Kako mi fali edit!!!
Vidim da si gore spomenula magnezij... Meni ginekolog ništa nije rekao niti prepisao. Naprotiv, rekao mi je da ni ne moram piti multivitamine i minerale jer kao, nema potrebe, ali mislim da to ne može škoditi...
Evo da vam se i ja javim..jucer nakon 11dana isla na kontrolu da me doktorica pregleda jer sam u prosloj trudnoci imala spontani u 18 tj.jer sam se rano otvorila i bio prolaps vodenjaka... i dodem jucer 16+1tt i opet se krenila otvarati..brzo me muz od doktorice u bolnicu odvezao..i na operaciju na serklaž..sad sam do daljnjeg u bolnici...beba je ok...sad samo taj serklaž treba izdržati do 10 mj...nadam se da i hoce...
Senoritakova, odmaraj! Bit će sve u redu! Najbitnije je da ste beba i ti dobro.
Evo da vam se i ja javim..jucer nakon 11dana isla na kontrolu da me doktorica pregleda jer sam u prosloj trudnoci imala spontani u 18 tj.jer sam se rano otvorila i bio prolaps vodenjaka… i dodem jucer 16+1tt i opet se krenila otvarati..brzo me muz od doktorice u bolnicu odvezao..i na operaciju na serklaž..sad sam do daljnjeg u bolnici…beba je ok…sad samo taj serklaž treba izdržati do 10 mj…nadam se da i hoce…
Odmaraj i cuvaj se i pazi se. Nadam se da ce biti sve u redu. Sretno 😊
Cure!! Bas su vam preslatki trbuscici 😍😍😍
Kad sebe vidim kolika sam ko kit boze svi me pitaj nosim li ih dvoje ili troje 😂😂😂
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea
Baš mi je prijateljica prije dramila kako je dobila 9 kg u 22 tj. i drami oko toga...
A dobro vi ste sve lijepe mrsave posaljem sliku sebe velike 😄😄😄
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea
Baš mi je prijateljica prije dramila kako je dobila 9 kg u 22 tj. i drami oko toga…
Ma ja sam dobila samo 0,5kg ali sam opcenito velika 😂😂😂😂
Evo i prilozene slike 😂😂
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji