Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    24. Travanj 2017. 17:56

dragy,barbs upravo tako.. ali ipak smo mi zene,bilo bi cuno kad bi se ponasale u skladu sa onim sto govorimo hahhaah..
    luce,hvala ti.. samo nezz je li i kod nas tako.. jer mn je zadnji put kad sam dala urin rekla kao bakterije su prisutne u maloj kolicini i to je sasvim normalno,bas kao i secer kao do neke granice je normalno,a kao ako bi doslo do povecanja onda se preduzimaju mjere..

Aurora1611
    24. Travanj 2017. 18:06

heeej curke mene pokocilo sve :(  to me sad jedino natjeralo da mirujem a kuća u kaosu, popila sam paracetamol u nadi da će barem malo popustit

luce <3
    24. Travanj 2017. 18:15

dzenny

dragy,barbsupravo tako.. ali ipak smo mi zene,bilo bi cuno kad bi se ponasale u skladu sa onim sto govorimo hahhaah..
    luce,hvala ti.. samo nezz je li i kod nas tako.. jer mn je zadnji put kad sam dala urin rekla kao bakterije su prisutne u maloj kolicini i to je sasvim normalno,bas kao i secer kao do neke granice je normalno,a kao ako bi doslo do povecanja onda se preduzimaju mjere..

U urinu je normalno da se nalaze neke bakterije, al mislim da ako ti se pokaze e.coli. esherihija, enterokok, ureoplasma i te slicne u bilo kojoj kolicini da se one odma ljece tj. odma dobijes antibiogik

dzenny
    24. Travanj 2017. 18:58

ja,to sigurno.. sigurno da sam imala koju od tih bakterija bi me dala na antibiotik isto sto je i sad me dala za bakteriju u sluzi.. na tu bakteriju je posumljala jer sam imala malo vise iscjedka,pa je rekla ajd da napravimo izvid mozda je bakterija u pitanju.. tako da sam sad na antibioticima..

treca_sreca
    24. Travanj 2017. 19:09

Dzenny jel ti ginekologica vidila kod sebe u labu to da u sluzi imas bakteriju ili si nosila negdje na analizu? 
    Meni je klasican nalaz urina (ono krv+urin osnovno sta se radi u ambulanti) uredan bio ali sam danas trazila da mi dade uputnicu za detaljnije pretrage urina (kontam da je to "urinokultura" i to se ne obavlja kod dr nego na higijenski zavod se nosi 2 dana zaredom).....bas me zanima dal je moguce npr urinokultura da je ok nalaz a bakterije ipak ima negdo doli? Jer i ja imam ooobilan iscijedak, iako bez mirisa i sve to al ipak. Sad sam vec paranoicna haha  bolje bi bilo ni ne mislit o svacem.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    24. Travanj 2017. 19:19

barbs

Dragy, takva sam i ja. Previše sam ponosna da kažem da neke stvari jednostavno ne mogu više raditi kao i prije. 
    Valjda smo mi žene takve.Teško prihvaćamo činjenicu da nije sve kao i prije.

Ja nisam takva....nimalo. Znam da ovo stanje nije konacno i da necu dovijeka bit ovako "invalidna" za neke stvari. Pa mi nije uopce bed rec da ne mogu nesto, nit me ponos smeta. Bez pardona kazem i svekrvi da ne mogu nesto i da se ne zelim forsirat pa nek ona koluta ocima i ogovara ako hoce, zaboli me...znam sta mi je jedino bitno a to je cuvat bebu i sebe maximalno...ne sjecam se jesam takva bila u preth T, mozda i godine/iskustvo cine svoje ali nemam problema s tim svakako. Uzivam i odmaram koliko god mogu (uz djecu i kucu) bez srama  
    Aurora - proc ce valjda uskoro, mene prosli tjedan uhvatilo par dana oko trtice jako, pa je srecom proslo! Drzim fige da i tebi sta prije

žena-majka-carica:)

barbs
    24. Travanj 2017. 19:35

Ma kod mene je obrnuto. Ja kolutam očima kad mi govore da moram stati malo na kočnicu... Ali shvatila sam i sama da više ne mogu i da mi je teško i da trebam odmoriti, pa pitam za pomoć. 
    Ja idem sutra dati urin, pa ću ih pitati koliko puta moram donijeti jer meni ovaj dr nije rekao ništa. 

Tejuska♡
    24. Travanj 2017. 20:25

treca_sreca

Lezanje je sveta stvar za takve tegobe. Tea srecom je proslo…znam tocno o cem govoris. Ja sam ono u par navrata dosad kad bi me tako uhvatilo cijeli dan dok bih hodala (po stanu) doslovno drzala dolje koliko sam imala feeling da ce sve van. Puj puj
    Boja bradavica - sjecam se iz preth T da su i potamnile i povecale se (promjer mislim onog tamnog okolo same bradavice) i bas su ruzne tako. Sad su jos normalne, i boje i promjera…vidit cemo kad ce se krenut i one mijenjat jer nalazim skoreno da curka nesto…hormoni luduju….
    A gin veli da je decko najvjerojatnije, tako da tetkina teorija kod mene ne drzi vodu

E upravo tako oduran osjecaj sva sreca brzo je proslo cim sam malo odlezala .. Kasnije sam uspjela jos poslozit 3 ture vesa 😂😂😂

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    24. Travanj 2017. 20:26

Kod mene se urin za urinokulturu na mikrobiolosko nosi samo jednom ne dva puta tu se vidi ako imas i koju bakteriju imas

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

dzenny
    24. Travanj 2017. 20:56

treca_sreca, aha ona mu uzela kod sebe,nesto slicno kao i kad ti uzima bris za papa test.. ii onda je ona to slala naprijed jer sam izvid morala cekat tjedan dana.. samo cure da napomenem,ja u sloveniju idem ginekologu,mozda kod vas u hrvaskoj je drugacije.. inace ja nisam osjetila niti bol,peckanje ili da me srbi,nista.. aa i sama doktorica mi je rekla da nije nista strasno,da to antibiotici rijese..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.