Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    28. Rujan 2017. 22:29

sretna

Hedgehog

Sretna niste bili zadovoljni s babylove?

Meni se nisu svidale. Debele i nekako plasticne na dodir. Kod premium care sam odusevljena bila jer su ful tanke,, mirisne, a upijaju cudo jedno! Probali smo i mullerove i konzumove, violeta, pufies ma ne znam sta sve nismo jer smo dobili i u babinje dosta toga. Ali stvarno, meni osobno boljih od.premium care nema.

E Daaaaa. To nisam kužila nikako kako su tak debele! I nije mi bilo jasno... :)

A da, mislila sam počet s njima, pa nakon par tjedan krenuti u isprobavanje... 

• sretna
    28. Rujan 2017. 22:37

Hedgehog

sretna

Hedgehog

Sretna niste bili zadovoljni s babylove?

Meni se nisu svidale. Debele i nekako plasticne na dodir. Kod premium care sam odusevljena bila jer su ful tanke,, mirisne, a upijaju cudo jedno! Probali smo i mullerove i konzumove, violeta, pufies ma ne znam sta sve nismo jer smo dobili i u babinje dosta toga. Ali stvarno, meni osobno boljih od.premium care nema.

E Daaaaa. To nisam kužila nikako kako su tak debele! I nije mi bilo jasno… :)

A da, mislila sam počet s njima, pa nakon par tjedan krenuti u isprobavanje…

Vrlo vjerojatno da ces i u babinje dobit neke pelene pa neces morat kupovat

28. Rujan 2017. 22:44

Hedgehog, pogledala sam link i ne mogu vjerovat za 'lidlice', sramota, to su culi od odraslih snobcina, odvratno 😾😤😤😤

Barkleys
    28. Rujan 2017. 22:48

Yel

Hedgehog, pogledala sam link i ne mogu vjerovat za 'lidlice', sramota, to su culi od odraslih snobcina, odvratno 😾😤😤😤

Mene su prošli trnci, ne bi me ništa trebalo čuditi, ali ovo mi je onak... Dno dna.

zelimobebu2701
    28. Rujan 2017. 22:50

Hedgehog

E cure jeste vidjele ovaj članak: pa ja stvarno ne znam što bi rekla..

http://splitskidnevnik.rtl.hr/vijesti/grad/u-splitskim-vrticima-djeca-se-rugaju-vrsnjacima-nazivajuci-ih-lidlicima/

Strašno, sve je to kućni odgoj (neodgoj u ovom slučaju). Djeca nisu pokvarena dok odrasli to ne naprave od njih. Mrzim kad se ljudi razvrstavaju po "klasama". -.-

28. Rujan 2017. 22:57

Luce, mi cemo ljekarnu u 11.mj obavit, fiziolosku, pavlovicevu mast, octenisept, a prah za pupak kad se rodi (tako su na tecaju rekli), jos mi trebaju mali rucnici za brisat se (cice), i kapi za grceve, lupocet cepici 🤔, spominjala se krema sa cinkom? 
    I navodno se moze od prvog dana koristit sapun ili ulje za kupanje za bebe, nisam znala to

kleaiva
    28. Rujan 2017. 23:00

Marijana cestitaaaam!❤️
    Barbs topici su zakon!
    Curke ja jedva cekam porodiljni! Umorna sam uzasno od posla i bole me leda stalno.😒

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    28. Rujan 2017. 23:01

Marijana cestitaaaam!❤️
    Barbs topici su zakon!
    Curke ja jedva cekam porodiljni! Umorna sam uzasno od posla i bole me leda stalno.😒

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    28. Rujan 2017. 23:03

Pelene-svaka je beba razlicita!!  Nama babylove  pasu... Pampersice nisam ni probala iskreno i dok ne vidim da mu vise te babylove ne pasu necu mijenjati... Osim sto imam HUGGIES pamme zanima kakve du one...
    Clakan-no comment!!!! Ja se u lidlu obacim vec o-hooo-hooo godina
    Yel, super ste si vi to sredili! 
    Laku noc cureee 
    Diego spava. Muz spava. Idem i ja s njima u nadi da se Diego nece razbuditi... Nikako da totalno zaspe...

luce <3
    28. Rujan 2017. 23:06

Yel ja sam sve to danas kupila osim kapi za grceve  to mi je promaklo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI