p.s. ja nikud nejdem bez boce vode! i kod kuce imam jednu bocu vode na stolu da me sjeti da popijem i kad nisam zedna.
jutro..
dobro smo mi jutros.. :D
ja i ja imam bas uvijek flasu pri sebi,ali juce sam zurila,da nebi zakasnila na kafu pa zaboravila..
inace nekad se bojim da i previse popijem,hahah.. kako vase bebice?? javljaju li se mamicama?? moj jutros se nije javio,bar ja nisam osjetila,ali su nas i probudili pa nismo imali vremena se maziti..
Barbs, mislim da tako mali, povremeni bolovi nisu nista strasno. Citala sam da se to dogada jer se sve siri pa osjecamo. Mene je sada kad sam zadnji put isla na hitnu bolilo na desnoj strani dolje, blaga bol, povremena, kao da pulsira. Trajalo je tako skoro pola dana i onda je samo od sebe proslo. Na hitnoj je sve bilo u redu. Naravno, ako se bojis otidi na pregled. Ja se svaki dan molim za svoju bebu i da sve bude dobro, mislim da je to najveca zastita koju mozemo imati. Ima i jedna molitva bas za trudnice, molitva sv. Ani. Ja je ne propustam. Eto, neka nase bebice cuvani stiti dragi Bog!
kakvo vam je raspolozenje?
ja sam zadnjih par dana nadrkana na cijeli svijet...bas mi se sere od svega!! uzas
nemam razloga biti neka ljuta...ko da sam u zescem pmsu,grozno
Zesci pms.....da...takvo stanje me drzalo cijelu prvu trudnocu haha....nastradaju odnosi s partnerom, bolje se ne upustat u nikakve rasprave u tom stanju:)
U ovoj trudnoci sam (barem dosad bila) full opustena, nisam jos osjetila tako se da sam zugava....ali ne znam dokad ce me hormoni pucat tak na pozitivu. Sve se to promijeni u tren, hormoni su cudo!
žena-majka-carica:)
Setkanje po kavama i shopping - treba oprezno, covjek se udubi i zaboravi pazit na glad/zed itd. A u ovom stanju ne smijemo si to dopustit. Ja otkad sam T nisam bila u pravi shopping, onaj od par sati u cc1 npr. Znam da bi me satralo.....odem max u dva ducana planirano, i uvijek boca vode i stagod za dignit secer sa mnom u torbi.
P.s. kog zanima Mana ima 25% na zensku robu ovaj vikend, ja jupila trudnicke hlace i haljinu i majicu....ok je kvalitet, bolji od Lidla a mozda mrvu losiji od h&m maternity...
žena-majka-carica:)
Uff ja sam opet u nekoj depri i lijena. Sve napravim ali ne onak kao prije. Ne smijem se i nisam vesela kao prije. Sve mi je nekako tesko. Mislim da je zbog vremena jer kod nas je stalno kisa i hladno je, jucer je malo sunce provirilo. Ulijenila sam se totalno, kad mi i lak na noktima stoji tjedan dana 😂😂 ali danas sredivam nokte hehe i to odmah jer poslije mi dolazi prijateljica pa seka i djeca. Iskreno, ne znam kako da se i trgnem iz te teske ljenosti. 😐
jel vas zivcira kad vas netko za trbuh uhvati? neki dan sam srela od prijatelja mamu i tih par min sto smo popricale ruka joj je cijelo vrijeme bila na mom trbuhu... htjela sam ju opalit po glavi hahahhaha a nisam se snasla da joj nest kazem!!!
Moje je raspoloženje super - ODLIČNO! Ja više ni ne šutim.
Što je dobro. Npr. njegova mama i baka se stalno petljaju oko vjenčanja, ali sada im odbrusim i onda šute. Prije sam šutjela.
Zato - super utječu ovi hormoni na mene!
Sortiraj odgovore
Najstariji