Mamuka uh, ne copraj! Nisam jos spremna za bolnicu 😂 nisam ni torbu spremila,nije mi posteljina stigla...neeee, necu ja jos nikud 😄
Iskreno se nadam da je to nesto kratkotrajno. On je znao par puta imat i te neke jednodnevne temperature
Mamukauh, ne copraj! Nisam jos spremna za bolnicu 😂 nisam ni torbu spremila,nije mi posteljina stigla…neeee, necu ja jos nikud 😄
E tako i ja😂😂😂 prekrizit noge i nitko nikud😝
Bas tako 🤣🤣
Sanjchi, gustas ti vidim 😁, neka neka 👍🏻
Ja sam danas laganini dezinficirala ves masine, stavila prat ves i tak.
Sanjchi, rekla si da se kuzis u gradjevinu; ak se sjecas da sam pisala o radovima i ravnoj deki na kojoj je ljepenka samo?
Ako se napravi pad samo sa ceradom (posto nece ici glazura do proljeca), da li znas hoce li se stvarat vlaga ispod te cerade? (Nema krov nikakav)
Mamukauh, ne copraj! Nisam jos spremna za bolnicu 😂 nisam ni torbu spremila,nije mi posteljina stigla…neeee, necu ja jos nikud 😄
E tako i ja😂😂😂 prekrizit noge i nitko nikud😝
Bas tako 🤣🤣
Ne želim vam ja da vas natra tako rano ali sve je moguće.
Meni je još svee za bebu u vrecicama, neoprano. Mislim da ću morat kupiti još malih bodica. Nemam ni jastučić za nosenje. Neman ni kombinaciju za izlazak. A ni neku finiju dekicu. Posteljinu još nisam ni narucila.... Ništa od higijene nemam ni za njega ni za sebe..... Kuća je trenutno u apsolutnom kaosu jer sve što smo donili iz stana je po.torbama, kutijama, vrećama, .....
A nisam ja toliko iza vas. Tako da daaaaaj Boze da ostanemo sto duže u komadu😦
Ja sam danas ostavila 400 kn u ljekarni jer sam kupovala sve za bebu i sebi jos neke stvari.
Sanjchi ajmeeee, ja nisam ni skuzila da jos samo toliko dana dok nisi napisala 😣
Sanjchi, ma ne moras se raspitivat, ionako nije bitno jer rade po svom.
Mamuka, stignes sve, malo je knapac, treba stan namjestit, sve ostalo, al dan po dan.
Ja sam od nervoze, valjda sto ne mogu sama gradit i zidat 😂, jos prije dva tjedna oprala, speglala robicu, pripremila koferic za bolnicu.
Fali mi: plahte za kindac, ona ogradica (mozda bih mogla nekim dekicama improvizirati tu zastitu? Jer mi je kindac zatvoren sa gornje i donje strane? Zapravo mi treba za do zida 'izolator'
Jastucic za nosenje
Bocni jastuk za spavanje
Par plisanih bodica i neki kombinezon za van (kad idemo dr ili nesto)
I 'ljekarna' za bebu (fizioloska, guz krema, nesto za grceve i sl)
Al to cu tam u 10.mjesecu, ili 11.
Ne znam di su povoljniji ti jastuci, zastite, plahte?
E i pitanje: nepropusne plahte? Neophodno ili mogu ispod obicne staviti podlogu za bebe?
E i pitanje: nepropusne plahte? Neophodno ili mogu ispod obicne staviti podlogu za bebe?
Ja ispod obicne stavim nepropusnu podlogu
Jao mame ovaj moj vec 2 dan tako poslije pola6 zeza. Nece pavat, ni sisat samo bi se drzooo. Uh.. i onda ak ga ne uzmem krevelji se i ljuti. A bas ga nisam ni nosala ni nista. Sisamo lezeci
Sortiraj odgovore
Najstariji