NASI TERMINI
Aurora1611–06.09.
babylove28–09.09.
Nina0607–16.9.
I_me–20.09.
treca_sreca–21.09.
M@lena–23.09.
Tea2803–24.09.
pandora–27.09.
barbs–27.09.
Violeta–27.09.
dzenny-1.10.
Senoritakova–05.10.
Aleksandra2 - 06.10.
Rita1811-08.10.
kiki–09.10.
suncokretica–01.11.
Belle84–01.11.
Lemon–05.11.
Mystique–14.11.
Dragy–14.11.
Giovi–15.11.
anna_bella–15.11.
luce--16.11.
mc_mouse–18.11.
Maca1510–22.11.
Sophie–4.12.
Nina36–06.12.
NASI PREGLEDI
babylove28–26.04.
mc_mouse–27.04.
Tea2803–28.04.
luce--28.04.
Spohie–29.04.
maca1510–05.05.
dzenny–11.05.
aleksandra2 -11.05.
barbs – 12.05.
I_me — 17.05.
M@lena--18.05.
I_me–24.05.
Evo nase predivne djecice! Sad su izjednaceni! 😁
Babylove, sretno danas! 😊
Curke evo meee 😊 Pregled je prosao odlicno, beba je velika i zdrava i stize nam nas sincic! ❤❤❤❤❤ Dodajte deckica kraj mog imena! ☺️☺️☺️☺️ Sve je kako treba biti hvala Bogu! Nitko ne zna sto to osjecam kad legnem na leda, previsoko je za bebu i maternicu, pa su vjerojatno ograni koje iz nekog razloga ponekad osjecam. Ili je maternica pa osjecam njen vrh, navodno moze biti osjetljiva na dodir ili sto vec. Zamislite to! No najvaznije je da je nase djetesce dobro i da raste. I dalje drzimo ritam i maleni je za 16+6 😊😊😊😊 Veliki decko! ❤😍❤😍❤ Iduci pregled 30.5.
Dolazi nam jos jeda frajercic 😍😍😍
Cestitkee od srca 💙💙💙
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Aham nazalost imamo AD od 2 mjeseca zivota.. U kriticnim fazama krvarenja i rana po licu koristili amo kortiko..Da Afloderm u belobazi je nazalost kortic ali ce mu jedino smiriti mis mali znam kako vam je svima :( Kod nas je to sada sasvim dobro ne dobija po licu hvala bogu vec sada samo po guzi.. Od kada je skinuo pelene nema sta ajmo reci stititi guzu a ima pigmentaciju koze (bijeli su mu guzovi heh) i onda dobije osip jak ,, najbolja nam je A derma mazemo cijelo tijelo jer je hrapavo i suho jako..
Joooj dusa mala! 🙁
Ma to nije nis strasno koliko je nezgodno. Mislila sam da ce nas zaobici, jer su svi oko nas dobili prije navrsenih 6 mj! Nekad budem bas u depri kad vidim koliko se muci, posebno nocu, a onda se sjetim jednog djecacica koji je mladji od njega i zivi u bolnici jer ceka da mu crijeva narastu da moze normalno zivjeti, i onda osamarim samu sebe da prestanem biti deprimirana i zahvalim Bogu sto mi je dijete zdravo! ❤
Istina !! U potpunosti se slazem sa tobom ! I ja sam bila deprimirana i katastrofa pogotovo kad bebi od 2mj krvari lice a nitko nam nece pomoc ganjali se da bi itko primio na pregled po bolnicama dok nismo veze nazvali pa smo u roku 15 sekundi bili unutra!! Ali hvala bogu to se vremenom povuklo sve vise ... I bas to koliko jadne djecice ima sa teskim dijagnozama bas tako posred face bi samu sebe tresnula..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dobro jutroooo busice ♡♡
Kako se danas osjecate? Jeste se naspavale? 😀
Babylove sretno danas na pregleduu 😍 Javi dojmove 😍
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
…onda se sjetim jednog djecacica koji je mladji od njega i zivi u bolnici jer ceka da mu crijeva narastu da moze normalno zivjeti, i onda osamarim samu sebe da prestanem biti deprimirana i zahvalim Bogu sto mi je dijete zdravo! ❤
Istina !! U potpunosti se slazem sa tobom ! I ja sam bila deprimirana i katastrofa pogotovo kad bebi od 2mj krvari lice a nitko nam nece pomoc ganjali se da bi itko primio na pregled po bolnicama dok nismo veze nazvali pa smo u roku 15 sekundi bili unutra!! Ali hvala bogu to se vremenom povuklo sve vise … I bas to koliko jadne djecice ima sa teskim dijagnozama bas tako posred face bi samu sebe tresnula..
uf baš mi je žao što se s tim morate gnjavit.....ja sam imala tu sreću da mi nitko od njih dvoje nije imao niti pelenski osip a kamoli šta jače. Imali smo nekih drugih problema, ali šta kažete - kad pogledam čega sve ima stvarno mogu zahvaljivat Bogu šta imam dva zdrava sina. Uz malo sreće, i trećeg
Inače vidim spominjete aderma liniju....meni sestra ima takvih problema (ne djeca, nego baš ona) i osim aderma exomega linije super joj se pokazala i Dexeryl od PierreFabre (ista proizvođač kao Avene, samo se manje reklamiraju i nisu razvikani uokolo) a nije uopće toliko skupa. A probala je tonu krema tokom života....mada, svaki tip kože je za sebe i u biti tu najčešće pali jedino tehnika pokušaj/promašaj (naravno u krugu tih krema koje su ciljano za to, ali i njih ima moooore)
žena-majka-carica:)
Kiki dobrodošla u klub budućih svekr(i)vi
...i super da je sve ok s bebom!
babylove28 se ne javlja već neko vrijeme, kao i nina, i dosta cura...moguće da je dosta njih i odustalo od tipkanja s nama.
Tko nije, javite se
žena-majka-carica:)
Dobro jutro, mamite!
Nadam se da ste se naspavale.
Danas je neko čudno i promijenjivo vrijeme. Vjerojatno će kiša. Navodno da će i sutra i u petak. Mene to ne dira previše. Bolje da pada prije 6.5.
KIKI, ČESTITAM NA PIŠONJI!
Treca sreca, nasmijala si me! Ahhhhh, te svekrive!
Istina, i ja vidim da se puno cura ne javlja. Moguće da imaju obveza ili tko zna....
Mame, da li ste slučajno predosjećale spol bebice?? Baš mi je komentirala jedna prijateljica kako je svima govorila da će biti curica (iz inata), a osjećala je da će dobiti sinčića... Na kraju su joj već u 16om tjednu potvrdili da će biti sinčić.
Meni se bebica nije pokazala. U pon sam bila 17tj+6d i probala sam vidjeti da li se što vidi, ali nisam vidjela apsolutno ništa... mada sam se više fokusirala na to da vidim kako ono maleno srce kuca i da bude sve u redu.
Moj dragi je rekao na početku trudnoće, odnosno, kad je prvi test (od tri napravljena ) pokazao dvije crtice: Bit će curica! 100% ti kažem! Njegov nono (djed) govori kako bi moj dragi 100% sina i kako govori da mu je svejedno kojeg će spola biti reda radi.
Kako me nerviraju ti stariji ljudi. Oni su uvijek smatrali da bi prvi dijete trebalo biti muško, a za ostalu djecu im je bilo svejedno...
I onda, LICEMJERA LI: ma bitno da je zdravo!
PA TO JE NAJBITNIJEEEEEEEE!!!!
Ugl... Jučer sam odnijela urin na analizu. Nalaz će biti u petak gotov. Nisu mi rekli da više puta moram nositi, ali moram i u bolnicu odnijeti analizu urina. Jučer sam išla na Zavod za javno zdravstvo. Trebala sam ići jutros, aliiii sam zaboravila piškiti u čašicu s prvim odlaskom na wc, pa eto... Čeka me ta obveza sutra ujutro!
Drage cure,jutro! Ja sam malo pala u depru jer sam jucer trebala imat prvi pregled i dodem tamo a sestra mi kaze da je doktorica opet otisla na bolovanje. Sad ganjam novog ginekologa da se premjestim al ni to mi ne ide. I tako malo sam razocarana,jer jos nista ne znam..simptomi jos uvijek iscjedak bijeli svaki dan i malo mi bude zlo kad se puno napapam ehe..al ostalo je sve ok. Cestitam Belle i Kiki na deckima! Lijepe vijesti..Kako ste vi danas?
Sortiraj odgovore
Najstariji