Sanjchi odnosi tata: javi se ponekad, alkoholicar inace, to mu je bilo na prvome mjestu, svega sam se nagledala, pala jednu godinu u srednjoj skoli i tad sM dotaknula dno, ostala bez drustva, zeznula skolu, nisam imala nista od zivota! Onda sam se jedan dan ustala i nisam dala da me to pokoleba! Zavrsila srednju s 5 cak haha nasla super decka sve islo super do prije 3 godine kad sam dobila napade panike, uzas nad uzasima, sve sto sam vidjela i drzala u sebi izaslo na povrsinu, pokusala se jednu godinu borit s tim sama i postalo je samo jos gore, zatvorila se u kucu, bojala se apsolutno svega, stalno si bolesti umisljala! Otisla psihicu i evo me rodila dijete a i dalje bolujem od toga, naravno blazi oblik! Psihijatrica je rekla samo da sve vucem iz djetinjstva!

Jako mi je lijepo procitati to sto ste ti i tvoj m uspjeli u zivotu! Prekrasno za dvoje mladih ljudi, vidjeti da nekoga nije sram nista raditi i da se borite za svoju kunu! Kad ljudi shvate da nije sramota neke poslove raditi nego je sramota nd raditi, bit ce nam bolje!
Sad ce te imati kcerkicu kojoj ce te biti prekrasan primjer i koja ce odrasti u vrijednu, marljivu i nadasve krasnu i kulturnu osobu koja ce znati cijeniti prave vrijednosti u zivotu!

Sanjchi, presladak je dedo mraz :))
Ajoj Aurora, dok sam radila studentski posao, upoznala sam curu slicne zivotne price kao tvoja i nije joj nimalo lako bilo, cesto je plakala pod pauzama i svasta nesto

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji