Treca sreca kada je Uzv? Vidim da bas brines mora da te bas boli to 😔 Nadam se da nije nista ..
Violeta hvala 😘 Ma slazem se bitno da su oni unutra dobro mi vise manje 😀😀
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
jao,sto ste se vi danas raspisale.. :D
svakavih tema kod vas..
trbuski su premedeni,
tea,bas velik trbuh.. ja sam danas 16+5tt ii jos uvijek niko po stomaku nebi skuzio da sam trudna,stomaka imam malo,ali svako bi to pripisao da sam se malo udebljala..
ehh ja dana opet na hitnoj :O cijeli dan ja i prijateljica hodale i zadnje nam ostao spar,udjemo par stvari da kupimo,cekam na kasi i samo odjednom mi pocrnu sve i vise nista nezz,nasla sam se na podu :O
odem na hitnu odmah,hvala Bogu sve uredu,to pripisuju sto sam od jutra skroz malo vode pila.. :(
Tea2803 mozes li mi napisati ili uslikati taj magnezijev klorid koji pijes...ne znam koji je najbolji
Što se tiče simptoma otvaranja, ja sada nisam stvarno nista osjećala, niti ikakve bolove imala.. čak muzu rekla kako me prosla migrena i da se osjecam kao da nisam trudna..a ono šok
A prošle godine to kad sam se otvorila bas skroz, trbuh me bolio sa lijeve i desne strane, mislila sam da se to ligamenti šire, i tek kad sam vidjela iscjedak pomješan sa krvi sam otisla u bolnicu ali vec prekasno,
Ma rekli su mi da je sad bitno da se taj serklaž ne smije inficirati i da bi trebalo biti sve ok(uz ležanje strogo) do kraja trudnoće.
Senoritakova dobro je da si sada dosla na vrijeme i da si u dobrim rukama! ❤ Sad si pod nadzorom i sve ce biti dobro. 🙏🏻
Cure tako ste slatke s trbuscicima! 😃 Morat cu se i ja
fotkat. ☺️ Trbuh je nekom veci nekom manji, ali bitno da su bebe dobro! 🙏🏻😊
Treca sreca ako imas jos dugo do pregleda mozda da odes na neki prije, cisto zvog svog mira da vidis da je sve dobro. ❤
Dzenny bitno da je sve dobro proslo!
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dzenny hahaha a znam da ma svi smo mi razliciti ali eto zato imam i secer jer imam puno plodne vode kada sam isla Jana roditi doktori i babice su me gladile po trbuhu pitajuci jel ih ide dvoje van... A sada me pitaju koliko mi je jos dana ostalo do kraja.. Ma sta cu im ja takav je kakav je meni najdrazi :)
Dzenny uff bas nezgodno dobro da nisi di udarila prilikom pada 😦 Nadam se da si dobro sada i piiij vodice :):)
Kako ste mi buske jutros? Naspavane?
Ja ne mene mori to pisanje po noci pi 5x idem piskit 😩😩😩
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro mame!
Treca_sreca, idi na pregled ranije.
Eto, mene je neka bol uhvatila na lijevu stranu jutros. Trajala 15ak min, ali sam se uplašila. U ponedjeljak sam ionako htjela ići da se javim za pregled u 5. mjesecu, ali ću ih zamoliti ako me mogu pogledati već u ponedjeljak jer me sada mala panika počela hvatati. Bolje da nas pogledaju i uvjere da je sve u redu nego da se time zamaramo do slijedećeg pregleda.
Dzenny, više odmaranja i više tekućine očito. I ja zaboravim piti vodu, pa shvatim da sam ultra žetna. Treba bocu vode sa sobom stalno nositi, ali tko se toga može sjetiti?!
O Bože, vidim gore pogriješila... 15 sekundi NA SREĆU a ne 15ak min...
jutro!
sanjala sam da lezim na ledjima i gledam bebu kako se mice. al se micala tako kao da ce svakog trena iskocit iz trbuha.. bas bljak..koza mi se rasteze,vidim bebinu glavu i ruke....aaaaa treca sreca ko neki dan sto smo tipkale, ko alien neki...
al nema veze...jedva cekam da pocne pravi tulum u trbuhu
i meni je pupa narasla,al sam potrosila sam net na mobu a usb od moba me zeza i nece mi prebacit slike na komp pa ne mogu pokazat ,al vidim da se svi pocinjemo fino kruzit..
neki dan sam trenerku jedva preko guzice navukla...
Sortiraj odgovore
Najstariji