Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    02. Studeni 2017. 07:47

A što se tiče samog poroda, meni i dalje nije frka, baš sam zen. U početku trudnoće mi je bilo koma, ali ja sam više osoba koja mora sve znati i informirati se, pa kad sam u početku ono slušala o trudovima, dripu itd. Malo me bilo frka. Sada više ne, ali nije isključeno da me panika ulovi na samom porodu. :D Naravno, nikome nije svejedno slušati kada se neka od nas namučila. Ali možemo mi to! Hope - za sada su svi koji su ove jeseni rodili u Petrovoj imaju više manje pozitivno iskustvo. Tako ćemo i mi. :D 

Giovi
    02. Studeni 2017. 08:14

Ana cestitam....
    Ivana i sanjchy cestitam i Vamaaaaaaa...
    Napokon dugoocekivana Lucija je stigla i sad uzivajteeeee...kada dodjete doma i kada te pocne buditi nocu vjerujem da ces brzo postati svjesna...
    Ostale cure,sretno na pregledimaaaa...

• Mamuka
    02. Studeni 2017. 08:38

Yel bit će to dobro. Tebe vjerojatno brine guz, al sto prije to saniraju bolje. Možda će ti samo malo to drenirat, očistiti s obzirom da sad bas nije vrime za velike “radove”. Bit će to dobro, ne brini 😉
    I da, sinoć sam zaboravila komentirati - kako ti je maaali stomak. Ajmeee i ja bi tako mali.😍
     Pa sa 20ak tjedana mi je bio toliki ko u tebe. Nemaš pojma kako si sritna zbog tog malog stomacica. Ovi veliki su bas teret.... nit šta možeš obuc, nit se možeš sagnut, ne možeš se ni ustat tek tako,o okretanju u krevetu da i ne pričam .... iz auta izlazim ko neka baba od 90 god - prvo izbacim noge pa se moram pridržati za nešto da se dignem. Hahahaha Uzas 😂😂

• Barbi13
    02. Studeni 2017. 08:44

Mamuka

Yel bit će to dobro. Tebe vjerojatno brine guz, al sto prije to saniraju bolje. Možda će ti samo malo to drenirat, očistiti s obzirom da sad bas nije vrime za velike “radove”. Bit će to dobro, ne brini 😉
    I da, sinoć sam zaboravila komentirati - kako ti je maaali stomak. Ajmeee i ja bi tako mali.😍
    Pa sa 20ak tjedana mi je bio toliki ko u tebe. Nemaš pojma kako si sritna zbog tog malog stomacica. Ovi veliki su bas teret…. nit šta možeš obuc, nit se možeš sagnut, ne možeš se ni ustat tek tako,o okretanju u krevetu da i ne pričam …. iz auta izlazim ko neka baba od 90 god - prvo izbacim noge pa se moram pridržati za nešto da se dignem. Hahahaha Uzas 😂😂

A Mamuka bas si me nasmijala.......inace sam mrgud odkad je nocno dizanje a znam da nije lako jos malo i tvoja struca je pored tebe

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Mamuka
    02. Studeni 2017. 08:45

Sinoć bas nisam nešto spavala. Stalno mi u podsvijesti da danas idem u rodilište 😂😂😂
    Ko kad vidim sad da će on mene kući poslat i rec vidimo se u pon. 😂
    I nije me stra jer ne vidim smisla. Izac mora a kako će to bit ko će znat. Znan da i bolit mora pa eto prizivila san prvi put pa ću i sad. Iako mi ti trudovi i uz drip nisu ostali u sjećanju ko nešto od čega sam umirala. Bolilo me ko najjača menga samo kod trudova bar stane po minuta / minut, a kod menge ne staje pa je ipak malo bolje 😅

• Barbi13
    02. Studeni 2017. 08:46

Yel

Jutro cure!

Bbrletic, hvala!

(Imam neki sugav feeling za pregled…mozda zbog moguceg kasapljenja dupeta, ne znam kak cu uopce na onaj stol lec poluzamotana…🤐)

Javi se Yel poslje pregleda,ma nece te kasapit samo se opusti😘

Leptirica.com

• Mamuka
    02. Studeni 2017. 08:49

Bbrletic naviknit ćeš se ubrzo, ne brini. Onda ćeš u jednom trenu zaboravit uopće kako to izgleda spavat cilu noć a dan ćeš funkcionirat normalno. Svašta mame mogu. 😉😉

• Barbi13
    02. Studeni 2017. 09:04

Mamuka

Bbrletic naviknit ćeš se ubrzo, ne brini. Onda ćeš u jednom trenu zaboravit uopće kako to izgleda spavat cilu noć a dan ćeš funkcionirat normalno. Svašta mame mogu. 😉😉

A znam Mamuka bitno je da ona papa....pa sad vidim ti si u 39 tjednu ajme jos malo i evo tvoje bebice😍

Leptirica.com

• Mamuka
    02. Studeni 2017. 09:27

Slažem se. Dok bebice rastu i zdrave su ostalo se izgura. 😉
    Sitno brojimo. Osim ako i moj bebač ne bude tvrdoglav ko Luca. E onda imamo još vrimena 😂

• Barbi13
    02. Studeni 2017. 09:33

Mamuka

Slažem se. Dok bebice rastu i zdrave su ostalo se izgura. 😉
    Sitno brojimo. Osim ako i moj bebač ne bude tvrdoglav ko Luca. E onda imamo još vrimena 😂

A znam i ja sam prenjela pet dana i kad sam vidjela doktora da mi ide busit vodenjak doslo mi je da viknem juhuuuuuuu.....ma njima je ljepo u busini

Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.