kiki,
nakon tvog zadnjeg posta,sta mislis koliko je nas zavirilo sb u grudnjak
ejj u mn stvarnoo jeste krug tamniji od bradavice,receno mi je da je djecak,samo joscekamo da se potvrdi 100%
Sto se sisa tice mene su uzasno bolile na pocrtku ali sada skoro pa nista...uglavnom su bezbolne, na dane me znaju ponekad zabolit...
Ljetovanje, ja zivim na moru i iskreno vam kazem ja na ljetovanje nikad ne bi isla 7-8mjesec, guzve, nema mista na plazama, domaci svi nervozni..dobar je 6.misec al najlipsi je 9. Onda je lipo mir, svugdi ima mista, more toplo, ugostitelji se onda puno vise trude...milina
Btw nema me na popisu termina, pa ako nekom nije problem da me nadoda kad budete azurirali listu 16.11. , a na pregled idem sad u petak, ipak smo se odlucili za kombinirani test cisto da se znamo pripremit na to sto nas ceka, a i jos jedna prilika da vidim to malo srce kako tuce
Cure mene dole boli imam osjecaj da ce sve ispast iz mene pa ja cu poludjet jedva hodam ..
Cicke su mi malo potamnjele nego prije ali nemogu reci da su jakoo tamne jer sam vidla i tamnijih 😂😂😂 decko je potvrden jaja se vide samo tako 😂😂
U prosloj tr.sam imala problema sa urinokolturim ili vam sa E.Coli napatila se dok nije otisla.. hvala bogu sada sve super!
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dzenny ja i dalje svako malo povirim ne bi li skuzila jesu li i koliko tamniji krugovi. 😂 Za sad se ne cine puno tamniji od bradavice, ali se kuzi da melo tamniji jesu, dovoljno da se vide.
Tea jel ti tako cijeli dan?
tea,
ja s tim nisam do sada imala problema.. mozda ako si imala odnos pa da je od toga.. iskreno,ja se bojim imat odnos poslije onog malog krvarenja,svaki put bas extra pazimo pri odnosu,iako su mi rekli da ne smiijem imat odnos samo dok krvarim,ali ja se bas bojim..
kiki,u mn su dosta tamniji.. a ti jos nezz je li deckic ili curica??
Cure mene dole boli imam osjecaj da ce sve ispast iz mene pa ja cu poludjet jedva hodam ..
Cicke su mi malo potamnjele nego prije ali nemogu reci da su jakoo tamne jer sam vidla i tamnijih 😂😂😂 decko je potvrden jaja se vide samo tako 😂😂
U prosloj tr.sam imala problema sa urinokolturim ili vam sa E.Coli napatila se dok nije otisla.. hvala bogu sada sve super!
Mene poceo stomak bolit prije cca 1h. Nije jako, al tu i tamo grc. Nije ugodno 🙁
Nadam se da je samo zato sto sam se jucer malo isforsirala. Sad sam legla odmarat i ne ustajem do sutra.
Koji simptomi su ti bili dok si imala e.coli? Slicno upali,peckanju ili ima jos?
Nije cijeli dan evo lezim sad vec 15min i dobro je .. A nisam imala ni odnos niti se isforsirala ali sam sjedila par sati na poslu pa sad ali sjedim svaki dan pa danas je bilo uzas od kostiju do toga da sam imala osjecaj da cu se porodit uzas
I_me za E.Coli jedino peckanje sam imala i to ne cesto bas da bi prepisala to tome
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dzenny, jos ne znam, sutra mi je pregled i nadam se da cemo saznati tko nam stize. 😊
Ja isto osjecam kada sam bila previse aktivna i pogotovo kad duze sjedim. Jednostavno mi ne pase i moram ili ustat ili leci.
ii mi cekmo 11.05. rekla je da tata dodje sa nama.. da cemo imat morfologiju ii da ce nam reci spol,osim naravno ako ne bude sramezljiv pa skupi noge i ne bude nam dao da vidimo
Lezanje je sveta stvar za takve tegobe. Tea srecom je proslo...znam tocno o cem govoris. Ja sam ono u par navrata dosad kad bi me tako uhvatilo cijeli dan dok bih hodala (po stanu) doslovno drzala dolje koliko sam imala feeling da ce sve van. Puj puj
Boja bradavica - sjecam se iz preth T da su i potamnile i povecale se (promjer mislim onog tamnog okolo same bradavice) i bas su ruzne tako. Sad su jos normalne, i boje i promjera...vidit cemo kad ce se krenut i one mijenjat jer nalazim skoreno da curka nesto...hormoni luduju....
A gin veli da je decko najvjerojatnije, tako da tetkina teorija kod mene ne drzi vodu
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji