Eh da, narucila sam se na pregled ipak ovaj tjedan, da ne cekam iduci kad vec nisam sigurna jel dolje sve zatvoreno....u petak 28.og popodne.....ako bude bebo lijepo pozicioniran radit cemo i 4D, ako ne onda iduci put...i urinokulturu sam doktoricu pitala da mi dade uputnicu jer kad citam o e.coli i sl strecne me....a kad vec imam vremena zasto ne pogledat i to pa da sam mirna.

žena-majka-carica:)
Dzenny, ja idem 12.5. na morfologiju i tata ide sa mnom i možda otkrijemo spol
Meni svi govore da je curica, a do nedavno da je dečko. Vidjet ćemo.
I_me, vjerojatno si se preforsirala. I mene je jučer tako cijeli dan stezalo, ali je pomalo popustilo jer sam samo ležala i ništa drugo. Odmaranjeeeee!
Dragy, najbolje onda čekati svog ginekologa. Mene je danas drugi pogledao i uopće mi se ne sviđa njegov način rada. Isprepadao me. Još me ispitivao: to ti je prva trudnoća? ( nekoliko puta ) i rekla sam mu da jest i na kraju me pitao da li sam imala ikada spontani i to me samo isprepadalo...
Obavezno ću svoga zatražiti kad donesem nalaze od urinokulture.

Super, Treca_sreca, bolje ranije ako si sva u razmišljanju. I meni je jako drago što su me već danas primili na pregled jer sam baš bila uplašena. Srećom, nisam otvorena i sve je u redu s bebicom.

Super da je ok. Sad odmaraj odnosno skupljaj snage za daljnje divljanje hehe....covjece jos 10ak dana!!

žena-majka-carica:)
Da. Ne mogu vjerovati kako vrijeme brzo prolazi.
Eto, dragi je sretan što smo došli na njegovo. Sad mi stalno zvonca: SAM TI REKAO VIŠE PUTA DA ODMARAŠŠŠ!!!!

barbs,znaci u dan razlike imamo pregled.. ejj bas se veselim morfologiji,kazu tu detaljno da ti bebu pregleda
aa ne razumijem se bas u to,koja je razlika izmedju urinokulture i nalaza urina,ili je mozda to to?? jer ja kada dajem krv,svaki put dajem i urin??

dragy,
zadnju recenicu definitvno potpisujem .. hahah
Zar nije tako?!
Umorim se nakon 5 stepenica i samo gledam da mi je sjest, boli me ovo, probada me ono, muka mi ako sam gladna, boli me glava iz žnj razloga, bole cice, zgaravica, u trbuhu nesto osjecam, ne mogu ovo, ne mogu ono...hahahahahah i kada pricam s ljudima kako podnosim trudnocu i kazem da se osjecam super kao da nisam trudna...muz me samo pogleda ispod oka u nevjerici da meni to sve zbaci "super se osjecam"

barbs,znaci u dan razlike imamo pregled.. ejj bas se veselim morfologiji,kazu tu detaljno da ti bebu pregleda
aa ne razumijem se bas u to,koja je razlika izmedju urinokulture i nalaza urina,ili je mozda to to?? jer ja kada dajem krv,svaki put dajem i urin??
Koliko ja znam urinokultura je bas za bakterije, urin se nosi tri dana za redom na analizu i kad dobijes nalaze obicno ako imas neku balteriju onda i pise na koji antibiotik ta bakterija reagira. Dok u obicnom nalazu urina mislim da geldaju ono tipa opcenito jel ima krvi u urinu, bakterija opcenito i tako to...

Hmmmmm, slažem se s Luce, ali meni nisu ništa rekli da moram nositi 3 dana za redom urin. Vidjet ću sutra što će mi reći.
Dragy, takva sam i ja. Previše sam ponosna da kažem da neke stvari jednostavno ne mogu više raditi kao i prije. U petak sam stan od 30 kvadrata čistila 5 sati. Više bih sjedila nego čistila I onda npr jučer ispustim neki jauk i dragi me pita šta je, a ja kažem da me trbuh steže... i nakon toga hodam uokolo i čistim i radim nešto i onda mi on drami da šta se forsiram.
Valjda smo mi žene takve. Teško prihvaćamo činjenicu da nije sve kao i prije.

Hmmmmm, slažem se s Luce, ali meni nisu ništa rekli da moram nositi 3 dana za redom urin. Vidjet ću sutra što će mi reći.
Dragy, takva sam i ja. Previše sam ponosna da kažem da neke stvari jednostavno ne mogu više raditi kao i prije. U petak sam stan od 30 kvadrata čistila 5 sati. Više bih sjedila nego čistilaI onda npr jučer ispustim neki jauk i dragi me pita šta je, a ja kažem da me trbuh steže… i nakon toga hodam uokolo i čistim i radim nešto i onda mi on drami da šta se forsiram.
Valjda smo mi žene takve.Teško prihvaćamo činjenicu da nije sve kao i prije.
Citas mi misli, tj misli moje mame. Kada sam imala problema s glavoboljom prosli tjedan, mama mi je ocitala bukvicu da se prenormalno ponasam i da to sto ne osjecam nista lose, ne znaci da nisam trudna. Ipak je to drugo stanje i treba malo odstupiti od nekih stvari. Npr prije nego sam na hitnoj zavrsila skakala sam po doma da skuham za Uskrs sve, ofarbam jaja, napravim kolac, pospremim stan i to sve dok sam imala tu nesnosnu glavobolju. Nakon par sati, glavu vise nisam osjecala, a bol je bila nepodnosljiva. Tako da ipak trebamo usporiti iako se dobro osjecamo. Meni je to jedini problem trenutno, ne znam stai.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji