Treca_sreca, i ja sam jedna od onih koja jako voli spavati na trbuh a sad se nekako namjestim pola na lijevi bok pola na trbuhu
Dok mogu
I ja ću krenuti s tim kokosovim uljem. Svi ga hvale! Do sada smo ga isto koristili samo za kuhanje.
Treca sreca bude poprilicno masno tako da je sasvim malo doboljno staviti
Spavanje-vecinom na lijevom boku zato sta nemam zgaravicu nemam mucnine kad sam na lijevoj strani..Cudno ali tako je..Spavam i na desnoj ali na ledima i trbuhu nema sanse boli me zapravo jako cudan odsjecaj
Nego boli li koga PUPAK???? Ja vise neznam sta reci i raditi pretpostavljam da se trbuh siri ali zaista me to smeta nelagodno je i bolucka
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Evo ga opet. Migoljrnje na desnoj strani! 😊 mislim da se sad definitivno beba javlja 😍
Tea,
uff ja sam isto uzasno voljela spavat na trbuhu i sad mi puuuuno nedostaje..
aa sto se tice pupka,to je normalno,mn jos nije posao boliti,ali vec moje 2 prijateljice su se zalile da ih pupak i oko pupka boli,bas negdje oko tih tt.. tako po mom da je to normalno
I_me,
ejj ja sam danas 2 puta osjetila migoljenje i sigurna sam da je to bebica,meni se bas ranoo javila
Cure, u kojem ste tjednu i kolko ste dosad kg dobile?
Ja sam 13.tjedan, +1kg zasad
Zadnji puta dam se vagala u tocno 17tt i bila sam na +2kg.
Al mislim da sam sad dobila do kilu. Sad sam jedva navukla trenerku preko guzice koja mi je prisli tj bila taman. Nemam vagu kod kuce pa ne mogu pratit, nego kad odem kod gin ili neke frendice se vazem.
Ja imam vagu kuci al zaboravljam se mjeriti lately.
Pupak - ne boli me nit najmanje, ispao je vec skroz van stomaka pa nema sta bolit tugo moja. Gledam slike svog trbuha u prvoj T i nije bio iskocio do samog kraja!!!!! Ono tipa zadnji mjesec viri ajd. A sad je van od starta....bas ono skroz van kao cep. Bljakk
žena-majka-carica:)
12.4. sam bila na -1kg od zadnjeg vaganja (8.3.) što znači da sam do sada dobila 2kg i izgubila 1kg... ovdje mi piše 17tj+3d, a na pregledu kad idem uvijek piše 17tj+2d :D
Pupak za sada ne boli...
Beba se još ne miškolji... ili miškolji, a ja ne osjetim
Krasno ja bi poludjela koliko me to smeta bas cu pitati gin na pregledu ...
Dzenny i I_me bas mi je drago da osjecate bebicu 😍
Ja sam skoro 18tt u plusu sam 0,5kg od pocetka
Treca sreca meni je to bas mrak!! Kad je pupak vani ja sam jaca pa meni tek pred kraj izade 😂😂
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji