Aurora nemam bas neki sastavljeni jelovnik al opisno šta i kako
http://www.roditelji.hr/beba/0-3-mjeseca/prehrana-dojilja-i-poticanje-stvaranja-mlijeka/
Malac kojem je muž bio kum na krštenju prošle god je isto tako nakon par tjedana imao užasne probleme s probavom. Doslovno su ludili s njim. Ljuljanje, nošenje, hopsanje na pilates lopti,.... ništa nije pomagalo dok mama nije počela jest bas ono dijetno skroz. Lešo meso i povrće, meso na grill tavi sa min začinima, variva i slično. Ali opet je to bila piletina i teletina, povrće koje nije teško probavljivo i slično.
Jadan cura se ocidila jer je bila izscrpljena me od te prehrane... al dok nije promjenila prehranu bebač se nije prestajao derat.
Nadam se da vi nećete imat takvih problema ali eto ima i takvih beba koje bas imaju osjetljive stomačić i puno im toga smeta.
Anadaaa baš je proletilo…za sad nema nikakvih simptoma jedino me zna malo zabolit trbuh kao pred mengu, vidjet ćemo sutra na pregledu šta će reč doktori. Kako se ti osjećaš? 😊
Ja sam dobro,nemam bas nikakvih znakova da bi to moglo uskoro,imam pregled u cet pa cemo vidjeti😊😊ajme sad samo cekam lijepe vijesti od tebe,brzo ce to😍😍
Sretno na pregledu. Javi šta kažu 😊 nadam se da će uskoro krenut 😆😍
Rodio se Patrik, 53 cm,3965 g 😊 u 10:57
Čestitke!!! Mazite se i pazite sada! 😊😊😊
Sretna čestitke! Bome si bila brza! Bebacu puno zdravlja a mami brz oporavak. ☺️
Bbrletic ja sam rodila prvo s dripom na max pa ni ne znam kako je bez. Ali proći će to. Samo hrabro! Ja bi kod trudova zamišljala najdražu plažu i da se izležavam na suncu 🤣
Sritno!!!
Mom sritno i tebi! ☺️
Sretna cestitam vam i zelim vam puno zdravlja i srece i brz oporavak!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji