Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    20. Travanj 2017. 17:14

Luce dobrodosla ♡ Napisi nam termin poroda pa da te dodam na listu 😊😊😊

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

luce <3
    20. Travanj 2017. 17:31

Cure hvala vam!!!  
    Strije nemojte zaboravit da je osim kremica potrebno piti puno vode!!! Trenutno koristim od biobaze mama kremu i koza mi bude bas glatka nakon mazanja i kokosovo ulje tu i tamo...
    Termin mi je za sada 16.11.

Tejuska♡
    20. Travanj 2017. 17:38

luce <3

Cure hvala vam!!!Strijenemojte zaboravit da je osim kremica potrebno piti puno vode!!! Trenutno koristim od biobaze mama kremu i koza mi bude bas glatka nakon mazanja i kokosovo ulje tu i tamo…
    Termin mi je za sada 16.11.

Kokosovo je mrak 😉 vecinom mazem tijelo s time i koristim u jelu 😊

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

barbs
    20. Travanj 2017. 17:39

Mame koje imaju već min jedno dijete... osjetila sam u lijevoj strani (dolje) da je taj dio malo tvrđi... između pupka i one stvari (). Da li je to normalno?! Sad me panika uhvatila...

Tejuska♡
    20. Travanj 2017. 17:50

barbs

Mame koje imaju već min jedno dijete… osjetila sam u lijevoj strani (dolje) da je taj dio malo tvrđi… između pupka i one stvari (). Da li je to normalno?! Sad me panika uhvatila…

Da da maternica je na pola puta sad izmedu pipi i pupka 😂 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

I_me
    20. Travanj 2017. 18:12

barbs

Mame koje imaju već min jedno dijete… osjetila sam u lijevoj strani (dolje) da je taj dio malo tvrđi… između pupka i one stvari (). Da li je to normalno?! Sad me panika uhvatila…

😂😂😂😂meni je sa desne strane. Maternica je. 😊

I_me
    20. Travanj 2017. 18:17

barbs

Mene je probudila jača bol u desnom djelu trbuha. Trajalo je svega pola minute i popustila me. Jako sam se uplašila. Htjela sam kod ginekologa ili na hitnu, ali sam se probala smiriti i rekla da ću vidjeti kako će biti kroz dan… za sada je dobro. Ako mi se to sutra ponovi odmah idem!Ne znam da li je to jer sam spavala na desni bok, a promijetila sam da mi više ne paše spavanje na toj strani…

Tako je i mene isto negdje u 17 t probolo ujutro na desnoj strani. Ostra bol od par sek. Odvratan osjecaj. 
    I kasnije nista. Vjerovatno se rastezuje sve dolje. 😊 ja zaspim na lijevom boku al se budim svako jutro na desnom. Na lijevom boku me pocinje piljeti kuk ako predugo lezim. Cak i dok sam na kaucu pa se svakih sat vremena mjenjam sa boka na bok.

I_me
    20. Travanj 2017. 18:18

Ne piljeti nego boljeti... ajme fali edit 😂😂😂

barbs
    20. Travanj 2017. 18:31

Ah dobro je... Već sam se isprepadala... Paniku sam počela dizati dragome: IDEMO NA HITNU! Šta mi se to događa?! hahahahaha  A onda sam se sjetila pitati ovdje da li sam jedina ili ne. 
    I_me, ja svakako spavam po noći... Desna, lijeva strana... na leđima  Ali sam shvatila da mi najbolje paše lijeva strana. I kad ležim na kauču me boli npr.kuk kad ležim na desni bok. 
    Eto, sad mi je puno lakše da nisam jedina... i da je to normalno. 

treca_sreca
    20. Travanj 2017. 19:00

kao najbolji je lijevi bok ali brate mili ne mogu 9mj spavati na toj strani stalno....tako da ja mijenjam malo i desni. Mada mi zbilja više paše lijevi. A prije prve T obožavala sam spavat na trbuhu, to mi je bilo koma što sam se u T morala odreć, i na kraju se - odvikla. Odonda mi je bočno spavanje defaultno, već evo 10god
    Kokosovo ulje - dosad samo u jelu koristila, al ajd kad vi velite da se mažete baš ću probat - ne bude premasno?

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.