Sto se tice kokosovog ulja dobro je za sve....jest,kozu,kosu... Stvarno za sve
Sto se tice kokosovog ulja dobro je za sve….jest,kozu,kosu… Stvarno za sve
Kokosovo + maslinovo za kosu sjajna meka prekrasna! 😀😀
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tako je i meni bilo u početku,samo bi nesto pojela i proslo bi. E sada nemogu nista jesti jer sta god davno jedem stvara mi mučninu. Probala sam sa bademima jer kažu da oni smire al nista od toga
Meni su pomogle lizalice iz ljekarne za djecu. Mislim da se zovu lizi se vozi.
Ja sam dobila oko 2 kile ali sam krenula s premalo i jos mi uvijek fale dvije da budem ok i na svojoj kilazi
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Svasta ste napisale. 😊
Koliko sam uspjela zapamtiti...
Kokosovo ulje- odlicno. Imam veliku staklenku doma.
Iskreno nisam znala da se mogu i mazuckati s njim. Fino! 😊
Ja sam punih 18 tt i na +2 kg sam, no nemoj da te kilogrami brinu. Netko u prva 4 mj ne dobije ni kg pa u 5.mj dobije odjednom 4 kg! Zdravo se hrani i ne moras jesti za dvoje, dovoljno je onoliko koliko je tebi dovoljno.
Treca_sreca , meni je bas fora ispupcen pupak na trudnici. 😊
Evo i tu cu postaviti pitanje, ako netko zna. Sto bi bilo "retrouterino stupac slobodne tekucine 10 mm", to mi pise na nalazu. Je li to nesto sto bi me trebalo brinuti? Nadam se da ne. Ne znam od cega mi to uopce?thx
Sto se tice kokosovog ulja dobro je za sve….jest,kozu,kosu… Stvarno za sve
Kokosovo + maslinovo za kosu sjajna meka prekrasna! 😀😀
Istina, nijedna kupovna maska za kosu nije tako dobra
Jutro, mamice!
Mogu vam reći da sam sinoć osjetila nešto E sada... ne znam da li su to crijeva ili se bebica počela javljati.
Totalno sam se umirila na kauču i tada je počelo... Možda kroz koji dan bude to bio taj osjećaj. Ili je to već sinoć bio.
Jutroo 😄
Barbs ma to ti se sigurno bebica javlja 😍 ali kroz koji tjedan ce to postati intezivno bez fulanja da su to nase male struce 😍
Luce istina barem 2x mjesecno stavim na kosu da bude zdrava malo hahah 😁
Ninaleonita neznam odgovor na tvoje pitanje makar sam dosta proguglala..Ali neznam da li si trudna ili nisi da li si preboljela nekakvu upalu dolje na antibioticima ? Ima vise dijagnoza pa .. Jesi pitala sta to znaci ? Trebali bi ti odgovorit na to a ne samo napisat nalaz
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji