Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M@lena
    20. Travanj 2017. 14:13

Tu je onda razlika moj ne ide prije 22h 😂😂😂
    Koliko je star?

Tea, tek sam sad skuzila ovo pitanje. Sincic ce mi za mjesec dana imati 2 god. Pokusavali smo sve da duze i bolje spava, ali efekt bi bio isti. I kad bi isao spavati u 20 ili 22h. Pa smo se odlucili da bolje da ide ranije spavati. Em bude jako umoran vec u 20 h i vuce me u kuhinju da mu pravim bocu, em mi imamo vrijeme nakon dugog radnog dana da se opustimo pred tv-om ili da se istusiram kao covjek, a da me nitko ne zovne x puta. 😊

Giovi
    20. Travanj 2017. 14:30

Cestitam na curici... neka nam svaki dan jedna objavi ovako lijepu vijest i brzo ce nam proci iscekivanje bebaca...
    Luce ja planiram ici na taj kombinirani test 02.05. Imam 29 godina i mene doktor nije uopce pitao zelim li ili ne,nego on kao sve i jednu trudnicu salje na to tako da cu ici i ja.

Suncokretica
    20. Travanj 2017. 14:39

Ja sam bila na tom kombiniranom probiru, mjere nuhalni nabor i vade krv i radi se samo 11-14 tjedna. Koliko sam skužila test krv daje vjerojatnost za neke genetske poremećaje, al nije ništa 100% točno. Najtočniji je neki triple test koji košta 5000 kn ali to se šalje ako se pokaže neko odstupanje u ovoj prvoj procjeni. Mojoj bebici je nuhalni jako mali što je dobar znak al se ni ne brinem, znam da je sve ok. A rezultati krvnog testa će biti za 2 tjedna. Mene je doktorica poslala jer šalje sve bez obzira na dob, ali sam ja rekla da za drugu trudnoću to neću raditi. Tako i onako je to naše dijete i ne bi mogla ništa napraviti...  Eto čekamo tih 2 tjedna i iako se previše ne brinem, opet je neki stres koji nam ne treba. Ja imam 28 godina, ali bi to možda preporučila ženama iznad 35 godina. Iako uvijek imajte na umu da taj test nije 100% pouzdan, čula sam za slučajeve gdje su otkrili abnormalnost ali je na kraju sve bilo ok, kao i obrnuto!

Kad ste vidjele spol? Mi smo tek u 13-om tjednu ali me zanima spol . Idući pregled je u -om tjednu pa se nadam da će se uspjeti vidjeti 

treca_sreca
    20. Travanj 2017. 15:36

M@lena

Koliko je star?

Tea, tek sam sad skuzila ovo pitanje. Sincic ce mi za mjesec dana imati 2 god. Pokusavali smo sve da duze i bolje spava, ali efekt bi bio isti. I kad bi isao spavati u 20 ili 22h. Pa smo se odlucili da bolje da ide ranije spavati. Em bude jako umoran vec u 20 h i vuce me u kuhinju da mu pravim bocu, em mi imamo vrijeme nakon dugog radnog dana da se opustimo pred tv-om ili da se istusiram kao covjek, a da me nitko ne zovne x puta. 😊

moj prvorođenac je išao spavat tek oko ponoć, do onda bi nam popio do zadnjeg atoma snage, i meni i mužu.
    Jako je težak bio kao beba, i spasili smo se kad smo ga (tek iza druge godine) uspjeli dovest u red i ustaliti raspored lijeganja prije 10. Kad se rodio drugi sin, onda je on već imao tri i puno više je razumio pa sam mu postrožila pravila i spavanac se pomaknuo na 20h. Jer dok je on bio budan, ni beba se nije htjela smiriti ni uspavljivati.
    Tako je ostalo do školske dobi....doduše nije to da on u 20:00h ide leć, tad se krenemo ganjat po kući za pranje zubi, presvlačenje itd
    Idealno mi je kad ih do 20:30 uvalim obojicu....mada ovaj mladji uvijek nešto izvodi i uglavnom prije 21h ne ide.
    S druge strane, imamo iznimke naravno....petkom i subotom (kad sutradan nije rano ujutro škola i vrtić) onda im dadem ako ima neki lijepi crtani film na TV, ili se igraju nešto utiho (nema dernjave i party-a iza 20h) do max 22, ako se zalomi 23h to je možda jednom mjesečno.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    20. Travanj 2017. 15:39

Suncokretica

Kad ste vidjele spol? Mi smo tek u 13-om tjednu ali me zanima spol. Idući pregled je u -om tjednu pa se nadam da će se uspjeti vidjeti

meni je na pregledu s 15tj vidio nešto što bi moglo bit pišulinac...sad na next ćese sigurnije moć reć.
    A prije 14.tj je zbilja mala šansa da ti otkrije, eventualno ako je dečkić možda se bude vidilo, ali za curu se treba strpit jer ako (u tako ranoj fazi) ne vidi ništa izmedju nogu  - ne mora značit da se do idućeg uzv neće pojavit
    luce dobrodošla....o testiranju smo pričale pred par strana valjda....ja kao ni Malena, nisam htjela to radit mada imam 30g

žena-majka-carica:)

Suncokretica
    20. Travanj 2017. 16:13

Htjela sam napisati da je idući uzv u 15-om tjednu. Ne znam gdje su mi nestali brojevi  . Vidjet ćemo ima li kakvih naznaka tada, jedva čekam 
    Trbuh mi se još ne vidi ali mi se čini da se donji dio počeo kružiti i kao da je tvrđi. Jedva čekam da se lijepo vidi da se baš osjećam kao trudnica.
    A kad bi se cca mogli osjetiti pokreti bebice?
    Ja sam baš nestrpljiva 

Tejuska♡
    20. Travanj 2017. 16:30

M@lena

Koliko je star?

Tako je i moj budio se x puta i mjesec poslije 2 godine prestao se vrpoljiti i lijepo spava sada
    Mi smo tako navikli vecinom se radi kod nas do kasnije ali kako kazes i on ima svoj ritual u 20h mora bit u sobi pravit mu flasu i jos par njih prije spavanja 😂😂😂😂 
    I kad idemo u goste nevoli biti dugo i idemo ranije jel vice samo da oce ici kuci haha smjesni su

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

barbs
    20. Travanj 2017. 16:57

Ja koristim kremu protiv strija od početka, ali ne znam koliko će mi pomoći jer sam u pubertetu dobila strije na sisama, guzici, na bokovima  Sklona sam tome! 
    M@alena, čestitam na curiciiii!!! 

barbs
    20. Travanj 2017. 16:58

Dobro došla, Luce! 

barbs
    20. Travanj 2017. 17:01

Suncokretica, drago mi je da je sve dobro prošlo! 
    Mene je probudila jača bol u desnom djelu trbuha. Trajalo je svega pola minute i popustila me. Jako sam se uplašila. Htjela sam kod ginekologa ili na hitnu, ali sam se probala smiriti i rekla da ću vidjeti kako će biti kroz dan... za sada je dobro. Ako mi se to sutra ponovi odmah idem!  Ne znam da li je to jer sam spavala na desni bok, a promijetila sam da mi više ne paše spavanje na toj strani... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.