Treca sreca nama jedino A derma pomagala od pocetka probala Lipikar bukvalno je buknulo nakon njega tak je plakao da smo ga odma isli kupat.. Ovo cu si bas pogledati pa ako ima manje pakiranje da uzmemo za probu,u ljekarni ih isto ima?
Bas steta da se ne javljaju cure 😐 Ako nista obrisati cemo sa popisa pa ako se vrate u meduvremenu nadopisati cemo ih 😊
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Nina, zar di sestra ili zamjenska ginekologica nije mogla dati uputnicu za pregled u bolnici??
Kiki i Belle, čestitke od srca
Nina36, da li ima nekakav privatnik da možeš otići, naravno ako si u mogućnosti?
Iscjedak je ok ako nema boje i mirisa.... taj mliječni mislim da ima većina...
Ili, Nina, idi kod privatnika, dok progoniš svoju ili nove ginekologe.... Meni je dragi na početku trudnoće rekao da idemo kod privatnika da nam potvrdi jer me naručila za potvrđivane T sa 7tj+1d, ali sam nestrpljivo čekala taj dan. Tvrdoglava žena!
Iscjedak je sasvim u redu dok ne mjenja boju! Ako je pojačani jedino što možeš dobiti su vaginalete.
jutro cure, kad sam se probudila trbuh mi je bio uzasno tvrd i to je trajalo nekih pola minute, da li je netko imao vec nesto slicno? uopce nezz sta bi to moglo biti :/
jutro cure, kad sam se probudila trbuh mi je bio uzasno tvrd i to je trajalo nekih pola minute, da li je netko imao vec nesto slicno? uopce nezz sta bi to moglo biti :/
Da nisu već BH kontrakcije, cure jel moguće?
Aurora kontrakcije po opisu da
Moguce je .. Ja ih vec 3 dan imam cesto da me vec jako brine u petak pregled da je pitam sta cu
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Nina ako imas mogucnosti odi privatniku barem dok se tvoj gin ne vrati sa godisnjeg 😕
Bas mi je zao znam kako jedva iscekujes i onda puf 😒
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
uhhh sad sam se zabrinula, bio je trbuh jaako tvrd, gore kod pupka.. a pregled mi nije tako blizu..
Sortiraj odgovore
Najstariji