Mi smo u braku 5god a sve skupa 10godina. Sex nam je rijedi, vise se mazimo, grlimo i to.
Kod nas je sunce provirilo ali je hladno. Mi se grijemo na drva i bas puno potrosimo jer oboje volimo toplinu. Sad smo narucili za sljedecu zimu duplo jer ipak cu biti stalno doma a i beba je tu.
Meni je ginekologica napisala da sad u drugom tromjesecju pijem i magnezij, ali sam ju zaboravila pitati u kojem obliku ga je najbolje uzimati? Pijete li ga vi? Sumeci, tablete....ili?
Jos sam htjela pitat vas dali imate kao neke boleove kratke u stomaku, grceve? Mene zna uhvatit pa pustit. I jos ne mogu bas kakat, ajmee s tim se bas mucim. Moram 20min pokusavat ali ne ide svaki dan. 😂😐 Bas koma.
Imam ih i ja... Kratko traju i kroz dan se rijetko javljaju, ali ih i ja imam još uvijek.
Očito nije ništa zabrinjavajuće ako sve osjećamo isto.
Belle, u kojem si tjednu?
Cure, kako napreduju vaši stomačići?
Mislila sam da nesto ne valja ali dok ih imate i vi onda je valda ok.
Sestra mi kaže da nosim curicu i sada mi frendica govori da je mami pokazala sliku koja je njoj iz prve rekla da nosi sina (ginekolog je prvi put rekao na uvzu da je curica, a na kraju dečkić) i rekla je da joj se čini da će biti curica... Dosta njih govore da nosim sina... Dragi rekao da će biti curica kad sam mu rekla da sam trudna.
Mislila sam da nesto ne valja ali dok ih imate i vi onda je valda ok.
Srećom pa smo mi tu i onda možemo prokomentirati. I ja paniku jučer za sve dizala, pa eto, shvatila da je to sve normalno...
Belle, javljaju ti se često kroz dan? Znam da su kod mene grčevi bili češći do prije tjedan-dva... Prisutni su oni i sada, ali manje nego prije.
Sortiraj odgovore
Najstariji