Yel sretno! Bolje da provjeris, vjerojatno ces morati malo vise mirovati do poroda.
Ja sam spremila jedan ruksak za radaonu i jednu manju torbu za sobu, stalo mi je sve sto sam planirala uzeti a ako nesto bude falilo lako muz donese. Ruksak ce uzeti odmah sa sobom kad rodim, a torba ostaje samnom.
Zao mi je zbog streptokoka, ali vjerujem da ce vam dati antibiotik na porodu, mislim da svima daju zbog sigurnosti bebe.
Kiki, a gdje si ti radala? Znaci, ako sam dobro shvatila odmah si donijela torbu+ ruksak, torba te kasnije cekala u sobi a ruksak si imala u radaoni?
Mamuka, kod nas nikad nije tiho hahaha... pogotovo kad dodje moja obitelj a i ja kd radim po stanu uvijek nesto rompam... hahahha... A nisam znala da ne cuju dobro.... i nisu ga probudili Bio je dosta nemiran pa me bilo strah da ce ga razbuditi jER su se doslovno DERALi...
Mamisita, uuuuu, znas da ne znam to za krstenje... mislim da je to stvar izbora... a mozes izabrati 2 kuma... Mi planiramo imati kuma i kumu...
I da... po danu TV uvijek radi i to na jacem volumenu.... i ja rompam po kompu hahahahhaha i uvijek mi zvoni mobitel jedno 10x dnevno
Suncokretice ti si bas mršavica. Zavidim ti. Odlično izgledaš. Čim rodiš bit ćeš ko prije. Ništa ti se neće poznat.
Yel i moj je stomak stalno tvrd ima par dana al nisam išla kod doktora za to. Dok ležim ili sidin OK je al kad sam na nogama to je ko kamen tvrdo. Za tjedan dana sam kod privatnog svog pa sve mislim do tad ću izdržat.
A u St je sve moguće pa i ic kući 5. dan nakon carskog ko šta je Treća imala....
Mamisita nisamnja jos rodila, evo brojim dane! 😅 Al tako planiram nositi, a rodit cu na Sv. Duhu i tako su nam rekli na tecaju da uzmemo.
Suncokretice divna si! 😊
Mamasita, za streptokok uopce nemas simptoma. Ne bi ni znala da ga imam da mi nije bris raden. A s L ga npr nisam imala.
Sto se tice antibiotika na porodu, vidim da je Mamuka napisala da oni odluce dal ces.dobit ili ne na porodu. Kod nas se obavezno daje bez obzora sto je mama popila terapiju jer ne mogu znati bez ponovnog brisa dal se streptokok povukao, a opasno je za bebu ako se zarazi kod izlaza, tako da obavezno daju penicilin na porodu
Sortiraj odgovore
Najstariji