Ja lose spavam, ustajem na wc dvaput po noci i onda ne mogu zaspati ponovno jer muz hrce pa cesto odem u drugu sobu 😂 😂
Dobro jutro cure!
Ja sam se napokon naspavala. Spavala sam oko 11 sati. Subota me toliko izmorila i spavala sam oko 4 sata te noći da sam jučer bila extra koma. Danas mi je već bolje.
Jutroo, ni meni se jos ne vidi ali poceo mi se isticati taj doljnji dio trbuha, a kad se najedem onda to baš lijepo izgleda vise i ne pamtim kada sam prespavala cijelu noc jer stalno moram na wc
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Bas bih htjela biti aktivnija u trudnoci, vjezbati... al kad me uvijek koci strah od toga hoce li sve biti u redu s bebom, ne znam koje su vjezbe sigurne a koje ne... prije trudnoce sam svakodnevno radila vjezbe za straznjicu i trbuh i sad vise ne znam sta smijem a sta ne...
Jutro curke! Ja se uglavnom naspavam ali isto muku mucim, dizem se na wc jednom do dva puta, nakon toga relativno lako zaspim ali me vise muci polozaj spavanja. Vec mi trnu bokovi od stalnog lezanja na njima, a na ledima mi brzo postane neugodno i onda se stalno vrtim...
Sutra mi je pregled, jedva cekam! 😊🙏🏻❤
Jutro!
Jucer divan dan sunce i rostilj sa ekipicom. Napokon se cijelo drustvo okupilo pa da iskoristimo. Danas imam tragove majice na ledjima i crvene obraze 😂😂 i lagaaanu upalu misica jer sam igrala badmington.. ( nisam se forsirala, al osjecam se ok pa zasto ne malo. 😊 )
Barbs nek si se ti zabavila i proslavila sa curama 😊, jos jedan tjedan pa tek festa 😊☺
Piskiti ne budim se po noci. Budila sam se jednom u noci do nekog 15t.. sad cim ujutro oci otvorim piskit i kakit. 😊
Trbuh mi se poceo vidjeti tek od 15t. Prije toga je bio napuhnut, a onda je samo odjednom iskocio i poceo izgledati na trudnicki. 😊
Uhhhhh, ja se uvijek budim po noći da idem piškiti. To mi je već navika. Eto, sinoć se digla tek oko 4.30 i to mi je bilo: WOOOOWWWW jer sam spavala od 9.30 do 4.30 u komadu. Inače bih se probudila u 1 ili max 2 da idem na wc. haha
Belle, što se treniranja tiče, pitaj ginekologicu. Ako ti ona kaže da možeš, idi na treninge za trudnice ili pogledaj na netu šta se nudi. Eto, meni je prijateljica dala cd sa vježbama za trudnice koje je dobila u dm baby paketu još prije nekoliko godina. Još ništa nisam pogledala. Ali pitat ću ginekologa ako mogu na trudničke treninge jer bih išla u 5. i 6. mjesecu. Po ljeti ih niti nemaju jer je potražnja mala, ali onda ću ići na more svaki dan (ako doktor dopusti) i hodati, pa će biti lakše.
I_Me, fino ti se ti onda iscrtala Ja sam pred više od tjedan dana bila sa prijateljicama na terasi kafića. Sunce piiiičiiiiii... Došla sam doma i govori mi svekrva: šta si tako crvena?!
Imam eto tamniji vrat i dio na prsima gdje mi je majica bila otvorena
Drago mi je što si se i ti lijepo provela. Dragi i ja smo odmarali cijeli dan. On od momačke, a ja od djevojačke. hehehehe
Sad se spremam za ginekologa. Idem pitati za datum slijedećeg pregleda i informirati se o tim bolovima. Jučer me jako trbuh stezao, ali vjerojatno jer sam se prefosrirala. Cure su me u subotu obukle, stavile mi povez na oči i vukle na sve strane (ni sama ne znam gdje) i slikale me (eto, čekam slike da vidim šta su mi radile i gdje su me vodile ), a po onome što mi je jedna od njih jučer rekla, hodale smo 2 sata...
Drage moje, uhavtila me panika od spontanog. Naime grudi su me prestale bolit,bole me samo na dodir, a tek sam u 10.tom tj trudnoce. imala sam jedan dan malu temp.37.1, i dozivjela san par sokova od zadnjeg pregleda pa se zbog toga bojim. Ne krvarim,nemam bolove u stomaku. Neznam jel vi znate koji su simptomi.znam znam rec ce te mi odi doktoru ali nalazim se na malom otoku na kojem radi gin s kojim ja sam prekinula svake veze jer kad je sve bilo ok i kad su se ljepo culi otkucaji on je meni govorio da nema otkucaja, da idem na kiretazu, dosla u privatnik sve super. A moj privatnik radi tek sljedeci tjedan jer je na putu a sljedeci tjedan sam i zapisana ba pregledu. Mislim da cu do tad izludit.
url=https://daisypath.com]
Jutro cure, ustajem tokom noci 2-3 puta i piskiti, kos nocas je muz jako hrkao (za vikend je spavao svega 4sata, stalno su svirali) pa nisam mogla ni od njega spavati. Ujutro mi je bas manji stomacic ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji