Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana12345
    23. Rujan 2017. 15:38

Buba mara cestitam!!! Predivno 😁 ali koliko vidim ni tebi nije bilo lako...
    Dena moja je seka narucila preko njih kolica i isto im je sad na moru na grbavom terenu stradao kotac, neki lezajevi, pa su narucili isto jedan prednji... tako znam da imaju rezervne dijelove. Moze se platiti preko kartice a mozes normalno i preko banke Überweisungom (u mailu ce ti napisati kad im se javis za koji model trebas, komunikacija je brza i ucinkovita)
    Sanjchi ajme tako je i meni bilo ljetos... kao Hobbit... znam da jako boli i zateze. Meni je pomoglo samo odmaranje i noge na visokom te naizmjenicno tusiranje cijelih nogu toplom i ledenom (ono na najhladnije) vodom. 

Barkleys
    23. Rujan 2017. 15:58

Yel - svi komentiraju ovog lika koji je slikao izgon, ko zna jel on još živ. Možda ga je supruga ubila nakon toga :)

Mene brine tvoja svekrva. Mamica je izgleda jako privržena za sinčićem. Pa ga želi gledati dok spava. Pa nije bebaaaa! Ne znam jel to rekla iz "zafrkancije" ali malo malo je bolesno.... 

• Mamuka
    23. Rujan 2017. 16:02

Buba_mara čestitke!  Dobrodošao Simune!😊
    Cure nije bitno koliko dugo doji, trajanje ovisi o bebi i o cicama tj koliko neka beba jako poteze i koliko su im cice pogodne za podoj. Neke bebe jednostavno bolje vuku i prije se najedu, tu ne možete ništa učiniti. Ali ako su cice tvrde bebi je teže dojiti pa ukoliko vam se to dogadja omeksajte prije podoja masiranjem i možda se čak malo izdojit dok pritisak ne popusti.
    To za minute sta su vam rekli koliko triba dojit mi je totalna glupost.
    Ja bi premjestala na drugu cicu onda kad bi skuzila da je ova koju trenutno doji podosta ispraznjena.
    I zašto bebe budite za jest? Npr meni su izričito rekli da se bebe ne budi za hranjenje nego da ih se hrani kad se probude i traže i tako sam radila. Pogotovo po noći. S tim da mi je patronazna rekla da bebu u noći presvlacim samo ako se ukaka a upisanu pelenu da po noći ne mijenjam jer se koža treba navikavati na to.
    Očito u svakoj bolnici imaju drugačija pravila.

• sretna
    23. Rujan 2017. 16:12

Da, ja L nikad nisam budila za jest. Ne diraj lava dok spava 😂 oni da su gladni vec bi se budili i plakali na  veliko

Barkleys
    23. Rujan 2017. 16:27

Sanjchi - boja ciklame! Ethrnal opet ima nagradnu igru na facebooku.

Super mi je ovaj forum, jer uvijek imaš neku mamu kojoj nije prvo dijete pa dobiješ konkretne savjete iz iskustva! Hvala vam! 

Marijana12345
    23. Rujan 2017. 16:52

sretna

Da, ja L nikad nisam budila za jest. Ne diraj lava dok spava 😂 oni da su gladni vec bi se budili i plakali na veliko

Mojoj seki je rekla patronazna da to radi iskljucivo radi sebe da joj se cice ne prepune (prvih dana dok se jos nije izdajala), dok se ne uravnotezi. Jer mali je nekad spavao 2h, a zatim 4-5h u komadu. Kao da se stvori ispravna ponuda-potraznja.

Marijana12345
    23. Rujan 2017. 16:57

Tak je radila prvih par dana, onda sljedecih par dana ga nije budila jer su joj isto rekli sta ga budi (s tim da ni ona tih 4h nije izdajala). Onds je dobila mastitis. Sad je pitanje jel se mozda trebala izdojiti u medjuvremenu jednom a njega pustiti da spava... ne znam ni sama, znam samo da je vec bila luda od svega tih prvih 15ak dana

Kiki156
    23. Rujan 2017. 16:58

Ajme Sanjchi super je dekica! 😍 Koliko si platila?
    Ja sam za to budenje od jednih cula da ih treba buditi svaka 2-3 sata ako nisu na dohrani jer onda brze ogladne, a na AD znaju prespavati cijelu noc i ne treba ih dohranjivati. A od drugih sam cula da ih se ne budi dok se sami ne probude... Bas me zanima sto ce nama reci u bolnici za to. 
    Barbs super mi zvucis! Bas nekako sretno i snalazljivo 😊
    Dena ja nikad necu zaboraviti prizor svoje ujne kad sam jednom prilikom uletila u stan (zivjeli smo u istoj kuci). Tada su imali 2 curice, jednu tek rodenu a drugu od godine dana. I ja ulazim i nadem ih na krevetu kako sve tri placu, najmanja tko zna zasto, starija od ljubomore a mama od nemoci. Bilo je presmijesno iako je ujna bila na sto muka tada, jadna! 

Kiki156
    23. Rujan 2017. 17:03

A poanta price o ujni je da sve zene to prolaze i to je normalno! Ja sam sigurna da cu isto imati takvih trenutaka, ali sve je to dio prilagodbe. 😊
    Marijana mi smo u istom tjednu, imas li ti neki predosjecaj da bi mogla uskoro roditi? Mene su jucer bolila leda i osjetim da je malac jos narastao pa mu je tijesno, i imam neki bjelkasti iscjedak koji prije nisam primjetila. Nema nikakav miris, samo kao pojacani iscjedak. I to je to 😊

23. Rujan 2017. 17:03

Bebushka, znaci na preglede si isla ono natural? 
    Ma od sad cu i ja laganini s tim dlakama...
    Barbs, od depilacije mi je izbio vulkan, da mi je polovica genitalne regije izgledalo kao da imam muda, pa to zovem jaje. Inficiralo se, dobila antibiotik, nisam mogla hodat, sjest, lec i tnx god sinoc je to puklo i curi van (fuj), od krvi do sveg drugog pa se prematam.
    Dr mi je stavila vir ulozak s nekom tekucinom, koji feeling! Nisam stavila ulozak 8.mjeseci! 

Ovo za sveki, nije se salila, jako stiti sinove, pa mog nije forsala da zavrsi srednju skolu jer je dobio gastritis pa da se ne zivcira, veli da joj je srce pucalo sto tako pati. Ok kuzim, zdravlje je broj 1, al mogli su ga kasnije 'stisnut' za skolu jer ne kuze koliko je njega sram zbog tog...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.