Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Listopad 2017. 20:41

Mamuka, zao mi je zbog streptokoka, al koliko vidim nije nista strasno, bitno da je otkriven pa dalje terapija...

Bbrletic? Da sam isla do 9.kata pehaka, rodila bi na 6.negdje

03. Listopad 2017. 20:52

Hedgehog, pitala si za bolove.
    Nemam bolove vise nelagoda ili kad trebas dobit mens. Kicma pod pritiskom i dolje pritisak, nekad me prodje nesto preko trbuha al kao menstrualna bol.
    Tu i tamo sijevne u rodnici (otprilike receno)

Barkleys
    03. Listopad 2017. 20:59

Yel - opisala si moju svakodnevnicu. Hahaha. Ma sam odmaraj i mg i sutra će ti sve reći. Mi smo blizu termin. A najgore što se može dogoditi da ćeš ostati u bolnici na promatranju. Što i nije tako strašno. Malo ćeš se maknut od kuće itd. Bit će sve okej.

Netko je spominjao vaginalete. Ja sam isto dobila rojaznol uz antibiotik. 

mc_mouse
    03. Listopad 2017. 21:07

Sanjchiiiii divno je sve 😁 Daj mi molim te reci gdje si kupila bejbi termo carape. Mislim da ce mi faliti pa bi išla jos dokupiti 🙈
    Ja sa bodijima početne veličine 50-56 došla na nekih 30 komada 😂😂

mc_mouse
    03. Listopad 2017. 21:08

Bbrletic svaka čast. Ja bi ostala dolje dok netko ne dođe po mene da me nosi ahahahaha

• Barbi13
    03. Listopad 2017. 21:11

Sanjchi ljepe stvarcice si kupila a vidim i pampers i ja sam te kupila,a joj da ste mi vidjeli facu kad sam skuzila da ne radi lift

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    03. Listopad 2017. 21:14

E i super šoping! Bitno da je to rješenje. Ovaj rozi zeko je najslađi. :) :)  Od kud je on?

• Barbi13
    03. Listopad 2017. 21:14

mc_mouse

Bbrletic svaka čast. Ja bi ostala dolje dok netko ne dođe po mene da me nosi ahahahaha

Najbitnije je da je on popravljen jer da ulove trudovi pa pjeske do prizemlja rodila bi do auta

Leptirica.com

• Barbi13
    03. Listopad 2017. 21:15

Yel

Mamuka, zao mi je zbog streptokoka, al koliko vidim nije nista strasno, bitno da je otkriven pa dalje terapija…

Bbrletic? Da sam isla do 9.kata pehaka, rodila bi na 6.negdje

Jaka si ti zenica draga 

Leptirica.com

Barkleys
    03. Listopad 2017. 21:34

Zeko je preslatki! Prva igračkaaa! Mi smo dobili jednog medeka tako. To je to što imamo od igračka! Računam na goste u babinju da će se za to pobrinuti. :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.