Pitala sam gina za streptokok i kaže on ništa strašno, najnormalnija stvar da je tu jer je dio te mikroflore. Kaže da sam bzvz pila antibiotik jer se on opet vrati za nekih 10ak dana i da to ne triba liječiti nego samo naglasiti kod poroda da ga imaš pa da uključe antibiotik.
Pitala sam bi li muž treba uzimat nešto zbog toga pa je reka ni slučajno, kao da sam i ja bzvz pila antibiotik i to jaki a opet ću ga dobit na porodu.

Suncokretice bit će sve dobro, sutra si već u terminu, misli samo pozitivno i da će ti biti lakše rodit ako je manja beba. Nemoj se uzrujavati da ti tlak ne skoči. Ja ti znam deckica sad je 3,5 godine koji je rođen u 36.tjednu sa 1800g i sad je pravi decko, brblja ko navijen. 😀
Nas pregled se odužio tj čekanje se odužilo i dok smo došli kući i micicu spremili za spavanje….
Uglavnom cerviks na članak i uloziva za vršaka prsta. Doli su vene uznapredovale i doktor ništa nije moga od njih vidit pa je radio po opipu iako nije planira sad čačkat al nije ima druge opcije.
Uzv malac 3kg i veće okrugle glave. Kad je upalio uzv vidio je kako hvata posteljicu rukom pa je počeo govorit ne ne, nemoj to čupat 🤣. Nisan to bas skroz skužila al posteljica se nešto na desnu stranu previja ali sricom glava je niže od toga pa ne bi triba bit problem.
Uglavnom ispada da je u misec dana dobio 1400g i nije mi svejedno jer on dobiva 350g tjedno a moje vene doli su koooma i kaže da bi svakako tribali izbjegavat rezanje. S micicom koja se rodila sa 3160g sam jako ispucala, nisu me rezali i sad me hvata panika kako tolikog malca izbacit vanka. 😱
Tebe je panika? 😄 moj je prije 10 dana ima 3600g 😱😱😱 a L sam rodila sa 3300, ne znam.kak cu ovog izgurat 😭

Nas pregled se odužio tj čekanje se odužilo i dok smo došli kući i micicu spremili za spavanje….
Uglavnom cerviks na članak i uloziva za vršaka prsta. Doli su vene uznapredovale i doktor ništa nije moga od njih vidit pa je radio po opipu iako nije planira sad čačkat al nije ima druge opcije.
Uzv malac 3kg i veće okrugle glave. Kad je upalio uzv vidio je kako hvata posteljicu rukom pa je počeo govorit ne ne, nemoj to čupat 🤣. Nisan to bas skroz skužila al posteljica se nešto na desnu stranu previja ali sricom glava je niže od toga pa ne bi triba bit problem.
Uglavnom ispada da je u misec dana dobio 1400g i nije mi svejedno jer on dobiva 350g tjedno a moje vene doli su koooma i kaže da bi svakako tribali izbjegavat rezanje. S micicom koja se rodila sa 3160g sam jako ispucala, nisu me rezali i sad me hvata panika kako tolikog malca izbacit vanka. 😱
Tebe je panika? 😄 moj je prije 10 dana ima 3600g 😱😱😱 a L sam rodila sa 3300, ne znam.kak cu ovog izgurat 😭
Bome sretna velika beba i mene bi lovila panika

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Eto tu su nam bebaci negdi. Tvoj je možda 100-200g veći.
Samo da nisu te vene tolike jer moje tkivo bas nije elastično i pucanje/rezanje tih vena će bit veselje pravo....

Samo da nisu te vene tolike jer moje tkivo bas nije elastično i pucanje/rezanje tih vena će bit veselje pravo….
Kako su nam tu negdje? Tvoj je 3 kg moj 600 g vise u istim tjednima kao sto si ti sada. Znaci sa 36+1 moj je bio 3600

Samo da nisu te vene tolike jer moje tkivo bas nije elastično i pucanje/rezanje tih vena će bit veselje pravo….
Kako su nam tu negdje? Tvoj je 3 kg moj 600 g vise u istim tjednima kao sto si ti sada. Znaci sa 36+1 moj je bio 3600
Pardon, sa 37+1 je bio 3600

Napisala si da je prije 10 dana bio 3600 a sad si 38+2 . Matematika. 😉

Curke ako sam ja od 1,60 cm izgurala dvoje od 3750 i 3850 a i trece ce bit toliko ili vece onda se nemate sto brinuti😂😂😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji