Kiki i Marijana ne znam koja od vas je napisala da ima bolove u ledjima, evo ja pratim svaki znak ali nista. Nevjerojatno je to da sam mirovala od 5 mj jer sam se kod prve trudnoce prerano otvorila i onda dok sam mirovala stalno neke kontrakcije i bolovi u ledjima. Sad cim sam napunila 37 tjedana pocela sam se gibati i sad od kontrakcija ni k, stvarno nevjerojatno. Ispada da sam vise znakova imala sa 25 tjedana nego sad
Yel za depiliranje ne brini, ja sam isto prije koji mj poslije depiliranja tolko iziritirala kozu da mi je neki ogromni prist izbio, tako da sam od onda kako se to kaze naturel look ali cim mi pocnu trudovi planiram depilirati pipi, a noge sam jucer obavila i cak sam uspijela nokte na nogama odrezati. Do sad mi je muz ih rezao nisam mogla sama ali jucer nekako jesam.
Dena nemas nikoga od svojih koji bi mogao doci na par tjedana/dana? Meni je mama dosla iz Hr i zbilja sam joj zahvalna, ne znam kako bi inace. Muz ce biti poslije poroda 2 tjedna slobodan ali to brzo prodje tako da je zbilja super tko ima pomoc prvih mjesec dana.
Da, ja se isto pitam kako je dzenny, da nije mozda vec rodila ili na putu, inacé se javlja svakodnevno.
Dzenny ako se ne varam je sljedeća, zar ne? Joj možda se ona sad već grli i mazi s Alarom!
A što se depiliranja tiče, ja to malo "podšišam" i izdepiliram jedino bikini zonu. Već sad mi je teško i to, a kamoli kad će biti veći trbuh, ali ne uzrujavam se oko toga toliko :D
E imam jedno malo blesavo pitanje...ja osjećam pokrete bebe kada kakam, i baš mi je nelagodno uopće kakati da ne bi slučajno i beba izletila. Mislim, znam da to nije moguće i vjerojatno kad sjednem na wc školjku sam u položaju koji joj smeta/skuči ili slično pa negoduje. Što vi mislite? -.-
Hedgehog nema straha za to, mislim da sve tako osjecamo. Ja isto ponekad ne usudim se ni tiskati kad idem na veliku nuzdu od straha, ali uvijek se tjesim s tim beba ne moze van dokle god nije vodenjak pukao.Tako da moguce nam je to samo osjecaj kad je to dolje sve tako blizu i u tom kasnijem stadiju trudnoce tolko osjetljivo.
A što se depiliranja tiče, ja to malo "podšišam" i izdepiliram jedino bikini zonu. Već sad mi je teško i to, a kamoli kad će biti veći trbuh, ali ne uzrujavam se oko toga toliko :D
E imam jedno malo blesavo pitanje…ja osjećam pokrete bebe kada kakam, i baš mi je nelagodno uopće kakati da ne bi slučajno i beba izletila. Mislim, znam da to nije moguće i vjerojatno kad sjednem na wc školjku sam u položaju koji joj smeta/skuči ili slično pa negoduje. Što vi mislite? -.-
To se i meni desilo u prvoj trudnoci pa nisam stolicu imala pet dana i zavrsila na cepicima
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Drage cure, upadam vam kao padobranac iz ljetnih beba. Vidim da su i jesenske bebice krenule, cestitam svim novim mamama i sretno ostalim trudnicama, sto bezbolniji i kraci porod vam zelim.
Samo upadam da ostavim savjet, mozda nekome bude potrebno. Ja sam rodila prije skoro 3 tjedna i imala sam problema s uspostavom dojenja, mlijeko nadoslo a beba ne sisa. U bolnici (Merkur) su sestre pomagale, ali se nisu bas pretjerano zalagale da beba pocne sisat. Da ne duljim, pri izlasku iz rodilista su nam dali ove brojeve za pomoc u dojenju, i nakon veoma teske noci (razbijanje kvrga, izdajanje mlijeka kap po kap, i puno suza) sam nazvala odmah ujutro broj, rekla im kroz plac da beba ne doji i da trebam pomoc. Patronazna je dosla nakon 2 sata, i uspijela prikaciti bebu na sisu. Evo dojimo od tog trenutka bez problema. Pa evo, ukoliko nekom bude trebalo pomoci, ne ustrucavajte se zvati
Sretno vam svima, ako bilo sto treba, javite se u ljetne bebe :D
Sortiraj odgovore
Najstariji