Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope
    04. Listopad 2017. 12:44

Sretna evo ja nisam pojma imala,i sad se osjećam krivom ☺️ A po meni to ginekolog treba rec,napomenut,ili bilo kaj!! Znaci meni je prošli tjedan kod njega bila zadnja kontrola prije poroda,da se sad vratim opet da mi napravi bris ili kaj? Boze poludit ću!! Vise mi je dosta širenja nogu 😂

mc_mouse
    04. Listopad 2017. 12:45

Hope možda ti naprave bris u TA. 
    Ja zasada imam streptokok u urinu, a bris mi isto nisu uzimali. No svejedno dobivam antibiotik. Dobit cu klindamicin pri porodu jer sam na sve živo alergična. 

04. Listopad 2017. 12:47

Sretna bome veliki bebac 
    nama je dok. rekla posto je mama sitna i mrsavica inace da ni beba nemoze biti nesto velika  a dobro neka ima oko 3kg svakako ce biti tezi nego ja kad sam se rodila heheh 

Za porodiljni ja sam samo doznake od doktorice nosila jednu tamo jednu poslodavcu, na hzzo-u sam neke dvije izjave popunila jedna ide meni jedna ostaje njima. i dobila sam odma zahtjev za novcanu naknadu i zahzjev za produljenje porodiljnog kad maleni bude imo 5mj. 

Barkleys
    04. Listopad 2017. 12:49

Hope

Mamuka i Mrvica kaj se tiče otvaranja porodiljnog,ako bile na komplikacijama već ste tako i tako sve papire odnijele u HZZO,i sad vam doktorica samo treba dat doznake sa datumom kad otvarate porodiljni (45dana prije termina) i samo te papire odneseš na HZZO,jedan primjerak ostaviš njima,jedan nosiš u firmu!! Isto kao i sa doznakama za komplikacije!! Mi u Velikoj Gorici uvijek do 5.u mjesecu moramo predat to na HZZO! I ja sam si sad otvarala porodiljni i onda mi je ženskica kaj tam radi rekla da kad se beba rodi da dođe suprug i dobijemo ako smo zaposleni jednokratnu novčanu naknadu 2400kn Ugl bas sam se razveselila jer uopce nisam razmišljala da bi se moglo nekaj dobit 😎😎
    Ne znam od kud ste vi al čak mislim da se u Zg dobije nešto malo vise

2330 kn, tako nešto to je ovo o čemu ti pričaš i to dobivaš od Hzzo. To je univerzalno za cijelu HR.

E sad, većina gradova daje i svoj neki oblik novčane potpore, mislim da recimo za prvo dijete u ZG dobiš 1800kn, ali to nisam sigurana nisam to još proučavala. Trebala bi se raspitati. Mislim da VG isto sigurno još nešto daje. :) 

04. Listopad 2017. 12:51

meni je taj bris na pred zadnjem pregledu uzimala prosli tjedan, jos me pitala a zasto nismo prije, mislim si odkud ja znam. 
    a vaginalno me nije nikako ni gledala tako da uopce neznam dal sam otvorena ili ne 

Hope
    04. Listopad 2017. 12:52

Mislim na svakom pregledu do sad sam davala urin,sad ne znam dal on iz toga kaj vidi pa uzima bris po potrebi ili kaj!! Neam blage veze,naglasit ću u TA da mi nije rađen bris na streptokok ako u međuvremenu ne popizdim do kraja i ne odem do ginica da mi ga napravi!!
    Dal uopce smijem psovat tu? 😂😂😂

Hope
    04. Listopad 2017. 12:54

Mene je vaginalno gledao na svakom pregledu,nekak mi se to činilo malo previše al ajde bar sam bila sigurna

• sretna
    04. Listopad 2017. 12:59

MomOf2o17

Sretna bome veliki bebac
    nama je dok. rekla posto je mama sitna i mrsavica inace da ni beba nemoze biti nesto velikaa dobro neka ima oko 3kg svakako ce biti tezi nego ja kad sam se rodila heheh

Za porodiljni ja sam samo doznake od doktorice nosila jednu tamo jednu poslodavcu, na hzzo-u sam neke dvije izjave popunila jedna ide meni jedna ostaje njima. i dobila sam odma zahtjev za novcanu naknadu i zahzjev za produljenje porodiljnog kad maleni bude imo 5mj.

I ja sam mrsavica, a beba.je velika 😄 jos se ginic cudio u ponedjeljak, kaze vu ste samo trbuh dobili, a krupna beba 😂 reko ni ja ne znam na koga je. Prvi je bio 3300 g

04. Listopad 2017. 13:09

i meni uglavnom samo trbuh, malo noge guzica bas nak sam super sad  kad bi tako ostalo kad rodim 
    dobila sam nekih cca 15-16kg a ni neprimjeti se

• sretna
    04. Listopad 2017. 13:15

MomOf2o17

i meni uglavnom samo trbuh, malo noge guzica bas nak sam super sad kad bi tako ostalo kad rodim
    dobila sam nekih cca 15-16kg a ni neprimjeti se

Ja sam 7.5 kg dobila do sada

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.