad. Očito sam imala srice.
Yel to si na kirurgiji zbog guza? Jel znaš šta će ti radit ili tek čekaš pregled?
Drži se! Još malo i proc će sve. Kad dodje bebač sve ovo će bit nevažno
Mamuka, to sam baš htjela prokomentirati... Nama su u bolnici nakon poroda davali lupocet/lekadol.... II ja prvi put čujem za ibuprofen...
Ja bas i ne idem u neke šetnje. Išli smo ovaj tjedan u spizu i tako te stvarčice za kuću pa ajd bilo mi je OK. Jučer smo išli i ja groblje mojim babi i didu i muževom didu....nema bas nekih posebnih šetnji. Samo ponekad me tako u preponama presice da mi noga klecne. Srica nikad nije u obe prepone istovremeno jer mislim da bi pala. 😂
A po kući raduckam to šta iman. Nije mi ništa preteško. Osim skupljat stvari sa poda, igračke i to. E to muzu ostavim jer su to uvik natezanja i jedva se ustanem.😆
Moj plan je ako ne ostanem u bolnici danas ic u shopping za micicu jer ta mala raste ko gljiva i već ono sto smo prije misec ipo kupili je sad na knap.... a štrkljasta je samo tako i nać joj neke gaće koje neće spast sa guza je lutrija. Nije na mater. A bome ni na cacu. Nas oboje guzati a ona ravna 😂😂😂
Mamuka, kad ideš na pregled? Ja sam mislila da si to ujutro riješila... A micicaaaaaaaa Ni ja nisam nikada guzu imala ahahahahahaha osim kad treniram i eto, u trudnoći ajaahahahah al ja sam na mamu... ni ona guzu nema
dok sestra je na tatinu familiju... tamo su žene sve guzate i prsate
evo cak i rode preporucuju prvo ibuprofen. A valjda ga u bolnici ne daju jer im je puno jeftiniji lupocet od ibuprofena 😂. Ja znam da sam u svoju torbu za rodiliste spremila ibuprofene, nece me vise ova glava bolit to joj ja kazem 😂
Mamuka ma neces ti jos, predobro se ti osjecas da vi isla rodit😂😂 treba i maloj shoping obavit 😀
url=https://daisypath.com]
Barbs tek iza 5 smo naručeni. Tako da smo u iščekivanju. Al spremna san za sve 😂
Malo mi nezgodno micicu ostavit. Jedino me to malo kopka al ostalo sam mirna.
S moje strane ima ih svakakvi a ponajviše oblih, al ja i sestre nismo bas ravne. Ja pogotovo, ima i viska 😂
S muževe strane isto svega ima, al njegova mama i 1 sestra su bas ravne pa je valjda na njih skupila. Zara rabatinke za godinu dana su joj taman po širini, a po dužini nosi za 3-4 god.
Ima par kratkih gaca koje je dobila još za 1. rodjendan i još uvik su joj dobre. Moć će ih sigurno i sljedeće lito. A prošlo lito je nosila tako kratke gaće br 68. Ovo lito su ipak bile malo previše kratke al nisu bile uske. 😂
Ja sam za rodilište spremila već lupocet i lekadol. Al ni prvi put nisam ništa pila, izdržala sam bez velikih problema. A bome ako sam uspila izdržat onih 20+ šavova pa valjda ću i sad.
Ja uvik imam plan A i plan B. Ništa nas ne smi iznenadit! 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji