Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    24. Travanj 2017. 17:22

Eh da, narucila sam se na pregled ipak ovaj tjedan, da ne cekam iduci kad vec nisam sigurna jel dolje sve zatvoreno....u petak 28.og popodne.....ako bude bebo lijepo pozicioniran radit cemo i 4D, ako ne onda iduci put...i urinokulturu sam doktoricu pitala da mi dade uputnicu jer kad citam o e.coli i sl strecne me....a kad vec imam vremena zasto ne pogledat i to pa da sam mirna.

žena-majka-carica:)

barbs
    24. Travanj 2017. 17:23

Dzenny, ja idem 12.5. na morfologiju i tata ide sa mnom i možda otkrijemo spol  
    Meni svi govore da je curica, a do nedavno da je dečko. Vidjet ćemo.
    I_me, vjerojatno si se preforsirala. I mene je jučer tako cijeli dan stezalo, ali je pomalo popustilo jer sam samo ležala i ništa drugo. Odmaranjeeeee! 
    Dragy, najbolje onda čekati svog ginekologa. Mene je danas drugi pogledao i uopće mi se ne sviđa njegov način rada. Isprepadao me. Još me ispitivao: to ti je prva trudnoća? ( nekoliko puta ) i rekla sam mu da jest i na kraju me pitao da li sam imala ikada spontani i to me samo isprepadalo...  
    Obavezno ću svoga zatražiti kad donesem nalaze od urinokulture.

barbs
    24. Travanj 2017. 17:24

Super, Treca_sreca, bolje ranije ako si sva u razmišljanju. I meni je jako drago što su me već danas primili na pregled jer sam baš bila uplašena. Srećom, nisam otvorena i sve je u redu s bebicom. 

treca_sreca
    24. Travanj 2017. 17:26

Super da je ok. Sad odmaraj odnosno skupljaj snage za daljnje divljanje hehe....covjece jos 10ak dana!!

žena-majka-carica:)

barbs
    24. Travanj 2017. 17:29

Da. Ne mogu vjerovati kako vrijeme brzo prolazi.  
    Eto, dragi je sretan što smo došli na njegovo. Sad mi stalno zvonca: SAM TI REKAO VIŠE PUTA DA ODMARAŠŠŠ!!!!

dzenny
    24. Travanj 2017. 17:33

barbs,znaci u dan razlike imamo pregled.. ejj bas se veselim morfologiji,kazu tu detaljno da ti bebu pregleda 
    aa ne razumijem se bas u to,koja je razlika izmedju urinokulture i nalaza urina,ili je mozda to to?? jer ja kada dajem krv,svaki put dajem i urin??

Dragy
    24. Travanj 2017. 17:41

dzenny

dragy,
    zadnju recenicu definitvno potpisujem .. hahah

Zar nije tako?! 
    Umorim se nakon 5 stepenica i samo gledam da mi je sjest, boli me ovo, probada me ono, muka mi ako sam gladna, boli me glava iz žnj razloga, bole cice, zgaravica, u trbuhu nesto osjecam, ne mogu ovo, ne mogu ono...hahahahahah i kada pricam s ljudima kako podnosim trudnocu i kazem da se osjecam super kao da nisam trudna...muz me samo pogleda ispod oka u nevjerici da meni to sve zbaci "super se osjecam" 

luce <3
    24. Travanj 2017. 17:42

dzenny

barbs,znaci u dan razlike imamo pregled.. ejj bas se veselim morfologiji,kazu tu detaljno da ti bebu pregleda
    aa ne razumijem se bas u to,koja je razlika izmedju urinokulture i nalaza urina,ili je mozda to to?? jer ja kada dajem krv,svaki put dajem i urin??

Koliko ja znam urinokultura je bas za bakterije, urin se nosi tri dana za redom na analizu i kad dobijes nalaze obicno ako imas neku balteriju onda i pise na koji antibiotik ta bakterija reagira. Dok u obicnom nalazu urina mislim da geldaju ono tipa opcenito jel ima krvi u urinu, bakterija opcenito i tako to...

barbs
    24. Travanj 2017. 17:46

Hmmmmm, slažem se s Luce, ali meni nisu ništa rekli da moram nositi 3 dana za redom urin. Vidjet ću sutra što će mi reći.
    Dragy, takva sam i ja. Previše sam ponosna da kažem da neke stvari jednostavno ne mogu više raditi kao i prije. U petak sam stan od 30 kvadrata čistila 5 sati. Više bih sjedila nego čistila  I onda npr jučer ispustim neki jauk i dragi me pita šta je, a ja kažem da me trbuh steže... i nakon toga hodam uokolo i čistim i radim nešto i onda mi on drami da šta se forsiram.
    Valjda smo mi žene takve.  Teško prihvaćamo činjenicu da nije sve kao i prije. 

Dragy
    24. Travanj 2017. 17:54

barbs

Hmmmmm, slažem se s Luce, ali meni nisu ništa rekli da moram nositi 3 dana za redom urin. Vidjet ću sutra što će mi reći.
    Dragy, takva sam i ja. Previše sam ponosna da kažem da neke stvari jednostavno ne mogu više raditi kao i prije. U petak sam stan od 30 kvadrata čistila 5 sati. Više bih sjedila nego čistilaI onda npr jučer ispustim neki jauk i dragi me pita šta je, a ja kažem da me trbuh steže… i nakon toga hodam uokolo i čistim i radim nešto i onda mi on drami da šta se forsiram.
    Valjda smo mi žene takve.Teško prihvaćamo činjenicu da nije sve kao i prije.

Citas mi misli, tj misli moje mame. Kada sam imala problema s glavoboljom prosli tjedan, mama mi je ocitala bukvicu da se prenormalno ponasam i da to sto ne osjecam nista lose, ne znaci da nisam trudna. Ipak je to drugo stanje i treba malo odstupiti od nekih stvari. Npr prije nego sam na hitnoj zavrsila skakala sam po doma da skuham za Uskrs sve, ofarbam jaja, napravim kolac, pospremim stan i to sve dok sam imala tu nesnosnu glavobolju. Nakon par sati, glavu vise nisam osjecala, a bol je bila nepodnosljiva. Tako da ipak trebamo usporiti iako se dobro osjecamo. Meni je to jedini problem trenutno, ne znam stai.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.