Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 22. Rujan 2017. 18:21

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Barkleys
    22. Rujan 2017. 18:31

Barbs - ma pusti zaostatke na forumu, bitno da ste vi dobro, a vidimo i da imaš stalno goste :D :D :D
    Ja najrađe nebi nikome javila da sam došla doma, nego tek dan poslije :D
    i molim te javljaj nam nastavak potrage "Gdje su nestale Diegove čarapice?" Sad smo već svi pomalo nestrpljivi:D

Sanjchi - super je video, ja moram sjest da obujem cipele, a i ako mi nešto padne, ako baš baš nije bitno, ne spuštam se po to :D :D

[OBRISANO] 22. Rujan 2017. 18:34

Senoritakova
    22. Rujan 2017. 18:42

Ja sam jucer krenula bas setati i sjediti i odmah upala misica, a otisla sam samo s muzem malo na zrak u dvoriste bolnice...mogu tek mislit kako ce mi biti kad rodim...i dok sjedim sve me boli jer nisam navikla...
    Jucer sam na uzv isla i sve je super, ima 3400 i doktori nije siguran da je curica😲😲😲... sokiralo me bome...
    A dojadilo mi je vise u bolnici, najvise bi volila danas rodit...ali nikako da se nesto nepokrene... imam samo obilan iscjedak sluzavi i bole me kosti....i uzasno mi se spava.. tjesim se da su to simptomi skorašnjeg poroda...

mc_mouse
    22. Rujan 2017. 18:54

Senoritakova doktor nije siguran u spol... ajme.... nadam se da nemate puno rozih stvari 😂😂 a normalno da si dobila upalu kad si toliko morala mirovati. Sada polako setaj svaki dan koliko ti tijelo dozvoljava da se navikne na pokrete. Uskoro ces i ti, ne brini 😘😘😘😘

[OBRISANO] 22. Rujan 2017. 19:01

Barkleys
    22. Rujan 2017. 19:02

Hahaha, nije siguran da je curica....ma samo polako, vratit ćeš se ti u kondiciju :D

Kiki156
    22. Rujan 2017. 19:04

Senoritakova bome iznenadenje! 😬😛

mc_mouse
    22. Rujan 2017. 19:17

Senoritakova doktor nije siguran u spol... ajme.... nadam se da nemate puno rozih stvari 😂😂 a normalno da si dobila upalu kad si toliko morala mirovati. Sada polako setaj svaki dan koliko ti tijelo dozvoljava da se navikne na pokrete. Uskoro ces i ti, ne brini 😘😘😘😘

mc_mouse
    22. Rujan 2017. 19:18

Poludio forum 😂 Šalje dva puta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI