P.S. Ma ja ću ipak pitati info sestru vezano za te bolove da budem na sigurno.
Ja sam u tom periodu bas znala imati bolove i te kao neke iglice kako sam ih ja nazvala, bas koda me iglice bockale iznutra na momente, i to je prestalo kako sam pocela osjecati bebu ... A i povremeno se pojvaljuju neki bolovi koji prestaju i oni kao menstrualni, i ove kosti dolje oko vagine... To nam se tijelo rasteze i namjesta za bebu i porodaj... A i treba pratiti svoje tijelo kada se osjeti bol malo odmoriti , pa kasnije nastaviti ... mislim da nema potrebe za brigu ako nije nek uzasnoa bol, iscjedak ili krvarenje ...
Tamara, da, srećom pa ta bol popusti jako brzo i srećom nema iscjedaka ni krvarenja niti nepodnošljivih bolova.... Ali ipak ću ja pitati za svaku sigurnost S obzirom da mi je to prva trudnoća me sve živo plaši, mada vjerujem i da se radi o drugoj/trećoj trudnoći da bih se tako osjećala... Ipak se radi o našim bebicama.
U svakom slucaju bolje je pitati nego se nervirati i brinuti ..
Meni je moja teta rekla koja ima 4 kceri da joj je svaka trudnoca i beba bila kao prva jer je uvijek sve bilo novo i drugacije nego sa predhodnim djetetom, tako da svakako nije cudno kada se mi sa prvim zabrinemo ... ali mislim da je to i normalno ipak volimo ta mala bica u sebi i najbitnije je da budu sretna i zdrava, mene ponekad plasi sto ce biti kada se rodi
Moje je raspoloženje super - ODLIČNO!Ja više ni ne šutim.
Što je dobro. Npr. njegova mama i baka se stalno petljaju oko vjenčanja, ali sada im odbrusim i onda šute. Prije sam šutjela.
Zato - super utječu ovi hormoni na mene!
samo oprezno, ne kopaj si jamu
Neće ti nitko niš odgovorit jer si sad trudna, to ti je kao da imaš supermoć
ali pamte oni sve, pa pazi da ne dođeš na glas kao bezobrazna/bahata, a nisi se još neg udala.
Inače normalno da je dobro u životu znat reć koju pametnu "u svoju obranu" i ne stat kao tuntle kad te netko krene zafrkavat..
diranje trbuha - nije dosad nitko u ovoj T osim jako drage frendice za koju mi nimalo nije zasmetalo.....plus jednom svekar ali ajd rekoh u sebi ako njemu znači (al da mi je bilo mrvu neugdono - jest)
a da mi netko stran ide dirat stomak izmakla bih se majke mi..
žena-majka-carica:)
a za bolove barbs , pa makar i najmanje, svakako je pamento provjerit s dr/sestorm. Jer ipak te sad čeka gongola velika, vjenčanje, nije to lako ni fizički odradit.....bolje da znaš kojim ritmom smiješ....pa ako ti kaže da znaš usporit malo i pripazit.
Tea, Malena....itko s još bar jednim klincem:
jel mi znate reć NKD marka baby asortiman: kakve su im veličine tj kalupi.
Bodibenkice 50/56 mi se čine premale (kao da je 50 a ne 56), sad ne znam jeste imali vi te vrste da mozete usporedit sa drugim markama? idem sad nešto kupovat u njih na popust pa bih uzela koji bodić, ali davno je to bilo kad su moji nosili tak male brojeve pa nemam osjećaj dal je to mali kalup ili stvarno mora bit tako sitno taj 56?
Tea, Malena….itko s još bar jednim klincem:
jel mi znate reć NKD marka baby asortiman: kakve su im veličine tj kalupi.
Bodibenkice 50/56 mi se čine premale (kao da je 50 a ne 56), sad ne znam jeste imali vi te vrste da mozete usporedit sa drugim markama? idem sad nešto kupovat u njih na popust pa bih uzela koji bodić, ali davno je to bilo kad su moji nosili tak male brojeve pa nemam osjećaj dal je to mali kalup ili stvarno mora bit tako sitno taj 56?
Nisam nikad kupovala pisala sam da imamo hrvatski ducan sve sami sivamo tako da ja rijetko kad kupim sta osim jakne skafandera i slicno ..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Moje je raspoloženje super - ODLIČNO!Ja više ni ne šutim.
Što je dobro. Npr. njegova mama i baka se stalno petljaju oko vjenčanja, ali sada im odbrusim i onda šute. Prije sam šutjela.
Zato - super utječu ovi hormoni na mene!
Barbs, ne daj da ti se itko petlja, ne samo u to vec u sve. Ne znam kako pravite svatove, mi smo moji i njegovi po pola ali smo i mi kao mladenci nesto platili, i sve je bilo kako smo mi zeljeli, a kad mi je neko pametovao samo poslusam i kazem hvala ili okrenem temu, to i dan danas radim. Iako sad je dogovor izmedu mene i muza da ako netko od mojih ili njegovih roditelja petljaju se da odmah reagiramo. Npr.prije 2 tj sam se raspravljala sa svekrvom, nadigla je nos, ali je bilo kako smo mi se dog. Inace ne volim kad mi se pametuje, a i muz i ja ne damo jedno na drugo nikome i stojimo jedno uz drugo. Kad sam se to raspravljala s njegovom mamom, samo je rekao: Ja sam uz tebe!
Ja u zadnjih par dana imam napadaje gladi navecer, poludit cu 😂 Moram se malo skulirati jer cu si nabiti kile bezveze
Sortiraj odgovore
Najstariji