Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 01. Listopad 2017. 10:23

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Kiki156
    01. Listopad 2017. 10:35

Jutro cure! 
    Jucer se ozenio moj brat ❤️ Mi smo izdrzali jeeeedva do darivanja pa smo isli kuci. Bilo je bas lijepo ☺️ 
    Vidim da pisete o porodajnoj boli...ja se pripremam na najgore pa kako bude... ne znam koliki mi je prag boli, ali evo nekad mi mali zna stisnut dolje valjda cervix ili sta i mene to vec sad dosta boli... 😅 
    Sanjchi uzivaj u shoppingu! Danas je bas predivan dan za neke setnje i kavice! 😊

• Barbi13
    01. Listopad 2017. 10:46

sanjchi255

Belle84

Sanjchi jeee konacno! Di idete, west gate? Ajde super, javi sta si kupila sve 👍🏻😘

I mala se veseli, lupa me ko blesava😂
    Da, da..west gate..javim se naravno! 😘

Uzivaj u shopingu

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    01. Listopad 2017. 10:48

Kiki156

Jutro cure!
    Jucer se ozenio moj brat ❤️ Mi smo izdrzali jeeeedva do darivanja pa smo isli kuci. Bilo je bas lijepo ☺️
    Vidim da pisete o porodajnoj boli…ja se pripremam na najgore pa kako bude… ne znam koliki mi je prag boli, ali evo nekad mi mali zna stisnut dolje valjda cervix ili sta i mene to vec sad dosta boli… 😅
    Sanjchi uzivaj u shoppingu! Danas je bas predivan dan za neke setnje i kavice! 😊

Bit ce nam veselo,razlika smo cetiri dana

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    01. Listopad 2017. 10:52

Jutrro curke!

Ja ne znam što mi je danas, probudila sam se baš odmorna, inače me svako jutro bole prepone, noćaš nisam niti jednom išla piškiti. Prvi put tek u 7 ujutro! Tako da cijelo jutro već nešto sitno pospremam i sve. 

Belle - ajme svaka čast, što si izdržala režim prehrane. Još malo!
    Sanjchi - jeeeej! Javi se! Radi puno pauza. Kavica itd.

Porođajna bol...uh, znači veselo. Znam da svi kažu da ću prepoznati trudove, ali mene strah da neću i da neću stići u bolnicu na vrijeme za epiduralnu! 

• sretna
    01. Listopad 2017. 11:03

Sanjchi, uzivaaaaj! 

barbs
    01. Listopad 2017. 11:14

Belle, ja sam našla ovo: https://klokanica.24sata.hr/beba/dojenje/sto-je-obavezno-na-jelovniku-za-dojilje-494, http://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/sto-(ne)-smije-jesti-dojilja.html; s time da su meni rekli da moram, izbjegavati mahunarke, gljive i ugl sve i svašta, a i suhu hranu i čokoladu... mada ja iskreno jedem sve umjereno  Ok, ne jedem mahunarke, gljive... čokoladu pojedem... ali mora se paziti što jedeš radi bebe + radi sebe jer eto, ja kad sam jela sve i svašta u rodilištu + čokolade na tone (jer me jaaakooo tražilo) i probava mi je bilo ae bok...  Danima nisam na wc išla... Više kuhanih obroka + puno tekućine i puno mlijeka/mliječnih prozivoda su meni rekli da trebam koristiti... ja pijem puno kompota isto... 
    E sada, i ja sam htjela OVDJE pitati za prehranu (jer SVI mi govore da moram paziti što jedem radi bebe) i pitat ću patronažnu i muževu rođakinju...
    Sanjchi, JUHUHUUUU, sliku želimooo!!!!!!!!!! 

barbs
    01. Listopad 2017. 11:18

Kiki, neka ste se vi lijepo proveli! 
    Bolovi pri porodu - ja sam znala da boli, ali toliko ne 
    Danas sam se morala izdojiti koliko su mi cice bile pune i bolile me, a Diega staviš na cicu i njemu dosta 20ak min... Pa stavim na drugu, pocica par puta i zaspi  A meni sise ogromne i booolneeeeeeee!!!!!!!!!  I jako puno mlijeka sam izdojila  Sad mi je život lakši!  I cice isto! 
    Joj, mi moramo krenuti s kućanskim poslovima... Htjela sam čak i oprati svoju robu koju već mjesecima nisam mogla obući (tajice dugih rukava; još nosim trudničke jer eto to mi je češće pri ruci!  s time da plivam i tajicama) 

Suncokretica
    01. Listopad 2017. 11:53

Pozdrav žene! 
    Evo i mi guštamo na suncu uz kavicu na balkonu. Samo neka nastavi ovakvo vrijeme što duže...
    Sanjchi, uživaj u shoppingu i javi što si kupila
    Hrana uz dojenje- ja sam u onoj rodinoj grupi na fejsu i kažu da dojilja može jesti apsolutno sve tako da ni ja neću posebno mijenjati režim prehrane. Jedino ako se primjeti da djetetu nešto smeta, onda to izbaciti

barbs
    01. Listopad 2017. 12:16

suncokrerice, nisam ni ja nesto previse promijenila prehranu  samo eto, jedem vise kuhanih obrika jer meni pase radi stolice..
    uzivajteeee na suncuu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI