meni u prvoj trudnoci je bilo sve normalno,ka da i nisam trudna,do samog poroda. A sad...imala sam gljivice i otad mi sex nevalja..peče me i nije mi ugodno niti najmanje. Sad, iako su prošle i dalje mi osjecaj peckanja blagog i psihicki umislim da ce se vratit gljivice..hhh..ugl..uzaaas...spali smo na jednom tjedno :(
Danas mi je drob uočljiv.. zaoblio se..Za ljude koji ne znaju da san trudna,vjerojatno izgleda ka da san pojila slona.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jednom tjedno nije los prosjek mi smo vec 2.desetljece zajedno i sve cesce od tog bi bilo dosadno. Ne sjecam se koliko cesto smo prvih godina...ali svakako sto si krace zajedno to si napaljeniji
Sunce provirilo nakon x dana, napokooooon.
Do jucer mi je u stanu bilo 15-18c ovisi kako u kojoj prostoriji. Jer nisam htjela palit grijanje par dana pred svibanj a realno zahladilo ko da je sijecanj. Jel i u vas?
žena-majka-carica:)
NIsmo dugo skupa..Niti 3 godine braka.
Lip je dan, al je laadno brrr..ja palim klimu vec danima..i danas sam na posa isla u kaputu. Da sam bar i prije, vec sam se priladila.
Jednom tjedno nije los prosjekmi smo vec 2.desetljece zajedno i sve cesce od tog bi bilo dosadno. Ne sjecam se koliko cesto smo prvih godina…ali svakako sto si krace zajedno to si napaljeniji
Sunce provirilo nakon x dana, napokooooon.
Do jucer mi je u stanu bilo 15-18c ovisi kako u kojoj prostoriji. Jer nisam htjela palit grijanje par dana pred svibanj a realno zahladilo ko da je sijecanj. Jel i u vas?
kod mene sunce i bura!! imam osjecaj da ce mi ves odpuhat i mene skupa snjim( perem sve da iskoristim)
al je hladnoooo...preko dana mi sve otvoreno al predvecer palim klimu na pol sata da malo ugrijem stan jer bi se smrzli..
nama ce sada sve zajedno 8 god..1-2 tjedno je super,a ovaj moj bi svaki dan po par puta ( tipicno musko )
I ovi moj bi..pa ja onog svega ne dam..pa se musi ka malo dite. Ujutro moran na prvi alarm iskocit iz kreveta,samo da me se ne uvati..hahaha
I ovi moj bi..pa ja onog svega ne dam..pa se musi ka malo dite. Ujutro moran na prvi alarm iskocit iz kreveta,samo da me se ne uvati..hahaha
zbog onog svega*
U zg-u je jucer bilo ajme hladno. Danas je predivan dan pa je ugodnije. Kod nas termostat u stanu podesen na nekih 19 stupnjeva i bome se ukljucivalo grijanje i preko noci i preko dana, sto nije bilo od one uzasne zime.
Moj muz bi bio sretan da je jednom tjedno i kod nas prosjek, ali nije 🤓
Nama ce uskoro 10 godina od pocetka veze, a 3 god braka. 😊
Ujutro moran na prvi alarm iskocit iz kreveta,samo da me se ne uvati..hahaha
eh da te cuje!
Moj je srecom prilagodljiv, ne musi se kad nema a kad ima - iskoristi
Kod nas termostat u stanu podesen na nekih 19 stupnjeva i bome se ukljucivalo grijanje i preko noci i preko dana, sto nije bilo od one uzasne zime.
Imate centralno?
Mi smo na struju i sad nam je bas dosla razlika za ova 3ipol mjeseca 3600kn jer je ono bio jedan period da smo picili dan/noc.
Pa sad gledam ne palit, stednja je....navukli se robe i cekamo natrag suncane toplije dane
Sortiraj odgovore
Najstariji