Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    20. Travanj 2017. 20:36

Sto se tice kokosovog ulja dobro je za sve....jest,kozu,kosu... Stvarno za sve 

violeta1
    20. Travanj 2017. 21:27

Ja sam dobila 2, 5 kg a 17tt 

Tejuska♡
    20. Travanj 2017. 21:30

luce <3

Sto se tice kokosovog ulja dobro je za sve….jest,kozu,kosu… Stvarno za sve

Kokosovo + maslinovo za kosu sjajna meka prekrasna! 😀😀

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Dorja91
    20. Travanj 2017. 21:33

Brandnew

Tako je i meni bilo u početku,samo bi nesto pojela i proslo bi. E sada nemogu nista jesti jer sta god davno jedem stvara mi mučninu. Probala sam sa bademima jer kažu da oni smire al nista od toga

Meni su pomogle lizalice iz ljekarne za djecu. Mislim da se zovu lizi se vozi.

Lemon
    20. Travanj 2017. 21:40

Ja sam dobila oko 2 kile ali sam krenula s premalo i jos mi uvijek fale dvije da budem ok i na svojoj kilazi

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• M@lena
    21. Travanj 2017. 00:07

Svasta ste napisale. 😊
    Koliko sam uspjela zapamtiti...
    Kokosovo ulje- odlicno. Imam veliku staklenku doma.
    Iskreno nisam znala da se mogu i mazuckati s njim. Fino! 😊
    Ja sam punih 18 tt i na +2 kg sam, no nemoj da te kilogrami brinu. Netko u prva 4 mj ne dobije ni kg pa u 5.mj dobije odjednom 4 kg! Zdravo se hrani i ne moras jesti za dvoje, dovoljno je onoliko koliko je tebi dovoljno. 
    Treca_sreca , meni je bas fora ispupcen pupak na trudnici. 😊

Nina Leonita
    21. Travanj 2017. 00:14

Evo i tu cu postaviti pitanje, ako netko zna. Sto bi bilo "retrouterino stupac slobodne tekucine 10 mm", to mi pise na nalazu. Je li to nesto sto bi me trebalo brinuti? Nadam se da ne. Ne znam od cega mi to uopce?thx

luce <3
    21. Travanj 2017. 01:37

Tea2803

luce &lt;3

Sto se tice kokosovog ulja dobro je za sve….jest,kozu,kosu… Stvarno za sve

Kokosovo + maslinovo za kosu sjajna meka prekrasna! 😀😀

Istina, nijedna kupovna maska za kosu nije tako dobra

barbs
    21. Travanj 2017. 08:06

Jutro, mamice! 
    Mogu vam reći da sam sinoć osjetila nešto  E sada... ne znam da li su to crijeva ili se bebica počela javljati.  Totalno sam se umirila na kauču i tada je počelo... Možda kroz koji dan bude to bio taj osjećaj. Ili je to već sinoć bio. 

Tejuska♡
    21. Travanj 2017. 08:33

Jutroo 😄

Barbs ma to ti se sigurno bebica javlja 😍 ali kroz koji tjedan ce to postati intezivno bez fulanja da su to nase male struce 😍
    Luce istina barem 2x mjesecno stavim na kosu da bude zdrava malo hahah 😁
    Ninaleonita neznam odgovor na tvoje pitanje makar sam dosta proguglala..Ali neznam da li si trudna ili nisi da li si preboljela nekakvu upalu dolje na antibioticima ? Ima vise dijagnoza pa .. Jesi pitala sta to znaci ? Trebali bi ti odgovorit na to a ne samo napisat nalaz

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.