Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    23. Rujan 2017. 23:01

Hedgehog, kakaj ti normalno!! Nemoj se bojati .. i meni se Diego javljao cesto dok sam kakala a kad budes radjala to je putpuno drugi osjecaj...
    Dena, nema nikoga tko ti moze pomoci? I moj muz nazalost u cet krece raditi... Samo tjedan dana cemo biti non stop skupa al eto moja mama uzima free od 1.10. da mi dodje pomoci kroz jutro...

Marijana12345
    23. Rujan 2017. 23:02

Hedgehog

A što se depiliranja tiče, ja to malo "podšišam" i izdepiliram jedino bikini zonu. Već sad mi je teško i to, a kamoli kad će biti veći trbuh, ali ne uzrujavam se oko toga toliko :D

Mene zadnji put muz podsisao masinicom, a usne i bikini zonu uspijem nekako na dodir s britvicom. Mislim da cu pred porod apsolutno sve obrijat, ali uz muzevu pomoc ili uz pomoc ogledala jer mi se trbuh poceo spustati, evo bas sad vidjeh u ogledalu. 
    Galu i meni ce mama doci na 2tj u 11mj kad MM ode raditi, on planira biti cijeli mjesec sa mnom weeeee!!! Ovdje u DE se dobije free samo taj dan kad se dijete rodi, a unutar 2god otac ima pravo iskoristiti 2mj "roditeljskog dopusta" s tim da dobije placu kao da je na bolovanju. Unatoc financijskom mjesecnom gubitku ipak je to od velike pomoci

barbs
    23. Rujan 2017. 23:07

Cureeeee, krenite kupovatiii!! Da vas bebaci ne iznenade kao i nas... Hahahaha ok 9D ranije, ali ipaaaak 
    Joooojjjjj, Violeta... Znam kakoooo ti jeee...

barbs
    23. Rujan 2017. 23:51

Ja sam se dan prije poroda napamet obrijala 
    Evo ja sam nahranila Diega i sad se on sam sa sobom bori da zaspe... 
    Gdje vase bebe spavaju? S vama ili u krevetiću?
    Mame koje su vec imale dijete, koliko dugo ste krvarile nakon poroda?

barbs
    24. Rujan 2017. 00:01

Sretna, odlican soping!! 
    Mamuka, ja sam pitala muzevu rodjakinju za minutazu cicanja i rekla je sto i to, da to nema veze... Ako je cicao 15ak min ne znaci da se nije nacicao.. ja mu dam drugu cicu isto kad vidim da se jedna ispraznila i kad vidim da je bio na jednoj 10 min... A po noci ga ne budim jer se sam budi hahahha  ali isto tako mi je ta rodjakinja rekla da mu ne presvlacim po noci ako to nije nuzno... Ja slusam njene savjete 
    Sanjchi, jako je lijepa dekica!!! 
    Violeta, ti nasi deckici saaaamooo zezaju vidim 
    Danas

barbs
    24. Rujan 2017. 00:03

*danas je piskio skoro svaki put kad smo ga presvlacili! Ahahhha 
    Uuuffff idem procitati jos oni sto nisam iii ma spavanje... Diego samo sto nije zaspao pa trebam iskoristiti...

• sretna
    24. Rujan 2017. 00:05

Uopce se ne sjecam kolko sam krvarila...nekih 4-5 tjedana mi se cini. Znam da sam vec nakon 5-6 dana presla na nocne libress uloske.
    A L je cijelo vrijeme spavao u svom kreveticu bez obzira sto smo se ustajali 100 puta po noci, ali jednostavno ga nisam hjela naviknut da spava s nama. Isto namjeravam i s Patrikom.

barbs
    24. Rujan 2017. 00:07

sretna

Da, ja L nikad nisam budila za jest. Ne diraj lava dok spava 😂 oni da su gladni vec bi se budili i plakali na veliko

POTPISUJEM!!!! S time da mi je to rekla i frendica.... Da ga ne bih ni slucajni budila po noci ako se ne razbudi sam...
    Koliko su vam klinci spavali kad su bili bebaci?

barbs
    24. Rujan 2017. 00:14

Zar toliko dugo se krvari? Uufff.. Ja cu probsti isto krenuti s libresse... Ionako sam njih koristila i prije... A naturelle sam probala i ne pase mi..
    Znaci PATRIK ce se zvati??  Super Sretna..
    I Diego spava u svom kreveticu..

dzenny
    24. Rujan 2017. 00:19

Evo dzenny-a .. 😊 nazalost,jos svoju Alaru ne mazim.. danas je frendica i njen maleni cijeli dan bili kod mene,tako da nisam stigla pisati.. inace,cure danas sam si isla tlak izmjeriti,bio je 165/108 😮😮 ja ostala bez rijeci (dok ja ne osjecam nikakve promjene na sb).. "gospodja" koja mi je mjerila tlak je rekla mozda je malo veci jer si sd brzo hodala,pa zato kao nemoj se sikirat.. nije se gospodji dalo da saceka 5-10 min da dodjem sb pa da mi izmjeri kako treba,ali eto idemo mi u pon u bolnicu na kontrolu,pa cemo vidjet na cemu smo.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.