Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M@lena
    21. Travanj 2017. 08:52

ninaleonita86

Evo i tu cu postaviti pitanje, ako netko zna. Sto bi bilo "retrouterino stupac slobodne tekucine 10 mm", to mi pise na nalazu. Je li to nesto sto bi me trebalo brinuti? Nadam se da ne. Ne znam od cega mi to uopce?thx

Ninaleonita, to me podsjeca na ono kad me doktorica pregledavala prije trudnoce pa bi mi, ukoliko ovulacija nije prosla, spominjala slobodnu tekucinu i Douglasov prolaz. Da pokusas proguglati malo vise o znacenju retrouterino i Douglasov prolaz (engl Douglas pouch)? Ovo prvo mi se cini kao posljedica neke upale, toliko sam uspjela procitati na netu. Zasto nisi pitala doktoricu da ti pojasni detalje? Ja bih joj visjela nad vratom dok mi ne bi sve razlucila na proste faktore i pojasnila sto je sto. Imas pravo to traziti, a on/ona nek te odbije ako se usudjuje. Javi kad saznas nesto vise. 😊
    Evo imas tu neko pojasnjenje o retrouterinoj tekucini:
    www.zdravljeizivot.com/forum/viewtopic.php?f=70&t=9798

Aurora1611
    21. Travanj 2017. 09:03

Joj, taj google više me puta zabrinuo nego što mi je olakšao, ja sam rekla da više neću čitati jer se onda samo zabrinem, smatram da sve što je opasno da dr. upozori na to :D

treca_sreca
    21. Travanj 2017. 09:08

Dorja91

Brandnew

Tako je i meni bilo u početku,samo bi nesto pojela i proslo bi. E sada nemogu nista jesti jer sta god davno jedem stvara mi mučninu. Probala sam sa bademima jer kažu da oni smire al nista od toga

Meni su pomogle lizalice iz ljekarne za djecu. Mislim da se zovu lizi se vozi.

Moj mladji to koristi kad putujemo jer on inače uvijek redovno riga ak je vožnja dulja od 15min. Pomognu mu.
    Inače sadže đumbir koji je poznat protiv trudničkih mučnina, i paprenu metvicu...

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    21. Travanj 2017. 09:11

Barbs to si sigurno počela osjećat bebu....već je dovoljno jaka (cca 20cm i nekih 20dkg) da osjetiš to. Sad ćeš s vremenom sve više i više guštaj....mene je jutros nakon buđenja u kontinuitetu lupkala 10ak min, ležala sam na leđima što rijetko radim (a tako se najbolje osjeti jer se trbuh "zategne" u tom položaju...)

I_me
    21. Travanj 2017. 09:17

Jutro!
     Ne znam sta je gore... kad me probudi mjehur ili grcevi u listovima??? Jos bi malo spavala... 😥
     Barbs mislim da su nam se bebaci poceli javljati 😍

Giovi
    21. Travanj 2017. 09:18

Jutro cure ...evo kavica za one koje piju...
    Da se nadovezem na polozaj spavanja...ja sam uvijek spavala na trbuhu a sad mijenjam bokove i neki polu trbuh... nego imam jedno malo skakljivo pitanje...malo mi je neugodno ali stalno mi se to vrti po glavi pa dok docekam doktora da pitam vasa iskustva. Radi se o odnosima sad u trudnoci,tocnije o kraju. Od kada sam saznala za trudnocu odnosi su bili rijedji ali Mm je svaki put,tih nekoliko puta zavrsio u meni. Negdje sam citala da to treba izbjegavati a zadnji put sam zaboravila pitati doktora i sad me kopka 

I_me
    21. Travanj 2017. 09:32

Giovi

Jutro cure …evo kavica za one koje piju…
    Da se nadovezem na polozaj spavanja…ja sam uvijek spavala na trbuhu a sad mijenjam bokove i neki polu trbuh… nego imam jedno malo skakljivo pitanje…malo mi je neugodno ali stalno mi se to vrti po glavi pa dok docekam doktora da pitam vasa iskustva. Radi se o odnosima sad u trudnoci,tocnije o kraju. Od kada sam saznala za trudnocu odnosi su bili rijedji ali Mm je svaki put,tih nekoliko puta zavrsio u meni. Negdje sam citala da to treba izbjegavati a zadnji put sam zaboravila pitati doktora i sad me kopka

http://www.roditelji.hr/trudnoca/trudnicka-knjizica/moze-li-seks-u-trudnoci-naskoditi-djetetu/

treca_sreca
    21. Travanj 2017. 09:34

ejakulat potiče omekšavanje vrata maternice i zato neki savjetuju seks sa kondomom....ali ovisi o stanju dole.
    Ja isto mislim pitat na next pregledu doktora to otvoreno jer dosta imamo odnose nego u preth trudnoći, a nakon par zadnjih puta osjećam (idući dan) kao da će mi sve dolje ispasti....bože sačuvaj. Evo kao npr danas....mislim da ću opet preležat/presjedit cijeli dan dok se ne unormalizira feeling dolje. Srećom sad znam da će proć, ali kad mi se ono prvi put pojavilo mislila sam da je gotovo, kao da sam otvorena xy prstiju...

I_me
    21. Travanj 2017. 09:34

Meni se sex prorijedio. Tu je ali rijedje 😂
    Jbga.  Neka blokada, pa se ne mogu namjestit,pa ovo,pa ono 😂😂 ali dok nemam nikakve komplikacije,krvarenja i bolove ne mislim odustat 😂

Giovi
    21. Travanj 2017. 09:43

L_me hvala na clanku ali mislila sam konkretno na ejakulaciju.  Treca sreca to sam svugdje procitala zato me i kopka.
    Meni je nakon sexa isto cudan osjecaj i pritisak neki dolje ali s obzirom da je rijetko i nema nikakvih drugih simptoma necu ga izbaciti. Za same odnose doktor mi je rekao da je zasad sve u redu i da sve bude kao i prije trudnoce ali sam ga ja zaboravila pitati o ejakulaciji u mene.  
    Iako iskreno,ja bas i nemam neku pretjeranu volju ni zelju,bar zasad,i mislim da je to psiha...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.