Cure jeste vec razmisljale o godisnjem? Na ljeto cemo biti vec poprilicno velike, pa ne znam do kad mozemo putovati? Mi smo mislili otic u neki hotel u Istru u 6 mj, a onda u 8 mozda spojit viked ako gin odobri da idemo.
Ja sam kod kuce vec 2 mj i na moru sam. Tako da imam srece da mogu kad god na more. U 6 mj. 😊 tad je najbolje. Toplo je al nije prevruce.. u 8 mj je kaos na plazama a i ne znam kako ces se osjecat i kako se kretat. Ali ako ti gin odobri zasto ne?! 😊
Najbolje je savjetovat se sa gin.
Cure jeste vec razmisljale o godisnjem? Na ljeto cemo biti vec poprilicno velike, pa ne znam do kad mozemo putovati? Mi smo mislili otic u neki hotel u Istru u 6 mj, a onda u 8 mozda spojit viked ako gin odobri da idemo.
Ja sam kod kuce vec 2 mj i na moru sam. Tako da imam srece da mogu kad god na more. U 6 mj. 😊 tad je najbolje. Toplo je al nije prevruce.. u 8 mj je kaos na plazama a i ne znam kako ces se osjecat i kako se kretat. Ali ako ti gin odobri zasto ne?! 😊
Najbolje je savjetovat se sa gin.
Ja i dok nisam bila trudna u 8 mj sam prestala ici na more, nisam mogla podnjet guzvu i viku na sve strane. A o prometu da ne pricam..
Nemoj mislit da te odgovaram za 8 mj, govorim za sebe i svom iskustvu 😊. Al 8 mj je bas spica, kaos..
Piskiti - ne budim se po noci. Budila sam se jednom u noci do nekog 15t.. sad cim ujutro oci otvorim piskit i kakit. 😊
Ovako i ja....do pred par tjedana budila sam se oko nekih 2-3-4 am
pa se znalo događat da nakon wc-a poslije nikako uspavat natrag
A lately lijepo odvalim noć u komadu i ustanem se uglavnom oko 7-8 divota!
tek rijetko oko 5-6 me probudi pun mjehur
Općenito bolje spavam odnedavno, još sam si kupila onaj veeeliki jastuk za dojenje s kojim se lijepo bodbočim i zagrlim ga koljenima tak da mi je udobno i guštam.....jedino muž se prvi dan prepao kad ga je po glavi klepio jastuk dok sam se namještala, pa ga sad odmilja (jastuk) zovemo anakonda
putovanje/godišnji na ljeto - poprilično je nezahvalno to planirati, jer nikad ne znaš kako će se razvijati trudnoća. Ne treba dozivat vraga, ali treba promislit: po meni je bezveze uplaćivati neko skupo ljetovanje a tko zna u kakvom ćemo biti stanju.
Inače ja srećom živim u priobalju, iako se ne volim kupat u gradu pošto je more tu zagađeno pa radije odemo na vikendicu...samo ne znam hoću li ove godine biti u formi za bit tamo (takav je teren da ima do plaže 100+ stepenica, a znajući po svojim pret trudnoćama, ja ih neću smjeti raditi najvjerojatnije)
žena-majka-carica:)
maca - držim fige da je sve u najbolje redu, po meni najbolje što možeš učinit je primirit se i pazit se maximalno do next tjedna kad će ti biti ginekolog u kog imaš povjerenja. Da se ne truckaš sada do ST u nekog trećeg, nepoznatog....a u biti nemaš nikakvih simptoma da je nešto krenulo po zlu. Probaj razmišljat pozitivno i opusti se - to je nabolje za bebicu <3
žena-majka-carica:)
Ime, mi smo obicno isli u 8 jer su nam tako bili godisnji, a da je kaos to je, samo je nekako najsigurnije vrijeme tada. Bar je nama bilo, ono s malo ili bez kise. Meni je 6mj super, samo se bojim da ce more biti prehladno tada, mi bi isli pocetkom 6 jer muz kasnije ne moze zbog posla.
Treca sreca, ne bi uplacivali nista do pred sam polazak, to sto kazes nikad ne znas hoce te gin pustit ili ne. Srecom booking mozes rezervirat bez placanja i uz kogucnost odgode. A Istru smo mislili bas zbog toga sto je za more jos prehladno, a ako se ne mozes kupat onda mi je tamo nekako sadrzaj bolji za setnje, prirodu i tako. Najvaznije je da beba bude dobro a onda cemo se iduce nakupat i nauzivat svi skupa. 😊
Blago vama sto zivite na moru, jedna briga manje! 😊
A što se tiče putovanja avionom u 5.mj trudnoće? Ako je sve u redu nebi trebalo biti zabrane jel tako?
Ja bih ove godine i nekuda dalje isla i na more
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Lemon, meni je gin rekla na zadnjem pregledu da je ovo drugo tromjesecje idealno ako zelimo negdje putovati. Pa eto, pitaj smijes li ici i ako ti dopusti, hasta la vista! 😉 Samo bi ja pazila da nisu bas neke preegzoticne zemlje zbog zaraza. I naravno provjeri sve za doktore u stranoj zemlji, moras se dobro osigurat i raspitat da znas na sto mozes racunat.
O super onda, moram ga svakako pitati, europa je u igri pa se nadam da bude sve ok ako se odlučimo, hvala ti na info
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Hvala na odgovorima, lakše mi je kad vidim da nisam jedina s malim trbuhom. Pitam se dal beba uopće raste kad se ne vidi, al na svakom uzv je sve ok i lijepo raste. Budemo onda još malo pričekale da trbuščić naraste, čula sam da kad krene onda ide naglo...
Maca, ne brini, spontani bi itekako osjetila i prokrvarila bi a ti nemaš simptome. Samo si u strahu što je normalno. Mene cice uopće ne bole i narasle su malo, nisu osjetljive tako da je to sve no, to je najbolje za bebu. Jel koristiš nešto od hormona za čuvanje trudnoće? Moj savjet je da misliš pozitivno i opustiš se
Ja noć prespavam ko top, dugo spavam i jedva se dignem, užas, ti silni hormoni me uspavljuju
Treća sreća, kakav si to jastuk kupila? Moram većinu dana mirovati i ležati pa sam se već sva ukočila, možda bi mi bilo lakše s tim jastukom...
Ah,kod mene ne postoji ni zimovanje ni litovanje. Aj bar zivim na moru.
Danas me nesto probadalo u rebrima dok disem, sad je prislo na gornji dio leda..Cin duboko udahnem. A kad plitko disem,u redu je. Valjda ce popustit, bas je neugodan osjecaj.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Sortiraj odgovore
Najstariji