Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    23. Travanj 2017. 15:15

Cure meni trbuh još nije počeo rasti, donji dio je malo izbočen al ne više nego inače. Prva trudnoća, ćak je na početku bio više napuhan. Ne osjećam se kao trudnica baš... Danas sam 12+4. Jel se trebam brinuti? Kad kreće rasti? 

Belle84
    23. Travanj 2017. 15:24

Suncokretica, ja sam 13 tjedana isto i nije mi jos poceo rasti trbuh, jedino sam napuhnuta... mislim da ipak malo kasnije pocinje rasti

violeta1
    23. Travanj 2017. 15:28

Suncokretica svima je to drugacije, netko kad ide roditi uopce nema velik stomak a netko ima ogroman. Meni se bas okruzio i narasao je. Svaki tjedan sve vise. Tako ce i tebi. Mozda ces imati manji stomacic. Bitno da je sa trudnocom sve u redu.

Tejuska♡
    23. Travanj 2017. 15:54

Suncokretica ne brini se svaciji je drugaciji..Jucer mi je frendica poslala sliku pred porod..Trbuh je tako malen kao u 4mj trudnoce a rodila pravog malca od 4,5kg .. Ali kaze da je sretna jer je do kraja bila leteca i nista joj nije smetalo..A sad vidi mene ko nasukani kit jedva hodam a nisam ni na pola! Voljela bi biti ona😂😂😂😂😂

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

barbs
    23. Travanj 2017. 17:09

Suncokretica, vidjet ćeš kako će ti trbuh početi rasti odjednom  I meni je tako bilo!  Ne trebaš se brinuti! 

treca_sreca
    23. Travanj 2017. 19:09

Tea2803

Suncokretica ne brini se svaciji je drugaciji..Jucer mi je frendica poslala sliku pred porod..Trbuh je tako malen kao u 4mj trudnoce a rodila pravog malca od 4,5kg .

Upravo tako! 
    Meni su svi u prvoj T govorili da kako mi je malen a klinci jedan 4, a drugi 4ipol kg.
    Glavno da ti je na uzv sve ok a izgled tvog trbuha je nebitan..

žena-majka-carica:)

violeta1
    23. Travanj 2017. 22:22

Danas sam vidjela kolegicu 24tt i imam stomak skoro kao ona 😂😂😂😂 Moj bebac ocito ima more pa se brcka hehe. Jedva cekam kontrolu da vidim sta stvara i kako je 😊

Tejuska♡
    24. Travanj 2017. 07:48

Jutroooo pospanci 😀😁😁😀

Kako ste mi danas? Jeste se naspavale? 

😙😘😚😙😘😚

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Giovi
    24. Travanj 2017. 07:52

Suncokretica ni meni jos nije poceo rasti. Isto mi je dolnji dio malo izbocen i to je to. Jedino kad se najedem se izboci sve ali to se ne racuna. 
    Jutro svima...

mc_mouse
    24. Travanj 2017. 08:08

Jutro ekipa
    Nemam ni S od Stomaka No kad sam vidjela slike trbuha prve/druge/treće trudnoće od Treca_sreca, kužim da je normalno da je tako
    Napokon je došao i ovaj tjedan, ishlapit ću od čekanja pregleda, samo da je sve oke
    Još i radim no svejedno si uspijem to čekanje pretvoriti u vječnost, nevjerovatno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.