Barbs - ma pusti zaostatke na forumu, bitno da ste vi dobro, a vidimo i da imaš stalno goste :D :D :D
Ja najrađe nebi nikome javila da sam došla doma, nego tek dan poslije :D
i molim te javljaj nam nastavak potrage "Gdje su nestale Diegove čarapice?" Sad smo već svi pomalo nestrpljivi:D
Sanjchi - super je video, ja moram sjest da obujem cipele, a i ako mi nešto padne, ako baš baš nije bitno, ne spuštam se po to :D :D
Ja sam jucer krenula bas setati i sjediti i odmah upala misica, a otisla sam samo s muzem malo na zrak u dvoriste bolnice...mogu tek mislit kako ce mi biti kad rodim...i dok sjedim sve me boli jer nisam navikla...
Jucer sam na uzv isla i sve je super, ima 3400 i doktori nije siguran da je curica😲😲😲... sokiralo me bome...
A dojadilo mi je vise u bolnici, najvise bi volila danas rodit...ali nikako da se nesto nepokrene... imam samo obilan iscjedak sluzavi i bole me kosti....i uzasno mi se spava.. tjesim se da su to simptomi skorašnjeg poroda...

Senoritakova doktor nije siguran u spol... ajme.... nadam se da nemate puno rozih stvari 😂😂 a normalno da si dobila upalu kad si toliko morala mirovati. Sada polako setaj svaki dan koliko ti tijelo dozvoljava da se navikne na pokrete. Uskoro ces i ti, ne brini 😘😘😘😘

Hahaha, nije siguran da je curica....ma samo polako, vratit ćeš se ti u kondiciju :D
Senoritakova doktor nije siguran u spol... ajme.... nadam se da nemate puno rozih stvari 😂😂 a normalno da si dobila upalu kad si toliko morala mirovati. Sada polako setaj svaki dan koliko ti tijelo dozvoljava da se navikne na pokrete. Uskoro ces i ti, ne brini 😘😘😘😘

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji