Vidim da ste tipkale o bakterijama. Meni su u urinu (onaj koji dajes na prvom pregledu) nasli masu bakterija i onda su me zbog toga poslali na urinokulturu. Dobila sam epruvetu u koju sam morala uhvatit prvi jutarnji srednji mlaz i to sam odnijela taj dan kod njih. I to je to. Nisam morala nekoliko dana zaredom i sl
I_me 😍😍😍divaaan je trbuuh ♡♡♡ Lijepa trudnica si
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
I_me ma bas ti je super stomacic
Ja sam ima 3 godine vadila urinokulturu i znam da sam morala nosit to 2-3 dana, mozda su to sada prominili... Znam danas kad sam isla vadit krv i predala urin da je iz one casice odma odlila u epruvetu malu i na casu i epruvetu zalipila neke naljepnice...
Ev da se i ja ukljucim 😊
I_me i dzenny prelijepe su vam busice! I da, bome se fino primjete! 😊
Sto se tice bakterija, dzenny ja sam imala ureaplasmu u rodnici, dakle bakteriju koja je i inace prisutna u rodnici, samo je vazno da se ne razmnozi vise od 10^3. Rodnica nije i ne moze biti sterilna, pa je samo vazno da se flora drzi pod kontrolom. Meni je bila 10^4 i pila sam antibiotike, a dr je skuzila po iscjetku da nesto ne valja jer je bio blago sivkast, uglavnom ne bijeli. Tako da, bakterije su normalno prisutne i u rodnici i urinu, no vazno ih je drzati pod kontrolom jer u trudnoci nisu bezazlene i znaju jako zakomplicirati stvar. 😉
ja,i mn je isto po iscjedku jer sam imala malo povecan iscjedak.. aa vjeruj mi za vrijednost nisam ni pitala,jer me je sestra pozvala nakon tjedan da odem u apoteku da imam antibiotike na kartici i to je to..
Kod nas to ide malo drugacije. Dr uzme bris, ja ga odmah odnesem u HZJZ A.Stampar, meni na mail dodju rezultati nakon barem tjedan dana. Ako postoji bakterija, navedeni su antibiotici na koje je ista bakterija osjetljiva pa mi na osnovu tog dr propise terapiju.
Mene mjehur probudio, sad opet pokusavam zaspati. 😊
Curke, evo da vam javim, dobila sam nalaz Harmonya i sve je super hvala Bogu. Saznali smo da je doktorica bila u pravu prosli tjedan kad je rekla da joj se cini da je decko ❤️ Eto...cekamo malog deckica 😊😊😊
ČESTITAM, BELLE, NA PIŠONJI! Odlična vijest što su nalazi dobri!
Curke, predivni trbuščići!
Sortiraj odgovore
Najstariji