Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    25. Travanj 2017. 09:39

Aurora1611

Jutro cure, meni se opet vratile mucnine..hahah uzas i to bas opet navecer od 6h pa nadalje

Ne znam što bih ti preporučila za te mučnine. Mame koje su ih imale će ti sigurno znati pomoći. Ja na sreću sam ih imala samo 3 puta i samo jednom je bilo opako... od 2 popodne do 9 navečer sam povraćala. Mogla sam samo piti kamilicu, a kad bih i kreker stavila u usta, opet bih trčala. 

barbs
    25. Travanj 2017. 09:41

Lemon

Belle super za nalaze i za deckica
    Ja čak i nisam tako živčana kao što bi mogla biti na neke stvari, ali malo mi mozak sporije radi pa kao da sam poglupila

Ma i bolje!  Znači da si opuštena.
    Tako je meni svekrva krenula nedavno sa pričama o tome kad mislim završiti s nekim pripremama za pir, pa sam joj rekla da ima još vremena i onda mi se počela smijati jer sam do par mjeseci prije gunđala da se što prije mora napraviti sve. Mah, sada sam se fokusirala na tu bebicu i onda se ne zamaram sitnicama za koje znam da će biti gotove. 

• M@lena
    25. Travanj 2017. 10:05

Belle super za nalaz! Dobro da je decko jer su curice presle u ozbiljno vodstvo! 😁 joj volim cuti tako lijepe vijesti ovak kroz jutro, dan odmah ljepsi! 😊
    Jos Dragy i Kiki da se jave sa svojim izvjestajima! Sretno cure!
    Zene moje drage, ja sam vam vjecito raspolozena, nekako sam stalno aktivna i imam osjecaj da nemam vremena biti neraspolozena. 😁 jos me drzi super raspolozenje od pregleda. 😊
    No ono sto mi se trudi pokvariti moje super raspolozenje je zatvor! Ne idem po 4 dana na wc! Ima li tko ucinkovitu prirodnu muckalicu protiv toga? Ozbiljno mi pocinje smetati! 😑

luce <3
    25. Travanj 2017. 10:22

Belle cestitam na ljepim vijestima!!! 

I_me
    25. Travanj 2017. 10:24

No ono sto mi se trudi pokvariti moje super raspolozenje je zatvor! Ne idem po 4 dana na wc! Ima li tko ucinkovitu prirodnu muckalicu protiv toga? Ozbiljno mi pocinje smetati! 😑

Ja sam imala tih problema prije trudnoce. Svaka 3 dana bi isla na wc i napatila se. 😥😔
     Cim sam ostala trudna, citala sam da dosta zena pati  od zatvora pa sam se odmah bacila u akciju i od pocetka pokusala bar malo promjenit prehranu i trazit savjete ostalih kojih pati isto. 
    Svi su mi rekli isto.. sto vise tekucine i da nije hladna. Pa uvijek imam bocu tople vode kraj sebe i pijem i kad nisam zedna. Donat mg isto. Ujutro casa toplog donata uz kavu. Sada ujutro cim otvorim oci idem kakati a da nisam jos nista ni popila ni pojela. 
    Onda sam od gin dobila sa moram piti zeljezo koje sam cula ful zatvara i da se najbolje apsorbira uz vitamin c, pa su mi sad narance najdraze voce. 
    A frendica kupi suhe sljive, prelije ih sa kipucom vodom i pusti da stoje tako preko dana. Pa sljedeci dan pije taj sok.

Lemon
    25. Travanj 2017. 10:31

Nadam se da se necu zivcirati ni kada krenem tražiti kolica, krevetic i sve što mi treba, ovak opušteno mi baš dobro
    Malena ja sam prije imala problema sa probavom i po 7 dana, sad mi je u trudnoci cak bolje i kako kad, 2-3 dana.. Ne boli me pa mi ne smeta ali znam kako ti je, mene to prati godinama i nisam nasla nacin kako ubrzati metabolizam

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Lemon
    25. Travanj 2017. 10:34

I da kad sam tek saznala da sam trudna 10 dana nisam mogla na wc i nisu pomogle ni šljive ni topla voda sa limunom nego sam prije spavanja popila 4 zlicice masl.ulja i to je fuj ali pomoglo je 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Aleksandra2
    25. Travanj 2017. 10:42

uff nisan jedina..dobro je.. Muz je sva srica strpljiv..inace da i on plane na mene, ja bi impulzivno se spakovala i zatrazila rastavu..

inace postoji trudnicko glupilo..zguglajte haha..to sam u prosloj trudnoci saznala..i stvarno sam bila poglupila..sad..jos ne osjecam..il sam toliko poglupila da ne svacan da jesan haha

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Aleksandra2
    25. Travanj 2017. 10:45

mene je isto mucio zatvor i sad odkad pijem zeljezo sve je dobro. Bila sam jednom citala neke probiotike da se pije za stolicu u trudnoci..triban nac kako se zovu..
    Meni je nekad znalo pomoc cokolino ujutro il bilo sta s mlikom.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

treca_sreca
    25. Travanj 2017. 10:56

Trudnice poglupe, nego sta! Nije lako priznat al cinjenica je da se mozak mijenja. Najveci sok mu je buo u 1.trudnoci jer sam jos uvijek studirala i npr ispite koje bih prije spremila u x dana, u trudnoci mi je trebalo 3-4 puta vise vremena (i truda da se fokusiram na neki predmet uopxe).
    Poslije se to mali vrati, ali nikad sasvim :( 
    Uh koliko sam puta promislila "da mi je moj mozak od prije trusnoce" (puno vise nego za tijelo i fizicki izgled, a i to zafali....)
    Trbuscici vam bas lijepo napreduju, i hvala sta ste me sjetili (nisam se dugo ni ja sliknula, a treba to..)
    Dzenny vidim trbuh ti je kao meni u 1./2. T zategnut, pa pripazi da ne popucas (vise popucaju ex skinny cure)....obvezno mazanje!! 
    Odnosi s muzem - apsolvirali smo sve vec u preth dvije trudnoce pa znamo i on i ja izbjegavat konfliktne situacije pogotovo kad me uhvate hormoni malo jace. 

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.