Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M@lena
    25. Travanj 2017. 11:20

Budem probala nesto od tog. Meni je do trudnoce stolica bila u sat tocna, svaki dan u 9 h ujutro. Cak i u prvoj trudnoci. Kad bih popila bijelu kavu jedva bih uspjela dotrcati do wc-a. A sad strasno! Pazim na prehranu, no istina, iako pijem dosta vode mislim da to nije dovoljno. I da pijem kefir, ali isto neredovito. Malac mi ima blazi oblik atopijskog dermatitisa koji je sad u ruznijoj fazi pa sam vise posvecena njemu i njegovoj prehrani. 😐

mc_mouse
    25. Travanj 2017. 11:48

Ajme pišem komentar već dva sata (na poslu), a do tada ste natipkale i dvije stranice, više ništa nema smisla u tekstu, pa evo novi

Barbs kao da sam o sebi pročitala, makni glavu s mobitela, non stop si na mobitelu, ništa me ne doživljavaš... onda mi ga na kraju bude žao

I ja se osjećam kao da sam poglupila, trebam početi učiti za DSI, užasno se ne mogu natjerati i zaspem čim počnem čitati zakone... Prije bi to riješila valjda s pola gasa...

Problemi sa zatvorom, da... imala sam redovno, maltene u sat dok nisam ostala trudna... sad znam ne imati stolicu ni po 4 dana te užasno budem napirena, to mi je koma.... A pijem i vode i mineralne, obavezno jedem kuhano... stvarno ludim...

treca_sreca
    25. Travanj 2017. 12:05

Problemi sa zatvorom - u prvoj trudnoći sam imala užasne probleme, em zbog klasične prehrane, em zbog mirovanja (ulijene se i crijeva kod nekretanja kad čovjek zalegne) i to po 4-5dana ne bih išla na wc, znam da su me doktori u bolnici vikali da je to jako loše za bebu pa sam na kraju u ljekarni nešto na bazi šljive&smokve bila uzela.....
    Sad u ovoj trudnoći (da ne ureknem!) nemam, ali zato jer se hranim prirodno bezglutenski tako da ne jedem peciva i sl što ljudi uglavnom jedu svakodnevno i to u nezanemarivim količinama. Najviše jedem (kuhano) povrće, pa iza tog voće, a onda meso....sad uostalom dolazi sezona svakojakog finog voća&povrća, pa - što više toga i ne bi trebalo bit problema s pražnjenjem.
    Belle - super za rezultate da si sad mirna, i da ste sigurni za spol - pa možeš počet s opremanjem
    ..ja čekam petak da mi ili opovrgne ili potvrdi da je pišonja, da znam šta ću s onom robicom i rozom košarom za kolica šta sam kupila pred 2mj

žena-majka-carica:)

luce <3
    25. Travanj 2017. 12:40

NASI TERMINI
    Aurora1611–06.09.
    babylove28–09.09.
    Nina0607–16.9.
    I_me–20.09.
    treca_sreca–21.09.
    M@lena–23.09.
    Tea2803–24.09.
    pandora–27.09.
    barbs–27.09.
    Violeta–27.09.
    dzenny-1.10.
    Senoritakova–05.10.
    Aleksandra2 - 06.10.
    Rita1811-08.10.
    kiki–09.10.
    suncokretica–01.11.
    Belle84–01.11.
    Lemon–05.11.
    Mystique–14.11.
    Dragy–14.11.
    Giovi–15.11.
    anna_bella–15.11.
    luce <3 - 16.11.
    mc_mouse–18.11.
    Maca1510–22.11.
    Sophie–4.12.
    Nina36–06.12.
    NASI PREGLEDI
    dragy–??
    Kiki–??
    babylove28–26.04.
    mc_mouse–27.04.
    Tea2803–28.04.
    luce <3 - 28.04.
    Spohie–29.04.
    maca1510–05.05.
    dzenny–11.05.
    aleksandra2 -11.05.
    barbs – 12.05.
    I_me — 17.05.
    I_me–24.05.

Aurora1611
    25. Travanj 2017. 13:11
    Evo i mog trbuscica 21 tt
    Evo i mog trbuscica 21 tt

dzenny
    25. Travanj 2017. 13:37

malena, sto se tice zatvora ja sam imala na pocetku uzasne probleme.. i onda sam pocela piti donat mg i mn znaci extra pomaze.. pijem ga cijelu trudnocu sto zbog zatvora,tako i zbog magnezija..
    treca_sreca,vec prije mozda 20 dana sam pocela mazat svoj trbuscek,nadam se da mi nece popucati.. kako si ti prosla u 1.T??
    aa sto se tice raspolozenja,placem po pola sata da uopste nezz razlog,pa onda pola galamim na dragog,aa bas najvise za telefon.. uhh kako me to zna naljutiti.. dodje sa posla i uzme mob u ruke.. uhh uhhh

treca_sreca
    25. Travanj 2017. 14:34

loše, zato i govorim....kad sam vidila kako ti je zategnuta koža baš sam se sjetila tog.
    Doduše u prvoj T sam mazala trbuh a bedra nisam, pa iz te trudnoće najviše ožiljaka imam na bedrima/butu, strije na trbuhu su bile slabo vidljive.
    Ali evo iz druge pred kraj (nisam se mazala, biser!!) dobila da se iz aviona vidi.....i naravno ostalo zauvijek.
    https://ibb.co/drxb35

dzenny

pola galamim na dragog,aa bas najvise za telefon.. uhh kako me to zna naljutiti.. dodje sa posla i uzme mob u ruke.. uhh uhhh

treca_sreca
    25. Travanj 2017. 14:37

Aurora, taman ti je veličine! Bogme, već preko polovice si po tjednima. A i ja vrlo brzoooo....ulala, počelo je vrijeme letit.

barbs
    25. Travanj 2017. 14:58

Aurora, lijepi trbuščić! 
    Ja problema sa zatvorom nemam. Idem svaki dan na wc. Doduše, manje puta nego prije, ali srećom idem na wc. Možda koji put mi se desilo da sam jedan dan preskočila i nisam išla. 
    Treca sreca, ako i dalje potvrde da je dečko sigurna sam da će drugoj mami dobro doći roza košara. 

dzenny
    25. Travanj 2017. 15:10

treca_sreca,ja kada sam pocela trbuh mazat pocela sam i bedra i prsa,iako po bedrima sam par strija dobila nesto prije trudnoce,pa se nadam da ce na tome i ostat..
    jaoo,moj mn na to sve kaze "uff,koliko sam ja tebe umazio i ostavi telefon".. ja sam bas sinoc plakal kad je dosao sa posla,jer mi uzasno fali,iako je skoro uvijek pored mn.. ali to su ti hormoni.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.