Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    24. Travanj 2017. 14:01

Suncokretice, evo slika ako nisi se još srela.....
    http://www.njuskalo.hr/oprema-bebe-ostalo/jastuk-dojenje-banana-oglas-16404740 npr zadnja
    inače služi kao gnijezdo za bebu dok dojiš da se ne moraš pogrbavit dok sjediš a novorodenče (koje još ne može sjedit jelte) ti je u krilu.....ali u trudnoći možeš spavati s njime, na sto različitih načina....uguglaj malo.
    Meni služi!
    A platila sam ga 100kn u NKD, iako ima i jeftinije za naći mislim...u kaulfanda sam vidila za 60 ili 80kn nekidan

žena-majka-carica:)

I_me
    24. Travanj 2017. 14:09

treca_sreca

Suncokretice, evo slika ako nisi se još srela…..
    http://www.njuskalo.hr/oprema-bebe-ostalo/jastuk-dojenje-banana-oglas-16404740 npr zadnja
    inače služi kao gnijezdo za bebu dok dojiš da se ne moraš pogrbavit dok sjediš a novorodenče (koje još ne može sjedit jelte) ti je u krilu…..ali u trudnoći možeš spavati s njime, na sto različitih načina….uguglaj malo.
    Meni služi!
    A platila sam ga 100kn u NKD, iako ima i jeftinije za naći mislim…u kaulfanda sam vidila za 60 ili 80kn nekidan

U kauflandu 70kn. Dvoumila sam se dak da kupim ili ne i na kraju nisam.. sad si kontam da sam trebala..

barbs
    24. Travanj 2017. 14:15

Dragy, kako je prošao pregled? 
    Ja živim na moru, pa se ne moram brinuti o ljetovanju... A i sigurno nećemo nigdje putovati em radi pira em radi trudnoće em jer ćemo na jesen (nadam se!) graditi stan.
    Eto, bila sam kod ginekologa. Sestra me odmah naručila za pregled. S bebicom je sve u najboljem redu, ali kaže da bi ti bolovi mogli biti uzrokovani radi urinoinfekcije, pa me šalju na pregled za urinokulturu. Nadam se da će sve biti u redu. Pitala sam sestru ako je opasno, rekla je da nije, da sam se vjerojatno prehladila i da moram piti puno tekućine, noge mi stalno moraju biti u toplome i moram mirovati. Nadam se da nije stvarno ništa opasno.
    Da li se neka od vas susrela s urinoinfekcijom u trudnoći? 

barbs
    24. Travanj 2017. 14:16

I p.s. nisu mi spol rekli, a iskreno se nisam ni trudila pitati jer me samo zanimalo da je sve u redu s bebicom. Vidjela sam i srce kako kuca 

maca1510
    24. Travanj 2017. 14:18

Suncokretica

Hvala na odgovorima, lakše mi je kad vidim da nisam jedina s malim trbuhom. Pitam se dal beba uopće raste kad se ne vidi, al na svakom uzv je sve ok i lijepo raste. Budemo onda još malo pričekale da trbuščić naraste, čula sam da kad krene onda ide naglo…Maca, ne brini, spontani bi itekako osjetila i prokrvarila bi a ti nemaš simptome. Samo si u strahu što je normalno. Mene cice uopće ne bole i narasle su malo, nisu osjetljive tako da je to sve no, to je najbolje za bebu. Jel koristiš nešto od hormona za čuvanje trudnoće? Moj savjet je da misliš pozitivno i opustiš se

Ja noć prespavam ko top, dugo spavam i jedva se dignem, užas, ti silni hormoni me uspavljujuTreća sreća, kakav si to jastuk kupila? Moram većinu dana mirovati i ležati pa sam se već sva ukočila, možda bi mi bilo lakše s tim jastukom…

Da,koristim duphastone. Ma mislim da sam se mozda previse preplasila radi sveg sta sam procitala. Vjerujem da bi osjecala neke simptome ,da bi mi tjelo reagiralo da je spontani u pitanju. Odmarat cu do sljedeceg pregleda i nadat se najboljem

url=https://daisypath.com]

barbs
    24. Travanj 2017. 14:19

Aleksandra2

Ah,kod mene ne postoji ni zimovanje ni litovanje. Aj bar zivim na moru.

Danas me nesto probadalo u rebrima dok disem, sad je prislo na gornji dio leda..Cin duboko udahnem. A kad plitko disem,u redu je. Valjda ce popustit, bas je neugodan osjecaj.

A da nije neka prehlada u điru? 

I_me
    24. Travanj 2017. 14:24

barbs

Dragy, kako je prošao pregled?
    Ja živim na moru, pa se ne moram brinuti o ljetovanju… A i sigurno nećemo nigdje putovati em radi pira em radi trudnoće em jer ćemo na jesen (nadam se!) graditi stan.
    Eto, bila sam kod ginekologa. Sestra me odmah naručila za pregled. S bebicom je sve u najboljem redu, ali kaže da bi ti bolovi mogli biti uzrokovani radi urinoinfekcije, pa me šalju na pregled za urinokulturu. Nadam se da će sve biti u redu. Pitala sam sestru ako je opasno, rekla je da nije, da sam se vjerojatno prehladila i da moram piti puno tekućine, noge mi stalno moraju biti u toplome i moram mirovati. Nadam se da nije stvarno ništa opasno.
    Da li se neka od vas susrela s urinoinfekcijom u trudnoći?

Glavno da je sa bebicom sve ok! 😊
     Ja sam davala urin i rekla mi da imam nesto bakterija. Pa me ponovo slala i rekla je ako je nesto da ce mi javit, al nisu nista javili tako da je valjda sve ok. 
    Rekla mi je samo sto vise tekucine unosit u organizam. Da trudnice inace trebaju vise tekucine.
    I obavezno srednji mlaz. Najbolje ti je kupit u ljekarni sterilnu casu za urin (2kn).

barbs
    24. Travanj 2017. 14:25

I_me, kupljena je već! 

violeta1
    24. Travanj 2017. 14:29

Maca vjerujem da si zabrinuta al ako osjetis neke druge promjene odi odmah doktoru. Meni su sise kao splasnile malo nisu onako da bole i cvrste kao prije tjedan dana i imam iscjedak. Malo sam zabrinuta ali necu kod doktora jer iduci tjedan mi je pregled ali ako bude neke druge promjene idem odmah. 
    GODISNJI mi ove godine necemo na more, ne bih bas putovala tako daleko posto smo iz Slavonije a i mislim da se ne bih osjecala ugodno. Jer inace ne podnosim dobro vrucinu. Tako da cu biti doma i obilazit cemo jezera i zelja mi je otici u Kopacki rit i Jankovac to nam je blizu pa cemo ici. 

barbs
    24. Travanj 2017. 14:36

Oooo, vidim da i Kiki sutra ima pregled! 
    Sretno Kikiii! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.