dragy,barbs upravo tako.. ali ipak smo mi zene,bilo bi cuno kad bi se ponasale u skladu sa onim sto govorimo hahhaah..
luce,hvala ti.. samo nezz je li i kod nas tako.. jer mn je zadnji put kad sam dala urin rekla kao bakterije su prisutne u maloj kolicini i to je sasvim normalno,bas kao i secer kao do neke granice je normalno,a kao ako bi doslo do povecanja onda se preduzimaju mjere..
heeej curke mene pokocilo sve :( to me sad jedino natjeralo da mirujem a kuća u kaosu, popila sam paracetamol u nadi da će barem malo popustit
dragy,barbsupravo tako.. ali ipak smo mi zene,bilo bi cuno kad bi se ponasale u skladu sa onim sto govorimo hahhaah..
luce,hvala ti.. samo nezz je li i kod nas tako.. jer mn je zadnji put kad sam dala urin rekla kao bakterije su prisutne u maloj kolicini i to je sasvim normalno,bas kao i secer kao do neke granice je normalno,a kao ako bi doslo do povecanja onda se preduzimaju mjere..
U urinu je normalno da se nalaze neke bakterije, al mislim da ako ti se pokaze e.coli. esherihija, enterokok, ureoplasma i te slicne u bilo kojoj kolicini da se one odma ljece tj. odma dobijes antibiogik
ja,to sigurno.. sigurno da sam imala koju od tih bakterija bi me dala na antibiotik isto sto je i sad me dala za bakteriju u sluzi.. na tu bakteriju je posumljala jer sam imala malo vise iscjedka,pa je rekla ajd da napravimo izvid mozda je bakterija u pitanju.. tako da sam sad na antibioticima..
Dzenny jel ti ginekologica vidila kod sebe u labu to da u sluzi imas bakteriju ili si nosila negdje na analizu?
Meni je klasican nalaz urina (ono krv+urin osnovno sta se radi u ambulanti) uredan bio ali sam danas trazila da mi dade uputnicu za detaljnije pretrage urina (kontam da je to "urinokultura" i to se ne obavlja kod dr nego na higijenski zavod se nosi 2 dana zaredom).....bas me zanima dal je moguce npr urinokultura da je ok nalaz a bakterije ipak ima negdo doli? Jer i ja imam ooobilan iscijedak, iako bez mirisa i sve to al ipak. Sad sam vec paranoicna haha bolje bi bilo ni ne mislit o svacem.
žena-majka-carica:)
Dragy, takva sam i ja. Previše sam ponosna da kažem da neke stvari jednostavno ne mogu više raditi kao i prije.
Valjda smo mi žene takve.Teško prihvaćamo činjenicu da nije sve kao i prije.
Ja nisam takva....nimalo. Znam da ovo stanje nije konacno i da necu dovijeka bit ovako "invalidna" za neke stvari. Pa mi nije uopce bed rec da ne mogu nesto, nit me ponos smeta. Bez pardona kazem i svekrvi da ne mogu nesto i da se ne zelim forsirat pa nek ona koluta ocima i ogovara ako hoce, zaboli me...znam sta mi je jedino bitno a to je cuvat bebu i sebe maximalno...ne sjecam se jesam takva bila u preth T, mozda i godine/iskustvo cine svoje ali nemam problema s tim svakako. Uzivam i odmaram koliko god mogu (uz djecu i kucu) bez srama
Aurora - proc ce valjda uskoro, mene prosli tjedan uhvatilo par dana oko trtice jako, pa je srecom proslo! Drzim fige da i tebi sta prije
žena-majka-carica:)
Ma kod mene je obrnuto. Ja kolutam očima kad mi govore da moram stati malo na kočnicu... Ali shvatila sam i sama da više ne mogu i da mi je teško i da trebam odmoriti, pa pitam za pomoć.
Ja idem sutra dati urin, pa ću ih pitati koliko puta moram donijeti jer meni ovaj dr nije rekao ništa.
Lezanje je sveta stvar za takve tegobe. Tea srecom je proslo…znam tocno o cem govoris. Ja sam ono u par navrata dosad kad bi me tako uhvatilo cijeli dan dok bih hodala (po stanu) doslovno drzala dolje koliko sam imala feeling da ce sve van. Puj puj
Boja bradavica - sjecam se iz preth T da su i potamnile i povecale se (promjer mislim onog tamnog okolo same bradavice) i bas su ruzne tako. Sad su jos normalne, i boje i promjera…vidit cemo kad ce se krenut i one mijenjat jer nalazim skoreno da curka nesto…hormoni luduju….
A gin veli da je decko najvjerojatnije, tako da tetkina teorija kod mene ne drzi vodu
E upravo tako oduran osjecaj sva sreca brzo je proslo cim sam malo odlezala .. Kasnije sam uspjela jos poslozit 3 ture vesa 😂😂😂
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Kod mene se urin za urinokulturu na mikrobiolosko nosi samo jednom ne dva puta tu se vidi ako imas i koju bakteriju imas
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
treca_sreca, aha ona mu uzela kod sebe,nesto slicno kao i kad ti uzima bris za papa test.. ii onda je ona to slala naprijed jer sam izvid morala cekat tjedan dana.. samo cure da napomenem,ja u sloveniju idem ginekologu,mozda kod vas u hrvaskoj je drugacije.. inace ja nisam osjetila niti bol,peckanje ili da me srbi,nista.. aa i sama doktorica mi je rekla da nije nista strasno,da to antibiotici rijese..
Sortiraj odgovore
Najstariji