Cure vi koje imate kucne ljubimce imam pitanje za vas.
Dal je vas pas/macak promijenio ponasanje prema vama? Tj dal se drugacije ponasa?
Meni je pas vec 3 dana pod nogama. Ne mogu nista od njega. Jucer se ljutio na muza kad me zagrlio. A danas je stalno pokraj mene lezi sa glavom na mom trbuhu.
P.s. imam i macke-ne dozivljavaju me. 😂
I_me, psi jako osjećaju kad je žena trudna!
Naša mlada manje skače po meni; jedino kad je uzbuđena, pa krene, ali se onako suzdržava. A mačke ko mačke... Naš Jole se stalno mazi, pa ni ne vidim razliku
A stariji pas je kao i inače miran, tj. MIRNA je
I_me Itekako osjecaju, moj pas stalno ide za mnom i kad legnem na kauc stalno mi hoce leci na trbuh 😍 Nije to prije radio
barbs,
ja sam imala bakterije u urinu nesto malo prije trudnoce,popila antibiotike ii poslije 8 dana je sve bilo ok..
sad trenutno pijem antibiotike jer imam bakteriju u sluzi (iscjedku),uglavno nista strasno..
aa jastuk za trudnice za mene je super stvar,ja sam si ga vec kupila.. aa sto se tice malih stomaka,i ja sam medju vama,skroz mali stomak imam,i bas ponekad se pitam da li je sa bebom sve ok,da li se razvija,iako ga sad vec svaki dan osjecam
A čila sam i čula da su te infekcije poznate trudnicama... Pa ajde... Ma sve će biti u redu. Meni je opet dao vaginalete, ali bio je drugi ginekolog (idem u ambulanti gdje radi 8 ginekologa iz bolnice. moga nije bilo). Kad odnesem nalaze ću zatražiti pregled kod svog doktora.
Ja još jastuk nisam kupila, ali budem
Ne brini, Dzenny, za trbuh. Svaka je trudnica različita kao i svaka trudnoća!
Hvala Barbs! Jedva cekam sutra pregled, zanima me hoce li otkriti sto to osjecam u trbuhu kad legnem na leda. Nadam se da ce sve biti dobro! 🙏🏻 I nadam se da cemo saznati spol! 😍
Mi nemamo psa, ali znam po ljudima koji ga imaju da jako stite trudnicu. Kad je sestra od mog muza bila trudna on nije smio pruzit ruku prema trbuhu odmah bi rezao na njega, sto inace ne radi. 😁
Helo cure
Nisam bila na pregledu jer mi je ginekolog otisao iznenada na g.o., a kod zamjenskog ne zelim jer sam se naslusala losih komentara puno o njemu. Cekat cu da se moj vrati pa cu otici onda. Dobro sam, nista me ne boli pa nema potrebe ni da se brinem.
Citam vase sve prethodne stranice i umirem od smijeha. Sve kao "Ako sam trudna, nisam invalid" a stalno nas nesto boli i tako to hahahahha
ma bitno je da bebicu osjecam,onda znam da je sa njim sve uredu..
ali inace sam dosta sitna,pa sam mislila da ce mi se stoma znati vec u 3 mjesecu,aa ja usla skoro u 5 pa se samo malo zna.. iako moja jedna prijateljica je sad vec usla u 9 mjesec aa skroz mali stomak ima..
ii barbs kad kupis jastuk,nemoj da ti on zamjeni muza,jer moj se vec zali kako ga je zamjenio jedan obicni jastuk
E cure moram vam reci teoriju moje tete. Kaze da ako oko bradavica budu jako istaknuti oni krugovi da je to onda decko. Svima se oni malo vide, ali ako je bas jako ocito onda nema greske. Sad samo ne znam je li to vec sada tako izrazeno ili vec pred kraj trudnoce. A kao ako se ne vidi jako velika razlika onda je cura. Eto mame s deckicima mogu reci ima li istine u tome. 😊 Mislim na razliku u boji, dakle ako je decko krug mora biti puno tamniji od same bradavice iako u trudnoci vecini malo potamne.
Sto se tice trbuha i sisa, meni ss kuzi trudnicki trbuh ali on postepeno raste. Nije sad ocita razlika iz tjedna u tjedan, ja najvise kuzim po robi. 😊 Gin mi je rekla da je njoj tek u 18 tjednu islocio, a do tad se nista nije vidjelo. Sise su mi vece i rastu ali nisu vise tako bolne. Kako koji dan, nekad bole vise nekad manje, ali ne vise kao u pocetku. To se uglavnom smiri u drugom tromjesecju kako sam citala.
Sortiraj odgovore
Najstariji