A što se tiče samog poroda, meni i dalje nije frka, baš sam zen. U početku trudnoće mi je bilo koma, ali ja sam više osoba koja mora sve znati i informirati se, pa kad sam u početku ono slušala o trudovima, dripu itd. Malo me bilo frka. Sada više ne, ali nije isključeno da me panika ulovi na samom porodu. :D Naravno, nikome nije svejedno slušati kada se neka od nas namučila. Ali možemo mi to! Hope - za sada su svi koji su ove jeseni rodili u Petrovoj imaju više manje pozitivno iskustvo. Tako ćemo i mi. :D
Ana cestitam....
Ivana i sanjchy cestitam i Vamaaaaaaa...
Napokon dugoocekivana Lucija je stigla i sad uzivajteeeee...kada dodjete doma i kada te pocne buditi nocu vjerujem da ces brzo postati svjesna...
Ostale cure,sretno na pregledimaaaa...
Yel bit će to dobro. Tebe vjerojatno brine guz, al sto prije to saniraju bolje. Možda će ti samo malo to drenirat, očistiti s obzirom da sad bas nije vrime za velike “radove”. Bit će to dobro, ne brini 😉
I da, sinoć sam zaboravila komentirati - kako ti je maaali stomak. Ajmeee i ja bi tako mali.😍
Pa sa 20ak tjedana mi je bio toliki ko u tebe. Nemaš pojma kako si sritna zbog tog malog stomacica. Ovi veliki su bas teret.... nit šta možeš obuc, nit se možeš sagnut, ne možeš se ni ustat tek tako,o okretanju u krevetu da i ne pričam .... iz auta izlazim ko neka baba od 90 god - prvo izbacim noge pa se moram pridržati za nešto da se dignem. Hahahaha Uzas 😂😂
Yel bit će to dobro. Tebe vjerojatno brine guz, al sto prije to saniraju bolje. Možda će ti samo malo to drenirat, očistiti s obzirom da sad bas nije vrime za velike “radove”. Bit će to dobro, ne brini 😉
I da, sinoć sam zaboravila komentirati - kako ti je maaali stomak. Ajmeee i ja bi tako mali.😍
Pa sa 20ak tjedana mi je bio toliki ko u tebe. Nemaš pojma kako si sritna zbog tog malog stomacica. Ovi veliki su bas teret…. nit šta možeš obuc, nit se možeš sagnut, ne možeš se ni ustat tek tako,o okretanju u krevetu da i ne pričam …. iz auta izlazim ko neka baba od 90 god - prvo izbacim noge pa se moram pridržati za nešto da se dignem. Hahahaha Uzas 😂😂
A Mamuka bas si me nasmijala.......inace sam mrgud odkad je nocno dizanje a znam da nije lako jos malo i tvoja struca je pored tebe
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sinoć bas nisam nešto spavala. Stalno mi u podsvijesti da danas idem u rodilište 😂😂😂
Ko kad vidim sad da će on mene kući poslat i rec vidimo se u pon. 😂
I nije me stra jer ne vidim smisla. Izac mora a kako će to bit ko će znat. Znan da i bolit mora pa eto prizivila san prvi put pa ću i sad. Iako mi ti trudovi i uz drip nisu ostali u sjećanju ko nešto od čega sam umirala. Bolilo me ko najjača menga samo kod trudova bar stane po minuta / minut, a kod menge ne staje pa je ipak malo bolje 😅
Jutro cure!
Bbrletic, hvala!
(Imam neki sugav feeling za pregled…mozda zbog moguceg kasapljenja dupeta, ne znam kak cu uopce na onaj stol lec poluzamotana…🤐)
Javi se Yel poslje pregleda,ma nece te kasapit samo se opusti😘
Leptirica.com
Bbrletic naviknit ćeš se ubrzo, ne brini. Onda ćeš u jednom trenu zaboravit uopće kako to izgleda spavat cilu noć a dan ćeš funkcionirat normalno. Svašta mame mogu. 😉😉
Bbrletic naviknit ćeš se ubrzo, ne brini. Onda ćeš u jednom trenu zaboravit uopće kako to izgleda spavat cilu noć a dan ćeš funkcionirat normalno. Svašta mame mogu. 😉😉
A znam Mamuka bitno je da ona papa....pa sad vidim ti si u 39 tjednu ajme jos malo i evo tvoje bebice😍
Leptirica.com
Slažem se. Dok bebice rastu i zdrave su ostalo se izgura. 😉
Sitno brojimo. Osim ako i moj bebač ne bude tvrdoglav ko Luca. E onda imamo još vrimena 😂
Slažem se. Dok bebice rastu i zdrave su ostalo se izgura. 😉
Sitno brojimo. Osim ako i moj bebač ne bude tvrdoglav ko Luca. E onda imamo još vrimena 😂
A znam i ja sam prenjela pet dana i kad sam vidjela doktora da mi ide busit vodenjak doslo mi je da viknem juhuuuuuuu.....ma njima je ljepo u busini
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji