Yel - a tvoj razgovor sa svekrvom neću uopće komentirati. Zapelo mi je samo ono da kaj ako će radovi biti kad ti rodiš. Kaj bi trebala s bebom biti zatvorena u sobi i ne izlaziti. Ne znam koliko je rješenje sada otići, ako ideš odi sa svim stvarima za bebu da tamo možeš biti nakon poroda. Lako za sad. Ali ako će oni bušiti, bučiti, prašiti a ti u sobi do s bebom...
A što se tiče tvoga dragog ne znam. Ako je to njemu normalno šta da mu radiš...
Treca sreca, da mogu sama nebi zvala pomoc.ali kao sto rekoh, naoticem, jedva se sagnem da carape skinem…3 tjedna pred porod..nije mi se zafrkavat. Doso dragi s posla i vidi da ja na stepenicama stojim i pomazem tati nesto, i odma pocne galamit: jel ti nije doktor reko da moras lezat i odmarat? Sta radis tu? Hahaha…tak da mi ni on neda da sama to nego je njegova ideja da zovem zenu..
A mogu si mislit jadnoj kak ti je bilo, ali ajde sad ste to rijesili, i mirni ste maltene cio zivot..nama jos ostaje kupaona dolje cijela za renovirat al to ne ove godine… I stolariju promjenit. To sto se tice unutarnjih radova 😁 bas sam si sretna sad..hehehe…napokon!
sanjchi255,pomalo draga u 37 tjednu si

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Bebuska, Sretna, hvala vam na vasem misljenju 😊 smirile ste me.. normabele sam svakako mislila preskocit za sad.. mirovati sto vise pa cu vidjeti. nisam puno guglala taj cerviks.. bit ce bolje sutra 😉
Jednostavno, uplasila sam se mogucnosti prijevrnog poroda i kojem do sada nisam mislila uopce. Pa sad narasle oci u strahu - inace jako cesto idem na wc i sad mislim mozda imam neku bakteriju pa zato. Uh..
Ali dobro, i ja mislim da bi trebalo biti sve ok. Hvala jos jednom.
Sanjci super za radove 😊 ali isto ne zaboravi mirovati 😉
Hedgehog, cestitam na diplomi wuhu!! 👏🏻👏🏻👏🏻
Sanjchi, bravo! Radovi finito 👍🏻👍🏻❤️, sad easy ;)
Razgovarala sam sa svekicima i rekla kako stvari stoje s mog aspekta. Rekli jesu da su fulali rokove i da je sve knap ali da ne treba forsat. Rekla sam da treba. Da ne zelim cekat trudove u cigli i da puno tog mogu tolerirati ali da ne podnosim inertnost i da se mogu neki radovi napravit.
Isto tako sam iznjela stav da je njihova kuca i njihova stvar al da sam i ja clan i imam pravo na svoje misljenje, a to je da trazim da se postujemo i da odradimo neke stvari kako treba jer nije mala stvar sto dolazi beba a oni se ponasaju preopusteno .
Druga stvar, tata i brat imaju predavanja, tecajeve, na to sam rekla da imam i ja da necu sjedit ko bula sama doma sa psima i da krecem i sa ucenjem i predavanjima jer nemam drugog posla (to je islo zbog 'cuvanja pasa, super da je yel doma).
Treca stvar, rekla sam da se tata jako brine i da bi to trebali shvatit, te da me je pozvao doma dok ne prodju radovi, bolnica mi je blize etc i da ih molim da to ne shvate kao ucjenu nego BRIGU o djetetu, kao sto oni brinu za svoju djecu. Na to su pukli i rekli da mi ne pada na pamet odlazit da ce sve biti rijeseno.
Onda su isli montirat letve na ciglu i stavili su ljepenku na pod, a kroz koji dan se ide dalje.
Rekoh ok.
D.nije bio prisutan na 'meetingu', kasnije je zinuo kad sam mu rekla da smo pricali, onda je mama otisla pricat s njim solo u sobu.
E sad mi je lakse. Trebalo se otvoreno popricati.
Ne ne sad sam magarac. Bakalar sam odavno.
E i moj domet kulinarskih slastica. Samo da se pohvalim kupila sam gotovo lisnato i zafrkala s pekmezom i nutelom. Slikala sam i poslala mami. Mama je rekla da izgleda kao da je dijete radilo...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji