Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Listopad 2017. 18:38

Cure, glupo pitanje...da li se po trbuhu vidi da li je beba visoko? Ono da trbuh ide od cica pa je bebs visoko ili ak je trbuh vise dolje da je nisko?

Bbrletic, tu i tamo me copi takva jeza od poroda, uglavnom navecer...kako cu, sta cu, bojim se svega. Preko dana se okupiram drugim stvarima i racionalnije razmisljam...

zelimobebu2701
    02. Listopad 2017. 18:41

Sanjchi takav je i moj, čim nesta vidi za malog kupuje, imam  čak nekih stvari broj 74 jer je njemu zapelo za oko i gotovo 😆 gori nego ja, sve se bojim dok mali odfrkne kad ih pošaljem u trgovinu s čim će se sve vratiti 😱

• Mamuka
    02. Listopad 2017. 19:18

Cure lipe su vam stvarčice! Božić mu se čini još miljama daleko al možda i ja nešto nama naručim. Sa wisha naravno jer ne mislim na to neke pare davat.😂
    Ajme sretna to će bit veeeeliki momak! Nadam se da će drugi porod ipak učiniti svoje i da će ići sve glatko. 
    Luce samo da znaš da su nas danas muževi ogovarali i rugaju nam se jer smo na klokanici. Sad mi se pohvalio. 🤣
    Cure ja ne znam kako vi koje ste tu moje terminuse al ja sam ko slon. Stomak mi je taaako narasta i već par dana je cili tvrd, bas sam trutasta zbog toga, kile mi skaču nenormalno. Tipa za dan kilo gori. Al ruke i stopala su mi stalno otecena.... probava nula bodova a uzimam duplu dozu magnezija da me drži. Par nociju me sad znala probuditi bol i to bas jaka i oštra. Boli me nekako cili stomak, ne znam to opisat nego tako da me bas cili stomak boli.
     Ne želim uraniti jer nismo spremni i želim još malo “mira” al toliko se koma osjećan ovako ograničena da želim da to šta prije zavrsi.

• Barbi13
    02. Listopad 2017. 19:52

Yel

Cure, glupo pitanje…da li se po trbuhu vidi da li je beba visoko? Ono da trbuh ide od cica pa je bebs visoko ili ak je trbuh vise dolje da je nisko?

Bbrletic, tu i tamo me copi takva jeza od poroda, uglavnom navecer…kako cu, sta cu, bojim se svega. Preko dana se okupiram drugim stvarima i racionalnije razmisljam…

Yel i mene navecer copi a po danu se ne sjetim,mislim da se po trbuhu vidi zadnji put kad mi je mjerila je bio cm manji ali mi je rekla da je to normalno za 38 tjedan ma dok je ctg u redu nema brige

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

luce <3
    02. Listopad 2017. 20:01

Mamuka hahaha ma nemoj me zezat... Nisam ga vidila od danas popodne pa mi se nije pohvalio da me ogovara 😂😂 kako su se njih dvojica sreli?
    Meni isto kile idu gore jako brzo, svaki put kad stanem na vagu se sokiram, al cini mi se da vise manje sve ide u stomak... Probava isto nula bodova!! Za sad mi samo noge oticu ako sam puno na nogama

luce <3
    02. Listopad 2017. 20:03

Ja sam primjetila da me u zadnje vrime u jutro kad se probudim bole prsti na rukama 

02. Listopad 2017. 20:13

Bbrletic, u 23.tt me dr poslala ma ctg 1.put, zbog ‘tvrdog trbuha’, u 28.tt sam bila na hitnoj zbog tvrdog trbuha i jedva sam hodala, kao da ce trbuh puknut od pritiska i dolje isto, tad mi je dr rekao da je bebach skroz nisko, glavom dolje. Od tad ne hodam nego koliko moram, kontrakcije stalno vise nit ne brojim, kad stegne, odmaram i lezim.
    Nedavno me pocelo sjedenje mucit i kicma.

02. Listopad 2017. 20:15

Prosli tjedan sam trebala na uzv u merkur al moja ginicka je rekla da ce mi dat uputnicu na kontroli (sutra), tako cu na uzv ici iduci tj s 34.+
    Nez jel ima kakve veze...al dobro...

02. Listopad 2017. 20:21

(Ostavila sam rtl na tvu i tipkam po mobu....pocne ‘ljubav je na selu’....gledam i nez sta rec, sram me za te ljude koji su se prijavili, bas se najezim kad vidim ekipu..)

• Barbi13
    02. Listopad 2017. 20:21

Yel

Bbrletic, u 23.tt me dr poslala ma ctg 1.put, zbog ‘tvrdog trbuha’, u 28.tt sam bila na hitnoj zbog tvrdog trbuha i jedva sam hodala, kao da ce trbuh puknut od pritiska i dolje isto, tad mi je dr rekao da je bebach skroz nisko, glavom dolje. Od tad ne hodam nego koliko moram, kontrakcije stalno vise nit ne brojim, kad stegne, odmaram i lezim.
    Nedavno me pocelo sjedenje mucit i kicma.

Zadnjih par dana i meni je stalno trbuh tvrd i hodam ko patka tad

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.