Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    21. Travanj 2017. 22:02

Treca sreca kada je Uzv? Vidim da bas brines mora da te bas boli to 😔 Nadam se da nije nista ..
    Violeta hvala 😘 Ma slazem se bitno da su oni unutra dobro mi vise manje 😀😀 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

dzenny
    21. Travanj 2017. 23:21

jao,sto ste se vi danas raspisale.. :D
    svakavih tema kod vas..
    trbuski su premedeni,
    tea,bas velik trbuh.. ja sam danas 16+5tt ii jos uvijek niko po stomaku nebi skuzio da sam trudna,stomaka imam malo,ali svako bi to pripisao da sam se malo udebljala..
    ehh ja dana opet na hitnoj :O cijeli dan ja i prijateljica hodale i zadnje nam ostao spar,udjemo par stvari da kupimo,cekam na kasi i samo odjednom mi pocrnu sve i vise nista nezz,nasla sam se na podu :O
    odem na hitnu odmah,hvala Bogu sve uredu,to pripisuju sto sam od jutra skroz malo vode pila.. :(

Belle84
    22. Travanj 2017. 04:42

Tea2803 mozes li mi napisati ili uslikati taj magnezijev klorid koji pijes...ne znam koji je najbolji

Senoritakova
    22. Travanj 2017. 07:31

Što se tiče simptoma otvaranja, ja sada nisam stvarno nista osjećala, niti ikakve bolove imala.. čak muzu rekla kako me prosla migrena i da se osjecam kao da nisam trudna..a ono šok
    A prošle godine to kad sam se otvorila bas skroz, trbuh me bolio sa lijeve i desne strane, mislila sam da se to ligamenti šire, i tek kad sam vidjela iscjedak pomješan sa krvi sam otisla u bolnicu ali vec prekasno, 
    Ma rekli su mi da je sad bitno da se taj serklaž ne smije inficirati i da bi trebalo biti sve ok(uz ležanje strogo) do kraja trudnoće.

Kiki156
    22. Travanj 2017. 09:09

Senoritakova dobro je da si sada dosla na vrijeme i da si u dobrim rukama! ❤ Sad si pod nadzorom i sve ce biti dobro. 🙏🏻
    Cure tako ste slatke s trbuscicima! 😃 Morat cu se i ja
    fotkat. ☺️ Trbuh je nekom veci nekom manji, ali bitno da su bebe dobro! 🙏🏻😊
    Treca sreca ako imas jos dugo do pregleda mozda da odes na neki prije, cisto zvog svog mira da vidis da je sve dobro. ❤  
    Dzenny bitno da je sve dobro proslo! 

Tejuska♡
    22. Travanj 2017. 09:30
    Evo ovaj Magnezijev klorid Nigari se zove taj su mi prvi puta ponudili pa eto mozda ima i drugih nisam nikako pitala samo udem i kupim
    Evo ovaj Magnezijev klorid Nigari se zove taj su mi prvi puta ponudili pa eto mozda ima i drugih nisam nikako pitala samo udem i kupim

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    22. Travanj 2017. 09:35

Dzenny hahaha a znam da  ma svi smo mi razliciti ali eto zato imam i secer jer imam puno plodne vode kada sam isla Jana roditi doktori i babice su me gladile po trbuhu pitajuci jel ih ide dvoje van... A sada me pitaju koliko mi je jos dana ostalo do kraja.. Ma sta cu im ja takav je kakav je meni najdrazi :)
    Dzenny uff bas nezgodno dobro da nisi di udarila prilikom pada 😦 Nadam se da si dobro sada i piiij vodice :):) 

Kako ste mi buske jutros? Naspavane? 
    Ja ne mene mori to pisanje po noci pi 5x idem piskit 😩😩😩 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

barbs
    22. Travanj 2017. 09:44

Jutro mame! 
    Treca_sreca, idi na pregled ranije. 
    Eto, mene je neka bol uhvatila na lijevu stranu jutros. Trajala 15ak min, ali sam se uplašila. U ponedjeljak sam ionako htjela ići da se javim za pregled u 5. mjesecu, ali ću ih zamoliti ako me mogu pogledati već u ponedjeljak jer me sada mala panika počela hvatati. Bolje da nas pogledaju i uvjere da je sve u redu nego da se time zamaramo do slijedećeg pregleda. 
    Dzenny, više odmaranja i više tekućine očito. I ja zaboravim piti vodu, pa shvatim da sam ultra žetna. Treba bocu vode sa sobom stalno nositi, ali tko se toga može sjetiti?! 

barbs
    22. Travanj 2017. 09:54

O Bože, vidim gore pogriješila... 15 sekundi NA SREĆU a ne 15ak min... 

I_me
    22. Travanj 2017. 10:53

jutro!
    sanjala sam da lezim na ledjima i gledam bebu kako se mice. al se micala tako kao da ce svakog trena iskocit iz trbuha.. bas bljak..koza mi se rasteze,vidim bebinu glavu i ruke....aaaaa treca sreca ko neki dan sto smo tipkale, ko alien neki...
    al nema veze...jedva cekam da pocne pravi tulum u trbuhu 
    i meni je pupa narasla,al sam potrosila sam net na mobu a usb od moba me zeza i nece mi prebacit slike na komp pa ne mogu pokazat ,al vidim da se svi pocinjemo fino kruzit..
    neki dan sam trenerku jedva preko guzice navukla...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.