Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    03. Listopad 2017. 19:53

Suncokretica

Evo nas danas, da iskoristimo slikanje dok smo još u komadu

Suncokretice ljepa si trudnica

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Suncokretica
    03. Listopad 2017. 19:54

Mislim da ću imati još manje kila kad rodim, pojela me moja cura, dobila sam samo 2 kg 
    A jedem više puta dnevno, ne znam di mi sve ode, brinulo me zašto ne dobivam ništa al neću se žaliti dok beba raste. 
    Ne otičem, nemam strije, još bez problema režem nokte na nogama i obuvam cipele 

• sretna
    03. Listopad 2017. 19:59

Suncokretica

Mislim da ću imati još manje kila kad rodim, pojela me moja cura, dobila sam samo 2 kg
    A jedem više puta dnevno, ne znam di mi sve ode, brinulo me zašto ne dobivam ništa al neću se žaliti dok beba raste.

I ja sve to obavljam bez problema i isto ne oticem i nemam strije 😄

• Mrvica
    03. Listopad 2017. 20:00

Suncokretica haha pa ti si fenomen 😁😂 neka,super je da nisi osjetila tu bespomocnost kad ne mozes sama odrezat nokte, obut se, .. 

• Mamuka
    03. Listopad 2017. 20:03

sretna

Mamasita, za streptokok uopce nemas simptoma. Ne bi ni znala da ga imam da mi nije bris raden. A s L ga npr nisam imala.
    Sto se tice antibiotika na porodu, vidim da je Mamuka napisala da oni odluce dal ces.dobit ili ne na porodu. Kod nas se obavezno daje bez obzora sto je mama popila terapiju jer ne mogu znati bez ponovnog brisa dal se streptokok povukao, a opasno je za bebu ako se zarazi kod izlaza, tako da obavezno daju penicilin na porodu

Danas mi je tako gin reka. Nemam iskustva s tim pa ne mogu tvrdit.
    Sretna jel ti gin rekao da i muž treba terapiju?
    Malo čitam pa kažu da i partner mora biti “zaražen” te da ako se on ne liječi odnosima se ponovno vrati. E sad po tom ako se muz ne liječi nastupa celibat do daljnjeg. A ne bi bas to 😂
    E i taj streptokok je kao normala i nema ni simptoma ni posljedica. Jedino je škakljivo za porod da se beba ne zarazi.... tako piše pa valjda je to to.
    I jel ko uzima vaginalete uz antibiotik? Nije mi danas rekao gin da triba ali čitam da bi bilo dobro koristit jer antibiotici ubijaju i dobre bakterije.

• Mrvica
    03. Listopad 2017. 20:04

sretna

Suncokretica

Wow.. jos jedna 😁😨

• sretna
    03. Listopad 2017. 20:15

Mamuka

sretna

Mamasita, za streptokok uopce nemas simptoma. Ne bi ni znala da ga imam da mi nije bris raden. A s L ga npr nisam imala.
    Sto se tice antibiotika na porodu, vidim da je Mamuka napisala da oni odluce dal ces.dobit ili ne na porodu. Kod nas se obavezno daje bez obzora sto je mama popila terapiju jer ne mogu znati bez ponovnog brisa dal se streptokok povukao, a opasno je za bebu ako se zarazi kod izlaza, tako da obavezno daju penicilin na porodu

Danas mi je tako gin reka. Nemam iskustva s tim pa ne mogu tvrdit.
    Sretna jel ti gin rekao da i muž treba terapiju?
    Malo čitam pa kažu da i partner mora biti “zaražen” te da ako se on ne liječi odnosima se ponovno vrati. E sad po tom ako se muz ne liječi nastupa celibat do daljnjeg. A ne bi bas to 😂
    E i taj streptokok je kao normala i nema ni simptoma ni posljedica. Jedino je škakljivo za porod da se beba ne zarazi…. tako piše pa valjda je to to.
    I jel ko uzima vaginalete uz antibiotik? Nije mi danas rekao gin da triba ali čitam da bi bilo dobro koristit jer antibiotici ubijaju i dobre bakterije.

Meni je prepisao i rojazol vaginalete. Za muza mi nine rekap da treba piti terapiju,ali ni nema potrebe da pije jer odnose nemamo vec mjesecima 😂

• sretna
    03. Listopad 2017. 20:17

Mrvica

sretna

Suncokretica

Wow.. jos jedna 😁😨

😂😂😂😂

03. Listopad 2017. 20:26

Cure, super izgledate s busicama, fit trudnice! 👍🏻

Da li boli bris na streptokok? To je kao klasicno uzimanje brisa?

Mamuka, meni je dr u 23.tt na pregledu primjetila da je trbuh tvrd i od tad sam svaki put kod nje na ctgu. Mirovanje, magnezij, normabel terapija.
    Ovo danas me uplasilo posteno.
    Valjda bude sve ok, a ak me i ostave u bolnici , bolje da sam pod nadzorom s obzirom da sam dosta daleko od bolnice i sranje nam je s prijevozom, jedino hitnu zvat.

03. Listopad 2017. 20:28

Sanjci, super si se pripremila! 👌🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.